oleyu 21.01.06, 13:55 Kobieta strzeliła dzisiaj focha i nie chce ze mną rozmawiać a tym bardziej nic więcej. Nie to nie, łaski bez. Jade Wrocka na impre i mam to gdzieś. Wiem, bo racja jest po mojej stronie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wila300 Re: FOCH 21.01.06, 14:02 Jedź na imprezę, nichcianych dziewczyn nie brakuje. Zawsze jakaś przyczepi się do Ciebie dla odrobiny sexu. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: FOCH 21.01.06, 14:09 Już sie zgadałem ze znajomymi, w ponad 20 osób uderzamy do Celtica. Od razu humorek mi sie poprawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
siela76 Re: FOCH 21.01.06, 17:27 I bardzo dobrze robisz,po co zamartwiac się i szukać odpowiedzi dlaczego ona ma focha,to bez sensu,lepiej pobawic sie w dobrym towarzystwie,a i fajna laseczkę mozna poderwac na niezobowiązujący sex,hot sex...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotykmysli Re: FOCH 21.01.06, 22:24 Skoro wiesz, że masz rację, to czemu próbujesz się usprawiedliwiać i sam siebie przekonać, że nie robisz nic złego? ;) Bo chyba nie piszesz na forum o wszystkim co zamierzasz w danej chwili robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mauretta Re: FOCH 21.01.06, 22:37 A ja w ogóle nie wiem co wy tak z tym sexem?Ok kobitka focha strzeliła to niech sie chłopak pobawi ,ale czy odrazu musi panienke do sexu wyrywać? No chyba,że wy tak robicie to no coments Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FOCH 22.01.06, 01:10 No my tak zawsze robimy,kobita ma focha to lecimy do innej ktora akurat tego focha nie ma,a jak ma go ta do ktorej lecimy,to zawsze w notesie jest jeszcze taka co nie ma focha ale ma okres,wiec lecimy wtedy do tej co nie ma okresu i nie ma focha oraz dni plodnych etc... Odpowiedz Link Zgłoś