forumowicz_pospolity 26.01.06, 21:50 normalnie szykuje się przełomowa rozmowa która wiele wniesie do polskiej rzeczywistości politycznej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Jaro u Lisa zara będzie 26.01.06, 22:00 No już mam Polszmat włączony i ino czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Jaro u Lisa zara będzie 26.01.06, 22:04 kurna a ja nie mam polszita moglby lis wrzucic powtorki w tv4. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jaro u Lisa zara będzie 26.01.06, 22:18 właśnie załączyłem, z opóźnieniem:( nigdy se tego nie daruję;) ale coś jest na rzeczy, głowa kilkanaście minut temu zaczęła mnie boleć, chyba podskórnie wyczułem to wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jaro u Lisa zara będzie 26.01.06, 22:59 straszna jałowizna! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka JA PIERNICZE! 27.01.06, 10:23 kur...... to juz jest przegiecie, czy wy wiecie, ze w nocy glosowali na nowego rzecznika praw obywatelskich tak POZNO, bo Jaro musial wystapic u Lisa!!! Na dodatek, do KRRiTV wybrali 2 czubow z LPR i SO co to najgorszą opinie i predyspozycje maja, a reszte odrzucili. Kurde, na serio im sie tam w glowach pop...... I tak jak wczoraj w 'szkle kontaktowym' zacytowal TEY'ow mych kochanych "wie Pan dlaczego sejm jest okragly a nie kwadratowy?" 'no nie" "a widział Pan kiedyś kwadratowy cyrk?" Mam nadzieje ze mnie BOR nie zgarnie za to co powiem. Ale co raz czesciej mysle o tym ze wchodze na takie obrady z kałaszem..... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: JA PIERNICZE! 27.01.06, 11:20 a ząkbi JAro pokazał po ostatniej sesji w SE mam koszmary Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: JA PIERNICZE! 27.01.06, 12:17 a dzisiaj pisiaki stwierdzily, ze rozmowy w sprawie paktu stabilizacyjnego za pare dni, musi sie ulozyc i uspokoic... dostali co trzeba od lpr i so i psl to ich teraz trzymaja pod sciana z grozba wyborow w lapie szczerbatego..... Odpowiedz Link Zgłoś