neurosis Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:16 no wlasnie, no wlasnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:18 Przydybałam Cię :) Skocz na pocztę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:25 że co?!?!??!?! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:26 TVN STyle przed chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:27 ale co w nich> dzejms byl czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:28 pisze Ci na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:30 e, to mi też napisz! bo ja w sumie odcięty jestem, tvn style nigdy na oczy nie widziałem, to chociaż daj mi poczytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:31 cholero jedna, mowiles ze masz na imie wojtek!!!!!!!!!! KIEDY POWTÓRKA wikcia puszczaj farbe wcześniej!!!!!!!!!! Mówił coś o nas!??!??! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:33 nic o nas w sumie, chociaz wspomnialo forum:) a powtórki chyba sa w soboty, ale nie wiem-strzelam przypadkiem trafiłam na to 6 stóp pod ziemia-i nie mialam watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:34 ma na imie Wojtek, tak jak ma tez 12 lat:)))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:44 przeczytalam mu wasze wpisy, strasznie sie smieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:44 fajny jest! pozdrów "WOjtka":))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 31.01.06, 23:34 Kurde, ja jak zwykle nic nie wiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: i teraz kurde nie usne:) n/t 31.01.06, 23:48 :))) w razie jakby kto zrzucał programa owego na końputra, niech daje znaka w sprawie udostępnienia:) gratulacje! same gwiazdy na forumie i jeden czarny owiec, baran znaczy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: i teraz kurde nie usne:) n/t 31.01.06, 23:49 a ja nie byłam w telewizju buuu:) nawet Jarosińska dzis była, a ja nie-dramat idesobie zrobic jajecznice z kurkami na pocieszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Invicto !!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 00:03 no dopsze , oglądam Style ale tego Adasia nie widziałam jeszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Invicto !!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 07:59 myślałam, że nikt nie wie a tu wszyscy wiedzą, no masz! Drzejms, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Invicto !!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 08:17 nie.... no wiedziałam,że ty wiesz, Around, bo trzymasz sztamę z Drzejmsem, nie wyobrażam sobie,że Cię nie powiadomił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Invicta, napisz mi tez maila :) 01.02.06, 08:15 bo ja nie w temacie zupelnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza NIE PODOBA MI SIĘ TEN SPISEK. 01.02.06, 08:36 Szczerze mówiąc, sytuacja w której wymieniacie maile najwyraźniej delektując się sytuacją, że wiecie coś czego inni nie wiedzą, jest dla mnie dość niekomfortowa. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: NIE PODOBA MI SIĘ TEN SPISEK. 01.02.06, 09:00 muza, ja nic z nikim nie wymieniam. Jak tu dżejms przyjdzie to sam pewnie powie, że nic wcześniej o programie nie wiedział, to znaczy o porze i dniu kiedy to puszczą. dopiero wczoraj się dowiedział, jak juz dostępu do neta nie miał. A ze jestem w kontakcie z dzejmsem o czym od dawna wszyscy chyba wiedzą, więc nie mam potrzeby dyskutować o nim w mailach. Na mnie więc się nie złość proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: NIE PODOBA MI SIĘ TEN SPISEK. 01.02.06, 09:00 to nie spisek, to Drzejms robił za gwiazdę w TVN Style. O serialach gadał. Przynajmniej próbował, bo inni go zagadywali... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: NIE PODOBA MI SIĘ TEN SPISEK. 01.02.06, 09:10 dobra - wpiszcie kiedy powtórka lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: NIE PODOBA MI SIĘ TEN SPISEK. 01.02.06, 09:13 O właśnie. Jawna dyskryminacja !!!!!! Nie dopuścili go dobrze do głosu. Nawet ten, hmmm "fryzjer" miał więcej możliwości do powiedzenia. Była oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond :-) 01.02.06, 09:19 ADAM BYŁ W TELEWIZJI??? kiedy? o której? To szuja...no cóż..mój brat już taki jest... Macie od niego pozdrowienia... dzisiaj go nie bedzie bo dostał artystycznego GLOBUSA (nie mylić z Globem) podpisano. Dżejms Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Powtórka ! 01.02.06, 11:15 SOBOTA godz 14.00 Ci co przeoczyli oglądać psze a ci co widzieli niech se drugi raz lukają nie wiem czy już dziś o 14-tej nie będzie wczorajszej powtorki Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:17 ujeszcze raz? ŁODDAJCIE MNIE MOJE NKOGNITO PORFAWORE!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:34 a ze ja nie mam satelity to ŻĄDAM !!! ( powtarzam ZADAM ) dwóch rezcy : rzecz 1 - wiadomosći czy Dzejms jest piękny !!!! rzecz 2 - gdzie to mozna zobaczyć?, kto nagrał i podrzuci ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:35 :-D)))))))))))))) jeszcze spytaj ILE MA LAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:36 jest piekny, lico ma rumiane i włos anielski ja nie nagrałam Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:39 lico rumiane to chyba od tego mrozu co wtedy - 22 było :) A piękną ma przede wszystkim... duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:40 było pytanie o wigląd:) duszy nie znam za bardzo, ale mie sie jego wariactwo podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 11:43 z wyglądu? no piękny, jest piękny. azaliż jak najbardziej poszczególnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: weśśśśśśśśśśśśśprzestań!!! 01.02.06, 12:03 Aaaaaa! Nie widziałam, przegapiłam, to okropne, jestem okrutna ! Choć raz dziękuję, że ktoś wymyślił coś takiego, jak powtórka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Adamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 01.02.06, 12:50 Ktos zagadała dzejmsa?!??!?! NIEMOZLIWE! Odpowiedz Link Zgłoś