Dodaj do ulubionych

dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu

01.02.06, 15:52
mi pani obca zrobila komplement, ty<m razem przez telefon i powiedziala, ze
jej sie bardzo moje nazwisko podoba. coraz bardziej mi sie ta praca podoba.
nie zarabiam na niej duzo, ani tez nie jestem specjalnie wazna, a moje
zadania sa raczej nudne. mimo wszystko coraz bardziej lubie tu pracowac.
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu 01.02.06, 18:29
      a obiecany wizerunek?!
      ---------
      "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto"
      • kasitza Re: dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu 01.02.06, 18:41
        aha...niech zagladne do moich zdjec...przesle ci, ale na @ i ty mi tez
        przeslij, ok?
        • funghettino Re: dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu 01.02.06, 18:47
          etam, beemka zdjec oryginalnych to nie przysyla...tylko artystyczne wariacje na
          swoj temat :) teraz to mi wogole juz nic nie wysle bo twierdzi ze palce w
          plotkowaniu maczalam...
        • black_magic_women Re: dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu 01.02.06, 18:55
          doszlo,sliczna jestes:)poslalam i swoja mordke;)
          ---------
          • kasitza Re: dostawac komplementy od obcych kobiet, znowu 01.02.06, 19:11
            o, super, lece patrzec!
    • kasitza ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podobasz m 01.02.06, 19:14
      i sie :))))
      • funghettino Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 01.02.06, 19:16
        piekna i skomna na dodatek :)))( o madrosci nie wspominam bo to sie rozumie
        samo przez sie)
        • funghettino Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 01.02.06, 19:17
          skromna mialo byc
      • black_magic_women Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 01.02.06, 19:16
        my kobiety musimy sie popierac;)
        ---------
        • kasitza Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 01.02.06, 19:24
          tak jest!
          • mateuszwierzbicki Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 01.02.06, 22:50
            a dlaczego ja jestem wykluczony z ogladania Kasitzy? :(
            • kasitza Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 02.02.06, 08:32
              bo to trzeba miec chody...
              • black_magic_women Re: ale z ciebie lala, b_m_w!!! :))) bardzo podob 02.02.06, 09:40
                ;)
                ---------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka