aise_ 13.11.02, 09:40 o ktorej zaczynamy imprezę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: hepi berzdej wasia! 13.11.02, 09:49 ona juz zaczela..bez nas :(( ale stypa byla obiecana i nie ma to tamto. musimy tylko poczekac, az wasik zamarznie w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ pisząc impreza 13.11.02, 11:40 nie spodziewalam sie tego, a po tobie - najmniej...przedstawicielko frakcji doroslych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume hepi berzdej tu ju 13.11.02, 10:55 hepi berzdej, miss blądina, hepi berzdej tu juuuuu a tera wyłaź z tego trabanta, nie bulgocz i polewaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino wasik sloneczko! 13.11.02, 11:05 wsiewo haroszewo s dniem razdienia! miekkiego materaca pod biurkiem i cieplego pociagu do s (grzeja?). prosze cie, tylko nie zamarzaj w pociagu bo bedziemy musieli odebrac zwloki i stypowac (sic) na dworcu wschodnim. to ile ty dzis konczysz domina? 42? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: hepi berzdej wasia! 13.11.02, 11:17 na śmierć bym zapomniał :-P Waś, słuchaj, ale Tobie będzie ciężko dziś zamarznąć, bo jest bardzo ciepło (tzn, mi jest bardzo ciepło... mi jest ciepło, jak niedźwiedzie polarne w ZOO zaczynają głodówkę żądając grzejników... Więc może wcale nie jest ciepło... W każdym razie przyjechałem dziś na zakład rowerem, a to chyba o czymś świadczy... no, ale miało być o stypie...) Więc, ja nie wiem, czy nieboszczykowi życzy się wszystkiego najlepszego... Bo po cholere mu? Jak był grzeczny/grzeczna, to i tak ma wszystko, co najlepsze, a jak nie, to i tak mu/jej nic nie pomoże... Mam takie wrażenie... Czego się życzy zamarzniętej Wasi w parku... Ładnego ostatniego widoku? Niezbyt przejmującego wiatru? O, wiem... Waś, słuchaj, ponieważ niektórzy z nas niedługo do Ciebie dołączą, to wytłumacz tym tam (gdziekolwiek dotrzesz), żeby się przygotowali na to, że NIE jesteś najgorszą ewentualnością... A życzę Ci powodzenia :-P modrzew na opał, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zum Geburtstag to you 13.11.02, 11:35 skoro zyczymy kosmpopolitycznie, to nastepne ode mnie, ze szczerego serca:) herzliche grusse hoch soll dein leben (vergisse uns nicht und komm zu unsere nachste totenmahl. es ist interesant wer der nachste wird? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kosmopolitycznie, powiadasz 13.11.02, 13:03 o-tanjobi-o o=medeto gozaimasu [paati-wa dochira-e?] Odpowiedz Link Zgłoś
kwik na razie pisze 13.11.02, 13:22 zannennagara, nihongo-ga wakarimasen ps. prosze o pozostawienie przy zyciu w przypadku niezamierzonych i niezawinionych bledow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: na razie pisze 13.11.02, 14:29 kwik napisała: > zannennagara, nihongo-ga wakarimasen > > > ps. prosze o pozostawienie przy zyciu w przypadku niezamierzonych i > niezawinionych bledow:))) bardzo ładnie (3+) ale co z tą imprezą (może być i stypa)??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no dobra kosmopolitycznie 13.11.02, 15:46 to ja tyż sretan rodjendan i sve najbolje u buducem zivotu (?) coś nie bardzo dzisiaj tu tłocznie ledwo człowieka wezwą jakieś obow(cenzura) i sobie pojdzie poprac(cenzura) to od razu życie tutaj zamiera.... ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino dober dan 13.11.02, 15:57 wasia ne ma vise zivota. otisla mesecinu (hurra). znas kad zurka? aise_ napisała: > to ja tyż > > sretan rodjendan i sve najbolje u buducem zivotu (?) > > coś nie bardzo dzisiaj tu tłocznie > ledwo człowieka wezwą jakieś obow(cenzura) i sobie pojdzie poprac(cenzura) to > od razu życie tutaj zamiera.... > > ja nie wiem... > > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kako da nema?? kako to?? 13.11.02, 16:00 u kakvu mesecinu bre!?! zurka je kad se wasia vrati sa mesecine:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kako da nema?? kako to?? 13.11.02, 16:28 wasia nece biti na zurku, sigurno. ajde plesamo!!:)) aise_ napisała: > u kakvu mesecinu bre!?! > > zurka je kad se wasia vrati sa mesecine:-))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ajmo plesati gutek!:-) 13.11.02, 16:32 samo prije mozda malo da popijemo rakije ili nesto drugo? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia she's alive, alive :P 13.11.02, 16:38 Dziękuję za życzenia, dopiero co wstałam :) Pogoda rzeczywiście nie bardzo się na zamarzanie nadaje, więc idę schować się do lodówki :) Gutek, grzeją, ale ja dzisiaj w domu siedzę (jak narazie ;)) Kosmopolityzm popieram, ale ani po niemiecku, ani po japońsku nie rozumiem :) pzdr & całuję, wasia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ waś 13.11.02, 16:41 a ten nasz serbosko-chorwacki bełkot zrozumiałas?:-))) a nie mówilam, że nie będzie pogody na zamarzanie? no mówilam przecież... a. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bełkot rozumiem świetnie :) 13.11.02, 16:44 a z pogodą to zapeszyłaś :( zamarzanie w lodówce nie jest ani miłe, ani wygodne :( w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ na to jest jedno rozwiązanie 13.11.02, 16:48 kupić sobie większą lodówkę:-P druga ewentualność to jakaś chłodnia rzeźnicza... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia rozwiązanie 13.11.02, 16:51 chłodnia rzeźnicza nie brzmi zachęcająco :( w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a zamarzniecie samo w sobie 13.11.02, 16:55 brzmi zachęcająco? no bładina, już nie narzekaj, ja do Ciebie z gotowymi receptami, a ty marudzisz... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia zamaw 13.11.02, 16:59 aise_ napisała: > brzmi zachęcająco? > > no bładina, już nie narzekaj, ja do Ciebie z gotowymi receptami, a ty > marudzisz... > :-P > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia pierdoła znowu wcisnęła Enter gdzie nie trzeba... 13.11.02, 17:02 zamarznięcie samo w sobie grzmi git... zawsze zazdroszczę tym wszystkim zamarzłym... a chłodnia rzeźnicza / rzeźnia chłodnicza brzmi obrzydliwie: ta krew, to świńskie cierpienie... nie podoba mi się, i to bardzo :P w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ etam krew od razu 13.11.02, 17:07 porządna nieuzywana jeszcze (a po Twoim zamarznięciu przerobiona na muzeum) chłodnia rzeźnicza... zaleta: dużo miejsca (sądzę, że gabaryty masz mniejsze niż przeciętny tucznik) wada: po zamknięciu chłodni nie możesz zmienić zdania, bo Cie nikt nie uslyszy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia mauzoleum -- b. kusząca propozycja :) 13.11.02, 17:14 Mnóstwo pamiątek po Wasi - jej pejcz, jej wyliniały mózg (wypchany, oczywiście ;)), jej skórzane wdzianko... może zamarznę w skórze, co o tym myślisz? ;) co do tuczników - no comments :P w. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: etam krew od razu 13.11.02, 17:17 wasik, dla ciebie to moge nawet odostepnic moja prywatna zamrazarke. bedziesz w dobrym towarzystwie - karp patroszony z 1997, mrozonka siedlecka (nie wiem co ale ladnie brzmi) + 2 czyste wyborowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasik, czy przewidziano dzis poprawiny? 14.11.02, 11:11 no i jak tam zdrowko, pani starsza? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kanieszno :P 14.11.02, 11:37 btw. siedzę w pracy z kacem gigantem... jak ja wytrzymam do 17.00? Trzeba klin klinem i poprawiny i dawać wódę :P w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kanieszno :P 14.11.02, 11:46 uwazaj, zeby kac gigant nie dostal etatu w ciebie w pracy, biurko w biurko :)) ps. mocna herbata z cytryna do tej wody. (cytryne mozesz zwizualizowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia VODKA, NOT WATER 14.11.02, 11:53 ... niepiśmienny kwiku. Co do napojów alkoholowych, to mam ochotę na coś gazowanego... jak wypiję Colę to będzie ok? Cytrynie mówimy wyraźne nie (tylko się mała nie obrażaj, wycisnę cię do herbaty innym razem, przyrzekam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mowimy o tej samej wodzie 14.11.02, 12:04 nieczytata wasiu:) jesli cola, to tylko z ludwikiem. chyba, ze znajdziesz jeszcze cos pod reka > innym razem, przyrzekam Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: VODKA, NOT WATER 14.11.02, 12:07 blondi, czy ty nadajesz z zaswiatow czy tez wczoraj opijalismy twoje wieczne odejscie na marne? jestes jak zwykle niezdyscyplinowana, sprzeciwiasz sie grupowym usltaleniom i spozniasz sie nawet na wplasne zejscie. och jak ja zaraz spankju... wasia napisała: > ... niepiśmienny kwiku. > > Co do napojów alkoholowych, to mam ochotę na coś gazowanego... jak wypiję Colę > to będzie ok? > > Cytrynie mówimy wyraźne nie (tylko się mała nie obrażaj, wycisnę cię do herbaty > > innym razem, przyrzekam Odpowiedz Link Zgłoś
wasia wasia mimo wszystko RIP 14.11.02, 12:17 a spankju to tylko my, nigdy nas :P RIP Wasia Odpowiedz Link Zgłoś