daisy7733 03.02.06, 15:24 właśnie pod jakim znakiem? co najbardziej lubicie robić w weekend? leżeć plackiem z książką w ręku? oglądać TV? buszować po mieście - znanym lub mniej znanym? a może wybrać się w całkiem nieznane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona2727 Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 18:48 kina; to lubię najbardziej, a potem lampka wina :) to w sobotę a w piątek zwykle Lista Trójki + książka ewentualnie zaległe gazetki; a niedziela?? różnie, kino jeśli w sob się nie udało, spotkanie z przyjaciółmi , jeśli w sobotę nikt nie miał czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 19:03 ja mam weekend zajęty musze posprzątać aż 4 pokoje:( błagam pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2727 Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 19:13 wiesz, nie czuję się najlepiej, ale chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 19:20 dzieki nie zatrudniam zmęczonych i chorych:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 19:17 jutro może uda mi się doczytać do końca książkę, a w niedzielę rano giełda komputerowa a potem odwiedzę rodzinkę pod Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: weekend pod znakiem...? 03.02.06, 20:36 Sobota - jak zawsze niestety - pod znakiem odchlewiania mieszkania... Potem - lampka solidnie schłodzonego białego, wytrawnego i może książka (cały czas czeka U.Eco) lub brystol i ołówki w zależności od nastroju... Niedziela - błogie nieróbstwo... takie prawdziwe ze świadomością, że nic nie muszę... Odpowiedz Link Zgłoś