daisy7733 09.02.06, 22:28 spać ale jutro znowu muszę wstać - to bez sensu może posiedzę tu do rana - efekt i tak ten sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Re: poszłabym 10.02.06, 08:37 Taa.. ja spałem długo i jedyne, co mam, to poczucie straconych iluś godzin, a zmęczenie prawie takie samo. [i to porażająca świadomość, że dla siebie mam może z 5-6h dziennie]. W spaniu fajne jest jedynie zasypianie. Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: poszłabym 10.02.06, 08:40 dobry, ja tez długo, ale miło było mogłabym jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: poszłabym 10.02.06, 08:59 hm. ja rozumiem wylegiwać się, wygrzewać, przeciągać, marzyć sennie - ale nie szkoda Ci czasu na sam sen..? tyle życia nam zabiera Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: poszłabym 10.02.06, 09:03 sen to odpoczynek, relaks, regeneracja pozwala odreagować, zapomnieć lub wpaść na pomysł warunkuje efektywność odświeża umysł i ciało zwiastuje nowy początek jak zatem może być stratą czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: poszłabym 10.02.06, 09:07 zgoda, wszystko fajnie, tylko ja jakoś wolę świadomość.. zgoda, wszystko fajnie, tylko czemu tyle czasu na ten sen potrzeba ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: poszłabym 10.02.06, 09:09 świadomość w swoim czasie... a to i tak tylko 1/3 życia zamiast ubolewać na jej marnowaniem można zastanowić się jak lepiej wykorzystac pozostałe 2/3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: poszłabym 10.02.06, 09:10 aha, zastanowić się.. ale nie we śnie ;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: poszłabym 10.02.06, 08:51 Też spałam długo, bo położyłam się dość wcześnie, telepało mnie z zimna (potrzebne mi nowe buty, bo w obecnych przejdę kawałek i pływam). Takie głupoty to dawno mi się nie śniły co dziś, kompletna abstrakcja, obudziłam się zmęczona. Skąd biorą się takie głupie sny, nie oglądałam nic wczoraj strasznego, z nikim nie udało mi się pokłócić. Czemu nie śni nas się to co chcemy, nie fajniejszy byłby sen o jakimś przystojnym brunecie? hmmm rozmarzyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: poszłabym 10.02.06, 08:57 mi tez się dzisiaj jakieś dziwne rzeczy śniły których kompletnie z niczym nie można mowiązać (choć pewnie pozornie :)) > z nikim nie udało mi się pokłócić. a starasz się codziennie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: poszłabym 10.02.06, 09:10 a mi się dzisiaj wyjątkowo w tym tygodniu nic nie śniło :( Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: poszłabym 10.02.06, 09:01 > przystojnym brunecie? hmmm rozmarzyłam się :) takim wieczorową porą? wieczorową porą i łysol brunet ;))) [wybacz życzliwą złośliwość, to tylko piątek..] Odpowiedz Link Zgłoś