queen_sindel 10.02.06, 23:44 (wybaczcie, ale ponarzekam trochę) 5-cio godzinna podróż pociągiem to coś co zostawia głębokie ślady na psychice... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queen_sindel Re: Cześć, 11.02.06, 00:03 Cześć Ludziku :) Niestety - nie zdążyłam na pociąg godzinę wcześniej (jechałabym o godzinę krócej)... Ciepło było, ale smród panujący w pociągach jest koszmarny... a nie musze chyba opowiadać jak ciężko jest być kobietą kiedy dostępne są tylko publiczne toalety ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Noo...wiem... 11.02.06, 00:20 chociaż lubię ten sygnał na Centralnym i głos zapowiadający pociąg. I stukot później... Zależy gdzie się jedzie... Do kogo. Dobrej nocy, Dziewczynko. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: e tam... 11.02.06, 00:37 Znaczy jestem zupełnie nieoryginalna i ginę wśród milionów pasażerów pkp?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Wiesz co? 11.02.06, 01:16 W zamian za niekomfortowe warunki jazdy, nie kasuj biletu, dobra? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: Wiesz co? 11.02.06, 01:18 Naprawdę się starałam ;)) ale nie wydało.... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta A 11.02.06, 01:31 "Polski Express"? Zależy dokąd jechałaś... Porównywalny cenowo, jesli się dobrze orintuję. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Gdynia... 11.02.06, 01:34 bilety kolejowe kupione przez firme - nie mam szczególnie wyjścia :| Pożegnałeś mnie Ludziku a siedzisz po nocy jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni i ja 11.02.06, 01:39 siedzę..czytam, rozmyślam.. sama nie wiem dlaczego i po co Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel W takim razie 11.02.06, 01:41 jest nas już trzy - zawsze to milej w doborowym towarzystwie. Zawsze jakis powód jest - czy to niepokój, czy radość... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: W takim razie 11.02.06, 01:44 ale ja nie jestem dzisiaj dobrym kompanem do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: W takim razie 11.02.06, 01:47 Może tylko nie wesołej... Jeśli chciałabyś pogadać (albo się wygadać) to... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: W takim razie 11.02.06, 01:50 Nie..chyba nie, nie potrafię ,to i tak nic nie da. Taka Zosia Samosia ze mnie dziekuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: W takim razie 11.02.06, 01:51 ZosioSamosiostwo rozumiem :) (propozycja pozostaje otwarta, ale po cichu) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Zosia? Mów... 11.02.06, 01:53 Albo wystukaj nam tu kreska-kropka... Wypiję herbatę i kładę się. Na wznak :) Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Ludziku... 11.02.06, 01:54 Ty przyczajony Ludziku :)) siedzisz cichutko i wyskakujesz na innych z ciemności śnieżnej nocy... Nieładnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zosia? Mów... 11.02.06, 01:56 ludzik_ta napisała: > Albo wystukaj nam tu kreska-kropka... > Wypiję herbatę i kładę się. Na wznak :) Szkoda,ze nie mozemy wypić jej razem.Nie musiałabym nic mówic, oczy mówiłyby za mnie. Nie umiem na wznak. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Spróbuj... 11.02.06, 02:08 Trzeba się wygodnie ułożyć, pełen relaks, a potem położyć dłonie na brzuchu. Z dłoni i palców robisz trójkąt. Błyskawicznie się zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: W takim razie 11.02.06, 01:54 :-) Łzy oczyszczają a lampka wina znieczula i niech tak zostanie.Wystarczy,że jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: W takim razie 11.02.06, 01:55 Ja wiem jak działa wino... na łzy nie umiałam się zdobyć Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: W takim razie 11.02.06, 01:57 queen_sindel napisała: > Ja wiem jak działa wino... na łzy nie umiałam się zdobyć > Moje łzy to ostateczność, bezsilność..tylko wtedy są Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: W takim razie 11.02.06, 01:59 Łzy ze złości/bezsilności... Ech... Wypiję z Tobą, tak po prostu, w milczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: W takim razie 11.02.06, 02:00 queen_sindel napisała: > Łzy ze złości/bezsilności... Ech... Wypiję z Tobą, tak po prostu, w milczeniu. > ja za błędy.. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: W takim razie 11.02.06, 02:04 dołączam się wszystkimi kończynami... w ciągu ostatnich kilku miesięcy popełniłam więcej błędów niż do tej pory łącznie :| Kieliszki w górę Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Cheers! 11.02.06, 02:06 Łzy oczyszczają. Oczy chociażby... Dlaczego płaczesz, Serenko? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Cheers! 11.02.06, 02:12 ludzik_ta napisała: > Łzy oczyszczają. Oczy chociażby... > Dlaczego płaczesz, Serenko? Bo głupia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Głupoty opowiadasz 11.02.06, 02:20 Czy tematem łez jest pośrednio jeden z tematów naszych rozmów? To jesteś Człowiekiem. I masz uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Głupoty opowiadasz 11.02.06, 02:23 ludzik_ta napisała: > Czy tematem łez jest pośrednio jeden z tematów naszych rozmów? > To jesteś Człowiekiem. I masz uczucia. Po prostu czasem tak mam.Rzadko.Ale mam.Zastanawiam się wtedy dlaczego jest tak, jak jest.Dlaczego inni mogą..mają.. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Jesteś pewna, że mają i mogą? 11.02.06, 02:25 Powoli zbieram się spać. Odbierz piosenkę za 5 minut. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jesteś pewna, że mają i mogą? 11.02.06, 02:27 ludzik_ta napisała: > Powoli zbieram się spać. > Odbierz piosenkę za 5 minut. > Pa. Jestem pewna.Nie wszyscy ale niektórzy. Odbiorę.Dziękuje .Pa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Dobranoc... 11.02.06, 02:37 queen_sindel napisała: > Wam... > Pa.Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś