_grucha 18.11.02, 12:25 Co siem tu do cholery dzieje??? Jkaies bananasy, moje slodkioe imie wymaiwiane w innych wontkach... Chyba siem oburzem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:31 Cze... Gruszek... Ty tu nam siem nie wymiguj.... najpierw obiecujesz, że zrobisz, potem robisz... a potem nie kcesz siem przyznać... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:32 Chiki..chiki...chiki....chiqitaaaaaaaaa.........nie denerwuj się bo ci skórka zczernieje hihihi pzdr i buziaczki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:34 a jak Ciem obijemy, to for sure sropisz siem czarniutki inside & outside ;)))) pozdrooveczki owockowi niezdecydowanemu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:43 Ladies, what's up????? Nigdy nie zdardzem mojego gruszkowego bytu!!!! Zczernialym bannanom mowimy satnowcze NIE!!! Ale ja chyba wiem, kto mi te scieme tu uskutecznia... i zarza to opublikuje... gruszek holmes Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:47 wow..!! jak Ci siem to uda, to kupie Ci nawet takom czapeczkem w kratke, chiba ze wolisz fajkem?? ;)))))))))))))))) (ale nie wodnom!.. ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:51 a ode mnie dostaniesz płaszczyk... w takom samom kratke co czapeczka! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:55 Silvii :)))) no to musimy sie z nim umowic na zakupki, prawda?? przymierzalnie i tak dalej... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:00 tylko trzeba termin ustalić, cobyśmy mniały na te przymnierzalnie czasu trochę więcej... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:55 aha, tez sie chetnie dowiem co sie tutaj dzieje, bo mam jakies zwidy, chociaz nie pilam. ostatnio tzn w piatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:01 buha ha ha ha ha ;))))))) wtedy tez nie bardzo Ci siem to udalo, bo masz wymagajacy.. samochod ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:04 saqqara napisała: > aha, tez sie chetnie dowiem co sie tutaj dzieje, bo mam jakies zwidy, chociaz > nie pilam. ostatnio tzn w piatek:) Szakus, gwiazdko moja najjasniejsza:)). Ciesze sie, widzac Cie tu:). Wg mnie tu ktos maci - a wszystko leci na mnie. To jest gorsze od szczania pod wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:06 no tak... wtedy bylbys tylko zolty ;))))))))))) a tak to ktos robi z Ciebie... banana ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:10 proszem! przestańcie już!!! bo mnie z pracy zaraz wywalom!!! nie mogem zanosić siem od śmiechu i płakać przed kompem!!! litości!!!!!!!!! ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:24 Czesc Gruszku:) hehehe, kobitki sie bawia i to dobrze, w koncu od tego net jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:23 ulalka napisała: > no tak... wtedy bylbys tylko zolty ;))))))))))) > a tak to ktos robi z Ciebie... banana ;)))))))) I mi sie to zajebiscie nie po-do-ba... Banan im w dupe, zdrajcom wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:31 a czyże na takie przyjemności u ciebie zasłużyłyśmy??? co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: QRWA!!! IP: *.chello.pl 18.11.02, 13:35 ludzie, dajcie mi tu popracowac troche, a nie zmuszajcie do smiechu co dwie minuty. a banana rama nie znacie? ;)))) Gruszek, i tak Bananasem zostalec, czy ci sie to podoba, czy nie! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:37 nio, dobra, Martuszka :)))))) to wypieprzam chwilowo.. dam Ci trochem spokoju... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:17 ehh.. no dobra.. nie lubiem juz tego owoca zoltego, tylko nie spiewaj, proszem!.. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:19 ulalka napisała: > ehh.. no dobra.. nie lubiem juz tego owoca zoltego, tylko nie spiewaj, > proszem!.. ;))))) Nie chce mi sie pisac sesemesa:)> Pizamke mozesz sobie odpuscic - i tak by dlugo sie nie utrzymala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:28 qrde... co za demaska ;)))))) az siem zaczerwienilam przed kompem... ;)))))) dobra pogadam z Martucha :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 16:59 silvii napisała: > a czyże na takie przyjemności u ciebie zasłużyłyśmy??? co? ;) Swojom dobrociom i olsniewajoncom urodom:)). Tak was lubie, ze.. ale ja juz nie bendem wam nowych przyjemnosci obiecywal, byscie mnie -potem do odpowiedzialnosci za cyzny niedokonanen nie ciagaly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:05 nie obiecuj że nie bedziesz obiecywał, róznie to moze być:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:13 iwusia napisała: > nie obiecuj że nie bedziesz obiecywał, róznie to moze być:)))))))) Nie to nie. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:14 a coś ty taki zły dzisiaj? usmiech poprosze, szybciutko!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:18 iwusia napisała: > a coś ty taki zły dzisiaj? usmiech poprosze, szybciutko!!! :))))) :))) <wyszczerzyl sie gruszek, pokazujac swe sporchniale uzebienie> Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:26 iwusia napisała: > a mówiłam zebyś ząbki mył!;))) Zawwze to robie - wchodze do lazienki i widze grzebien, szczotke na podlodze i szczotke w szklance, co stoi wysoko na polce. A ze jestem maly i niesprawny, to zawsze biore ta , co na podlodze kolo wuce stoi, bo nizej i latwiej. czy to zle? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:27 higiena to podstawa, tylko czasem środki nie te:))))) spróbuj ze stołeczkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:32 Iwusia, stoleczkiem to on straci cale uzebienie ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:35 a na stołeczku moze stracić....hihihi nie powiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:38 nie mow... juz i tak leze pod biurkiem, a lzy cieknom strumyczkiem ze smiechu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:39 no dobra to powiem...może stracić umywalke z pola widzenia ale za to zobaczy się w lusterku:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:41 myslalam o rownowadze.. i ze albo siem nauczy latac, albo poplywa w umywalce, skoro jak twierdzi jezd maly ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:45 równowage psychiczną to juz dawno stracił, zresztą jak my wszyscy hehehehehehe....zaraz! zaraz! prosze zabrac ode mnie ten biały kaftan!! Raaaaaaaatunkuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:49 no wlasnie.. bialy nie jest moim ulubionym kolorem, proszsem to wdzianko przefarbowac na niebiesko!!>... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..uuu... Re: QRWA!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 18.11.02, 21:06 iwusia napisała: > higiena to podstawa, tylko czasem środki nie te:))))) > spróbuj ze stołeczkiem:)) moze w czyms pomóc...gotowe produkty 'leku' mam w zasiegu ręki :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś