18.11.02, 12:25
Co siem tu do cholery dzieje??? Jkaies bananasy, moje slodkioe imie
wymaiwiane w innych wontkach...
Chyba siem oburzem
:)
Obserwuj wątek
    • silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:31
      Cze... Gruszek... Ty tu nam siem nie wymiguj.... najpierw obiecujesz, że
      zrobisz, potem robisz... a potem nie kcesz siem przyznać... ;))))))))))
    • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:32
      Chiki..chiki...chiki....chiqitaaaaaaaaa.........nie denerwuj się bo ci skórka
      zczernieje hihihi
      pzdr i buziaczki:)))))
      • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:34
        a jak Ciem obijemy, to for sure sropisz siem czarniutki inside & outside ;))))
        pozdrooveczki owockowi niezdecydowanemu :)))))
      • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:43
        Ladies, what's up?????
        Nigdy nie zdardzem mojego gruszkowego bytu!!!! Zczernialym bannanom mowimy
        satnowcze NIE!!! Ale ja chyba wiem, kto mi te scieme tu uskutecznia... i zarza
        to opublikuje...

gruszek holmes
        • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:47
          wow..!! jak Ci siem to uda, to kupie Ci nawet takom czapeczkem w kratke, chiba
          ze wolisz fajkem?? ;)))))))))))))))) (ale nie wodnom!.. ;)))))))
          • silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:51
            a ode mnie dostaniesz płaszczyk... w takom samom kratke co czapeczka! ;)))
            • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:55
              Silvii :)))) no to musimy sie z nim umowic na zakupki, prawda?? przymierzalnie
              i tak dalej... ;))))))
              • silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:00
                tylko trzeba termin ustalić, cobyśmy mniały na te przymnierzalnie czasu trochę
                więcej... ;))))))
            • saqqara Re: QRWA!!! 18.11.02, 12:55
              aha, tez sie chetnie dowiem co sie tutaj dzieje, bo mam jakies zwidy, chociaz
              nie pilam. ostatnio tzn w piatek:)
              • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:01
                buha ha ha ha ha ;))))))) wtedy tez nie bardzo Ci siem to udalo, bo masz
                wymagajacy.. samochod ;)))))))
              • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:04
                saqqara napisała:

> aha, tez sie chetnie dowiem co sie tutaj dzieje, bo mam jakies zwidy, chociaz
                > nie pilam. ostatnio tzn w piatek:)

Szakus, gwiazdko moja najjasniejsza:)). Ciesze sie, widzac Cie tu:). Wg mnie tu
                ktos maci - a wszystko leci na mnie. To jest gorsze od szczania pod wiatr...
                • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:06
                  no tak... wtedy bylbys tylko zolty ;)))))))))))
                  a tak to ktos robi z Ciebie... banana ;))))))))
                  • silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:10
                    proszem! przestańcie już!!! bo mnie z pracy zaraz wywalom!!! nie mogem zanosić
                    siem od śmiechu i płakać przed kompem!!! litości!!!!!!!!! ;))))))))))
                    • saqqara Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:24
                      Czesc Gruszku:)

hehehe, kobitki sie bawia i to dobrze, w koncu od tego net jest:)
                  • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:23
                    ulalka napisała:

> no tak... wtedy bylbys tylko zolty ;)))))))))))
                    > a tak to ktos robi z Ciebie... banana ;))))))))

I mi sie to zajebiscie nie po-do-ba...
                    Banan im w dupe, zdrajcom wszystkim:)
                    • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:29
                      no!.. wreszcie mowisz jak Gruszek ;))))))))
                      • silvii Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:31
                        a czyże na takie przyjemności u ciebie zasłużyłyśmy??? co? ;)
                        • Gość: martucha_ Re: QRWA!!! IP: *.chello.pl 18.11.02, 13:35
                          ludzie, dajcie mi tu popracowac troche, a nie zmuszajcie do smiechu co dwie minuty. a banana rama nie znacie? ;))))
                          Gruszek, i tak Bananasem zostalec, czy ci sie to podoba, czy nie! ;))
                          • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 13:37
                            nio, dobra, Martuszka :)))))) to wypieprzam chwilowo.. dam Ci trochem
                            spokoju... ;))))))))
                            • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:00
                              bananowy song, qrwa $@###&&$%#@$@@!
                              • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:17
                                ehh.. no dobra.. nie lubiem juz tego owoca zoltego, tylko nie spiewaj,
                                proszem!.. ;)))))
                                • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:19
                                  ulalka napisała:

> ehh.. no dobra.. nie lubiem juz tego owoca zoltego, tylko nie spiewaj,
                                  > proszem!.. ;)))))

Nie chce mi sie pisac sesemesa:)> Pizamke mozesz sobie odpuscic - i tak by
                                  dlugo sie nie utrzymala:))
                                  • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:28
                                    qrde... co za demaska ;)))))) az siem zaczerwienilam przed kompem... ;))))))

dobra pogadam z Martucha :))))))
                        • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 16:59
                          silvii napisała:

> a czyże na takie przyjemności u ciebie zasłużyłyśmy??? co? ;)

Swojom dobrociom i olsniewajoncom urodom:)). Tak was lubie, ze.. ale ja juz nie
                          bendem wam nowych przyjemnosci obiecywal, byscie mnie -potem do
                          odpowiedzialnosci za cyzny niedokonanen nie ciagaly:))
                          • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:05
                            nie obiecuj że nie bedziesz obiecywał, róznie to moze być:))))))))
                            • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:13
                              iwusia napisała:

> nie obiecuj że nie bedziesz obiecywał, róznie to moze być:))))))))

Nie to nie. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma:)))
                              • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:14
                                a coś ty taki zły dzisiaj? usmiech poprosze, szybciutko!!! :)))))
                                • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:18
                                  iwusia napisała:

> a coś ty taki zły dzisiaj? usmiech poprosze, szybciutko!!! :)))))

:))) <wyszczerzyl sie gruszek, pokazujac swe sporchniale uzebienie>
                                  • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:23
                                    a mówiłam zebyś ząbki mył!;)))
                                    • _grucha Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:26
                                      iwusia napisała:

> a mówiłam zebyś ząbki mył!;)))

Zawwze to robie - wchodze do lazienki i widze grzebien, szczotke na podlodze i
                                      szczotke w szklance, co stoi wysoko na polce. A ze jestem maly i niesprawny, to
                                      zawsze biore ta , co na podlodze kolo wuce stoi, bo nizej i latwiej. czy to zle?
                                      • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:27
                                        higiena to podstawa, tylko czasem środki nie te:)))))
                                        spróbuj ze stołeczkiem:))
                                        • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:32
                                          Iwusia, stoleczkiem to on straci cale uzebienie ;))))))))))))
                                          • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:35
                                            a na stołeczku moze stracić....hihihi nie powiem :))))))
                                            • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:38
                                              nie mow... juz i tak leze pod biurkiem, a lzy cieknom strumyczkiem ze
                                              smiechu :))))))
                                              • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:39
                                                no dobra to powiem...może stracić umywalke z pola widzenia ale za to zobaczy
                                                się w lusterku:))))))))
                                                • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:41
                                                  myslalam o rownowadze.. i ze albo siem nauczy latac, albo poplywa w umywalce,
                                                  skoro jak twierdzi jezd maly ;))))))))
                                                  • iwusia Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:45
                                                    równowage psychiczną to juz dawno stracił, zresztą jak my wszyscy
                                                    hehehehehehe....zaraz! zaraz! prosze zabrac ode mnie ten biały kaftan!!
                                                    Raaaaaaaatunkuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................;))
                                                  • ulalka Re: QRWA!!! 18.11.02, 17:49
                                                    no wlasnie.. bialy nie jest moim ulubionym kolorem, proszsem to wdzianko
                                                    przefarbowac na niebiesko!!>... ;)))))))))
                                        • Gość: ..uuu... Re: QRWA!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 18.11.02, 21:06
                                          iwusia napisała:

> higiena to podstawa, tylko czasem środki nie te:)))))
                                          > spróbuj ze stołeczkiem:))

moze w czyms pomóc...gotowe produkty 'leku' mam w zasiegu ręki

:)))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka