the_sweetest_thing1 18.11.02, 13:35 patrzysz na mnie swoim gorącym wzrokiem, lubie gdy rozbierasz mnie nim....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: lubie gdy...... 18.11.02, 13:39 sioooooooo...!! na eroticem sie rozbierac ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 13:45 ależ ja się nie rozbieram, to tylko w oczach rozpalonego....w oczach jego....jestem naga niczym Ewa w Raju..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:12 lubie gdy karmi owocem soczystym pilnujac by nie zmarnowała się żadna kropelka pysznego soku.....lubie gdy zatapia swe usta w delikatna miekkosc moich warg.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:17 lubie gdy tajemnica jest nieodgadniona i każdy nią moze być.... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:32 To mi sie podoba. To co niepoznane i nieodgadnione zawsze nas pociaga. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:35 nieodgadnione nie zawsze znaczy niepoznane.... lubie gdy bierzesz mą dłoń by przytulić ją do swego ciepłego policzka..... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:45 Zagadkowa sprawa.....i mam niejasne wrazenie ze znam Twój styl. Moge sie mylic. Lubisz gdy Twoja dłoń dotyka mojego ciepłego policzka i przesuwa sie po lekko niedogolonym zaroscie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 14:47 Lubie gdy odgadujesz me pragnienia.....lubię gdy je spełniasz.....lubie odgadywać twoje pragnienia.....uwielbiam je spełniać...... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:07 Lubie patrzec w Twoje oczy....lubie widziec w nich pozadanie lubi czuc Twój dotyk .....odwzajemniony tak mile... lubie Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:21 lubie kosmyk włosów na twoim czole....lubie kiedy się uśmiechasz kiedy go odgarniam....całujesz mnie wtedy czule biorąc mą twarz w dłonie swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_handsome Re: lubię gdy kobieta 18.11.02, 15:27 Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to -i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubię gdy kobieta 18.11.02, 15:36 Lubie gdy usta całuja czule ramieniec na twarzy mej rozpalonej lubie jak dotyka mą gładka skóre lubie ten błysk rozkoszy szalonej gdy mowisz "wszystko, wszystko dla ciebie" wierze jak dziecko niewinnie i szczerze jestem sczęśliwa, chce oddac siebie wtedy mam skrzydła i wysoko mierze..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubię gdy .... 18.11.02, 16:21 > Lubie gdy usta całuja czule > ramieniec na twarzy mej rozpalonej > lubie jak dotyka mą gładka skóre > lubie ten błysk rozkoszy szalonej > > gdy mowisz "wszystko, wszystko dla ciebie" > wierze jak dziecko niewinnie i szczerze > jestem sczęśliwa, chce oddac siebie > wtedy mam skrzydła i wysoko mierze..... kiedy dotykasz mnie w szale miłości cielesnej, duchowej, naszej jedynej twa nieobcnosc juz mnie nie złości pragne zatrzymac te chwile na dłużej.... lubie gdy rankiem budzi mnie dotyk twej dłoni na na mym ramieniu ciepły niczym słoneczny promyk kiedy śnie a ty patrzysz w skupieniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:35 the_sweetest_thing1 napisała: > lubie kosmyk włosów na twoim czole....lubie kiedy się uśmiechasz kiedy go > odgarniam....całujesz mnie wtedy czule biorąc mą twarz w dłonie swoje.... Lubie wsunac palce w Twoje włosy....patrzec wtedy w Twoje oczy całowac czoło, oczy i poczuc Twe usta....nasze jezyki badaja sie czule i ciała lgna do siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:39 Lubie gdy czujesz się szczęśliwy obcując ze mną....lubie gdy chcesz mnie coraz więcej....lubie gdy pożadasz.....wtedy przytulam cie tym chętniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:45 Lubie gdy idziemy obok siebie trzymajac sie za rece... Lubie czuc ze jestes przy mnie i szukasz mojego dotyku... Lubie czuc Twoje spojrznie gdy jestem czyms zajety... Lubie czuc Twój przyspiezony oddech gdy jestesmy razem..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 15:49 Twoje dłonie na mych posladkach mówia mi że bardzo pragniesz, twój wzrok mówi iż pragniesz bardzo mocno....słowa które wypowiadasz utwierdzaja mnie....lubie gdy mnie pożądasz miłując jednocześnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: lubie gdy...... 18.11.02, 16:01 Patrzac w Twoje oczy widze swoje odbicie...widze jak zmieniaja sie gdy mnie czujesz Twoje palce wbijaja sie w moje ramiona....odlatujemy w swiat który jest tylko w nas..... P.S. Mam nadzieje ze jutro pociagniemy ten temat. Może na innym forum. Tu moga tego nielubic. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: lubie gdy...... 18.11.02, 16:05 ....inni nie mają znaczenia....lubie gdy rzeczywistośc staje się tylko naszym światem.....lubie odpływać w odchłań zmysłów....lubie gdy inni nie mają znaczenia...... Odpowiedz Link Zgłoś