ulalka 18.11.02, 17:29 Przychodzi murzyn do biura pośrednictwa pracy i pyta: - Czy jest jakaś praca dla czarnego? - Oczywiście! Pensja 10 tys., samochód służbowy, komórka. - Pani żartuje? - Pan pierwszy zaczął... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) no 2 18.11.02, 17:33 Pacjent opowiada psychiatrze o swoich kłopotach. - Co noc prześladuje mnie ten sam koszmarny sen. Śni mi się, że po całym mieszkaniu goni mnie teściowa z krokodylem na smyczy. Widzę wyraźnie te okropne żółte oczy, chropowate czoło, ostre zębiska... - To rzeczywiście brzmi strasznie... - przyznaje psychiatra. - Tak, a krokodyl wygląda jeszcze gorzej. ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: posmiejemy siem?? ;)))))) no 2 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 17:35 moja kur...a tesciowa byla bezzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) no 2 18.11.02, 17:39 ale posmiac sie chiba mozesz?? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: posmiejemy siem?? ;)))))) no 2 18.11.02, 17:43 Przychodzi niedźwiedź do zająca i rozpaczliwym tonem mówi: - Zając, ty się mnożysz jak nie wiem co, a ja nic, pomóż > > przyjacielu. Zając na to: - A marchewkę żresz ??? - Nie !!! - No staaaaaaary !!!!! > > > > > > Pół roku niedźwiedź je marchew no i nic nie pomogło. Znowu przychodzi dozająca i mówi: - Zając pomóż, nie bądź taki. A zając na to: - A marchewkę żresz ??? - Tak!!! - A tartą ???? - Nie !!! - No staaaaaaary !!!!! Więc kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewke i nic. Znowu przychodzi do zająca i błaga go o pomoc. Zając: - A marchwkę żresz ??? - Tak ! - A tartą ??? - Tak ! - A z groszkiem ???? - Nie !!! - No staaaaaaary !!!!! > > > > > > No i znow kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę z groszkiemi nic. Przychodzi do zająca i mówi: - Zając ja cię bronię przed wilkiem i lisicą a ty mi się tak odpłacasz. Pomóż mi bo lata lecą, a ja dzieci nie mam. - A marchewkę żresz ??? - Tak ! - A tartą ??? - Tak ! - A z groszkiem ???? - Tak !!! - A dupczysz ??? - NIE !!! - No staaaaaaary !!!!! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) no 2 18.11.02, 17:47 Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, oczywiście rzekła: - Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia! - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego. - Naprawdę chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! - rybka nie kryła zdziwienia. - Tak! - stanowczo rzekł zajączek. - Zgoda! - odrzekła złota rybka. Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: - Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda! ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: posmiejemy siem?? ;)))))) 18.11.02, 17:41 Mama miala dwoch synow: optymiste i pesymiste. Pewnego razu, przed swietami, postanowila, ze wreszcie postara sie wyrownac roznice w ich temperamentach. I wymyslila: zdecydowala, ze pesymiscie da pod choinke super prezent, z ktorego kazdy musialby sie ucieszyc - najnowsza, duza kolejke elektryczna, a optymiscie da cos chujowego - konskie gowno. Przyszly swieta. Dzieci otwieraja prezenty Najpierw pesymista. Mama sie go pyta: synku, co Ci przyniosl Mikolaj? - Kolejke. Ale sie na epwno zarazaz zepsuje. Cos sie spali, semafory sie polamia, farba z wagonow poodpryskuje... Nie, to nie jset dobry prezent... Mama, zla, ze pesymista jak zwykle narzeka pyta optymisty: - Synku, a co Ty dostales? Optymista otwiera swoj prezent, widzi konski placek i mowi: - Konika, ale gdzies uciekl:) :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) 18.11.02, 17:44 cos specjalnie dla studentow :))))) O czwartej rano u profesora dzwoni telefon. Profesor odbiera i słyszy: - Śpisz? - Śpię - odpowiada zaspany profesor. - No, a my kurna wkuwamy! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) 18.11.02, 17:51 no.. to jeszcze jednen i spadam :)))))) Ocean ... ... Wokół samicy pływa wieloryb i narzeka: - Dziesiątki organizacji ekologicznych, setki aktywistów, tysiące polityków i naukowców, dziesiątki tysiecy ludzi na manifestacjach, rządy w tylu krajach robią wszystko, by zachować nasz gatunek . . . . . . . . . a Ciebie kurwa mać głowa boli ... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: posmiejemy siem?? ;)))))) 18.11.02, 19:37 facet u psychiatry...: poszedłem na tą imprezę i poznałem fajną kobietę... poprosiłem ją do tańca... pierwszy taniec... drugi taniec... trzeci taniec... było naprawdę wspaniale... cudowna kobieta... potem czwarty taniec... piąty... szósty... było mi coraz cudowniej... potem jeszcze siódmy taniec... i wtedy podszedł ten facet i kopnął ją w krocze... ...i dlatego doktorze mam złamane te trzy palce... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: posmiejemy siem?? ;)))))) 18.11.02, 19:45 pacjet u psychiatry... lekarz mowi do niego: - pan to chyba jest niezdecydowany.. - i tak, i nie, panie doktorze... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: smiejmy siem dalij ;))))) 19.11.02, 18:49 Poranek w alpejskim kurorcie. Na taras wychodzi Anglik i woła: - How wonderful! Wychodzi Niemiec i wzdycha: - Das ist wunderbar! Wychodzi Rosjanin i dziwuje się: - Kak prikasna! Wychodzi Polak i stwierdza: - O kurwa... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś