Dodaj do ulubionych

KIJANA BIO ACTIV!!!:)

19.11.02, 10:44
jesteś kobito!!!?? żyjesz???? ja już kurwa jego mać ledwo zipie!!!!!
niech to chuj jasny pierdolony do kwadratu strzeli!!!!!! do dupy z tym
wszystkim i tymi popierdolonymi kurwa inwestorami!!!!! niech im kurwa dzieci
powykręca!!! niech im żony pozdychają!!!!! chuj z nimi wszystkimi!!!!!!!!
ameno.

tygrysek...
PS..a co u Ciebie????:))

Obserwuj wątek
    • randia_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 10:50
      Tajger dodaj jeszcze " żeby im mogiła chujami zarosła i w piździe więcej
      miłości nie zaznali", a bedzie komplet .................

A co po za tym ???? :))))
      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 11:13
        a chuj z tym wszystkim!!!!!
        • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 11:17
          maaaaaamooooo!!!!

Tygrysku, iiiiiihaaaaa!!!! Napij siem meliski, ja właśnie wróciłam z jakiegoś
          powalonego zebrania. Poslij kogos do krainy wiecznych łowów a napewno ci
          ulzy....;)))
          • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 11:32
            wiecznych łowów??????, na same dno piekła bym ich kurwa posłał!!!!! , sam ogień
            podsycał i nożem kroił!!!!!, ich żony na pal ponabijał a dzieci na kołach
            porozciągał!!!!!!, pojeby pierdolone i do tego jeszcze głupie jak buty z lewej
            nogi!!!!!
            ...kurwa mać!!!!! i to coś jeszcze tytuł inż. nosi!!!! boszszszzzzzz no stos z
            chujami i padalcami!!!!!!

tygrysek...
            PS..miałaś sms-a wysłać....

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 11:42
              czy ty mi robisz jakieś wyrzuty ?!
              • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 11:56
                nie, nic Ci nie robie !, ale pamiętasz co gadaliśmy przez fon??
                ..a zresztą...

..a jak tam było na szkoleniu ? ? , napisz coś...
                • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 12:06
                  tygrys, a jak myślisz jak może byc na szkoleniu, kurewsko nudno!!!!
                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 12:08
                    no dobra wiem!, ale co robiliście po? wieczorem??

..kurwa ale mnie dzisiaj roznosi!!!!!!

tygrysek...

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 12:17
                      jak to co? uprawialismy dziki seks ;))
                      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 12:18
                        no to super!!! a dogodzili Ci przynajmniej ???:))
                        • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 12:34
                          aha
                          • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 12:43
                            no to widze że wypad był udany!!!!:)

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 13:24
                              właśnie się dowiedziałąm że wczoraj jakiś facet napadła na moją siostrę
                              wieczorem ciągnął ja w krzaki, udalo jej się uciec na szczęście . Darła sie jak
                              opętana i nikt jej nie pomógł. Kurwa mać!!!
                              • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 13:28
                                ja piernicze!,... nie żartuj!!!! na serio!!!!!!????

..kurwa co za pojeby po świecie łażą!!!!,..zabić takiego to mało!!!!!
                                • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 13:41
                                  no mówię ci kurwa, strach wyjść. huja bym takiemu obcięła i to na żywca. Powoli
                                  i dokładnie żeby się zesrał!!!
                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 13:46
                                    no tutaj musze Ci przyznać racje!! kurwa sam bym takiego zajebał!!!!
                                    ..roznosi go to niech spierdala do burdelu albo konia wali w domu!!!
                                    ..tylko dziwie sie że akurat nie było nikogo kto by jej pomógł!!!
                                    ..albo znając ludzi to wszyscy spierdolili udając że nic sie nie dzieje!!!!

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 13:52
                                      obok są trzy wielkie akademiki i było milion ludzi i nikt sie nawet nie
                                      odwrócił!!!!
                                    • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 13:52
                                      obok są trzy wielkie akademiki i było milion ludzi i nikt sie nawet nie
                                      odwrócił!!!!
                                      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 13:59
                                        no właśnie!!! skurwiele jebane!!!! odważniaki tylko w pysku!!!!
                                        ..a jak trzeba to spierdalają!!!!

...a jak sie siostra czuje???, szok już minął???
                                        ..pozdrów ją ode mnie!!!
                                        • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 19.11.02, 14:31
                                          no dzisiaj znowu musi isć do pracy i wraca o tej samej porze i bardzo sie boi
                                          może jej pojebanmy facet po nia wyjedzie jak nie będzie zmęczony...
                                          • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 19.11.02, 14:36
                                            to co to kurwa za facet!!!!???? ciul jakiś chyba!!!!
                                            ..po takim wypadku to powinien jej na krok nie odstępować!!!!!!

• tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 09:10
                                              witaj Kijanuś babe!!:), jezdeś juz w stawie???:))))
                                              • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 20.11.02, 09:43
                                                jezdem, jezdem. Zapomniałam dzisiaj komóry, i nie znam na pamięć żadnego numeru
                                                i dupa blada. A czekam na ważny telefon. Kuuuuurwa! Tak że nie wysyłaj mi smsów
                                                bo i tak ich nie przeczytam...;)))
                                                • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 09:51
                                                  oki, dobrze że powiedziałaś!:)),..ale juz jednego i tak wysłałem rano!:))

..wiesz co?,..jak bedziesz mogła to zadzwoń na chwilke!:)
                                                  ..u mnie już większy luz dzisiaj, ale wczoraj to na serio myślałem że pozabijam
                                                  tych wszystkich cymbałów dookoła!!!:))

..a u Ciebie jak?? luzik czy zapiernicz???:)

tygrysek...

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 20.11.02, 10:05
                                                    u nas wprowadzili juz bilingi, tak że za bardzo nie mogę dzwonić. Dobrali nam
                                                    się do dupy na maxa, mam nadzieję że nie zabiorą mi internetu.
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 10:10
                                                    aha zapomniałem,... mówiłaś o tym ostatnio....
                                                    wiesz co,... wyślij mi mailem nr. do Ciebie.... może ja od czasu do czasu
                                                    spróbuje do Kijanusi trinknąć!!:)))))

..oglądałaś wczoraj film "Lekcja Przetrwania"????? czy jakoś tak....
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 20.11.02, 10:45
                                                    nie nie oglądałam, przyszłam po treningu i padłam jak leszcz ;)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 10:46
                                                    no bo teraz jezd sezon na leszcza!!:))))

..ech Kijanuś, Kijanuś!!!!!:)))))****
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 13:12
                                                    Kijanuś żyjesz tam!!???,..nie ma Cie i nie ma....
                                                  • Gość: KIJANA Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 20.11.02, 14:27
                                                    mam dużo pracy, zaraz przypierdolę tu komu trzeba i polecą do Krainy wiecznych
                                                    łowów!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 20.11.02, 14:31
                                                    ..racja!!! nie daj siem!!! przypierdol!!!! niech widza co Kijana potrafi!!!:)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 21.11.02, 08:56
                                                    witaj Kijanuś babe!!!:)),...dziś jezdem ostatni dzień,..jutro mnie nie ma...:((

.. wychyl główke ze stawu!!!!:))))
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 21.11.02, 10:09
                                                    re re kum kum, witam tygryska!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 21.11.02, 10:24
                                                    kum kum kum...rade rade rade...
                                                    kum kum kum...rade rade rade...

kum kum kum..rade rade rade kum...

witam Kijaneczke maj sweet!!!:))
                                                    ..widze że humorek dziś mamy!!!:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: KIJANA Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: proxy / 193.74.43.* 21.11.02, 11:23
                                                    A NO MAMY, ALE PRACY TYŻ MAMY. wczoraj korki miałam, masakra była okrutna,
                                                    chyba zrezygnuję...;))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 21.11.02, 12:10
                                                    u mnie też coś pracy przybyło nagle!!:)

..ja mam korki dziś....tez bedzie masakra!!!
                                                    ..i to kurwa jaka!!!!:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka