iwusia 22.11.02, 10:26 na skrzynke wysyłam Ci mój adres mailowy firmowy , na ten adres prześlij mi zeskanowane zdjęcia. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 10:28 oki, ale nie przyslem, bo niemstety - nie wiem z jakiego powodu - glowka mi cosik dzis napierdala:))) chiba to soczek z czarnej porzeczki!!!! i przez ta glowke zdjecia ostaly na stole!!! to albo w poniedzialek zrobiem, albo co??? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 10:55 cze kobitki! ;)) Pytanko mam! Czy Flo dostała naleśniczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:05 ;)))))) do której siedzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:15 hmmm... rozumiem, że sok z czarnej porzeczki cały poszedł he, he, he.... i niektórym bańki podskakują... ....tupot białych mew.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:22 taaaaaaaa, sok z czarnej porzeczki......lekko fermentowany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:23 no wiesz? musisz odrazu wszystko zdradzać... nie sfermentowany tylko PYSZNY! ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:24 a co ja biedna zmotoryzowana wiem o soku z porzeczki?! ps. mam 2 wyjscia: przestac brac samochod przestac chodzic na picie wybieram opcje nr 2, watroba sie ucieszy, ja troche mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:27 ale żeś teraz dała! aż tak źle Ci w naszym towarzystwie??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:28 opcja nr3 : pantoflarz z samochodem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:35 nie zle, nie o to chodzi. moja mać zyje w stresie ze jej corke ktos uwiedzie i do Arabii do haremu sprzeda wiec UWAGA!!! mam wracac do domu przed 22!!! no powiem jedno.. koorwa, usiadlam z wrazenia jak to uslyszalam;) pantoflarz z samochodem? dobra mysl. wlasnie przypomnialam sobie o randkach na interii, moze cos wyrwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany_kundel Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:39 > pantoflarz z samochodem? dobra mysl. wlasnie przypomnialam sobie o randkach na > interii, moze cos wyrwe:) Mam meczboxa z dziecinstwa - razem sie nim mozemy pobawic:)). Nakleje na nim barania dupe i bedzie ok/ Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 11:43 yezooo... schiza na maxa;) co chcesz od mojej baraniej dupy? hę? niezla jest!:) Odpowiedz Link Zgłoś