Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 10:42 Kawę diabli wzięli, to może rosołek chociaż południowy rosołek uda nam sie zjeść :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 10:49 Witaj Maryjko :))) moze sie na herbatke przylaczysz?? :))))) juz moge nalewac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 10:51 to dla mnie dwa razy dostawka do herbatki......koniaczka w sensie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 za co ty znowu unke opierniczasz, only............ 23.11.02, 10:53 i tak wiem, ze jasno mi nie odpowiesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: za co ty znowu unke opierniczasz, only....... 23.11.02, 10:55 a moze wskazesz paluszkiem gdzie to niby opierniczam???? acha,no wiem, zupka z pompoen'a to czyta sie z pompunaa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tutaj slepotko, pometylowa.............. 23.11.02, 10:57 Unka.... Autor: 0nly@NOSPAM.gazeta.pl Data: 22-11-2002 20:12 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- albo komus odpier...cos tam.... albo to ty sama.... no albo to ktos chce sobie poorac..... z szacunku dla ciebie nie powiem ze to sam men, choc skonna jestem...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 my sie bardzo, z only milujemy................. 23.11.02, 11:01 no nie, only:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: my sie bardzo, z only milujemy............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:05 To może pomiłujcie się gdzie indziej, a nie tak publicznie, i w dodatku przy towarzyskiej herbatce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ale my bysmy tez sie chetnie napili.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:12 To proszę się włączyć grzecznie do rozmowy, bo jak nie, to w dziób wam dam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Mili Państwo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:02 czy ja mam wam w końcu tę herbatkę na głowy powylewać, żebyście w końcu dali spokój tym nawalankom? Ostrzegam, że mogę jeszcze sypnąć w oczy żwirkiem z woreczka żółciowego!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re:a tutaj druga slepotko, pometylowa........... 23.11.02, 11:10 ktos usilnie staral sie chyba..... ja tez toprafilam sobie ogonek, Autor: uneczka_@NOSPAM.gazeta.pl Data: 22-11-2002 19:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- a tak wogole odwalta sie od mojego menika, hę,ę, O,O !!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dziekuje ci, only......... 23.11.02, 12:35 szkoda ze az takimi srodkami trzeba dzialac, zeby sie czegos od ciebie dowiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 10:56 Przyłączę się chętnie! Nalewaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 10:59 no to polewam :)) moze byc Pu-erh?? :))))) potem zjemy czekolady do woli i tak sie spali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:03 Może być jak najbardziej. To bardzo dobra herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 11:06 oki.. :)) przy okazji zazywam ruchu, bo trzeba sie w domu przydac i sprzatam.. a jak tam Twoje sobotnie rozrywki, Maryjko? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:14 Własnie skonczyłam latanie ściereczką po glazurze w kuchni. Teraz błyszczy jak psu jajka w ciemnej ulicy. A obecnie przyklejam na nowo nogę do stoliczka, bo odpadła. No ale chwilowo zarzuciłam przyklejanie w celu wypicia herbatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 11:17 a ja mysle o swietle w lazience...... no bo trza naprawic, wiec usiadlam i mysle nad naprawa......juz od kilku dni..... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 11:17 no to polewam dalej herbatke :)) Maryjko nadstaw kubeczek/filizanke * :))) 0nly, Kitus, podstawiac tu naczynia i nie rozrabiac :))) *niepotrzebne skreslic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 11:22 maryjka sie ucieszy, bo juz podstawiam slynny kubeczek z kuchni artystycznej.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 11:27 i dobrze 0nly :))) co bys nie podstawiala, to Ci troche przystopujemy jezyczek :))) pij na zdroovko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:30 Sorki za chwilową nieobecność, ale noga mi odpadła:( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 11:34 noga ci odpadla maryjko i pisac nie moglas?????? no, no maryjko, te twoje nogi, a co one jeszcze potrafia???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 11:37 slaby ten, qreczka, klej... heh.. no to polewam trzeci rzut herbatki :))) ja mam juz spokoj ze swoim pokojem.. przenosze moja dzialanosc do innych pokoi zaraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 11:39 nie zapomnij zabrac kompa, ulalko....... no i o moim pokoju tez nie zapomnij, he he he...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:46 Klej jest niezły, ale musi trochę podeschnąć, zanim zwiąże. No to trzymałam, aż podsechł, i przestał sie ślumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 12:02 Gość portalu: maryjo2 napisał: > Klej jest niezły, ale musi trochę podeschnąć, zanim zwiąże. > No to trzymałam, aż podsechł, i przestał sie ślumaczyć. no to dobrze, ze juz sie noga trzyma :)) ja bym tam chciala teraz isc posprzatac lazienke.. ale sa utrudnienia jakies ;)) 0nly :)) znow nie zostawilas kluczy do domu.. to jak mam CI posprzatac, co?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 14:35 no, no..... ja tu czekam, na co ci klucze..... no sprzatanie tez czeka..... na razie jedynie troche w szufladzie uprzatnelam, i poszlam wydac papierki na jakies pierdoly typu jedzenie....kurna, na co ludziom jedzenie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 15:58 no dobra.. zaraz przyjde.. a to jedzenie to dla sluzby ;)))) nie pamietasz?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 11:31 no ale te szklaneczki koniaczkowe to juz nie z arystycznej tylko z sezamu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 20:09 a dla mnie wystarczy? wlasnie sie z wyra zwloklem i palnalem kaffke ale ciagle oczy zalepione czyms Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 20:19 kolezanko....u nas o tej porze to sie juz ktoras z kolei butelke otwiera, a o porannej kawie juz nawet nikt nie smie myslec...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 20:20 A tam! Herbatki i kawy zawsze można sie napić :) A co ty tam, Only, sączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 20:24 no takie za 2,45....soncze....mlode....beaujolais primeur.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ulalko! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 20:30 Kiteczku, jesteś! Już myślałam, że sie na wieki wieków obraziłeś, a tego bym nie przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 20:32 no on nie powiedzial ze go nie bedzie, tylko ze sie nie odezwie...... zacznie pewnie sam sobie maile wysylac, to co niby na forum mial wpisac.........:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 21:20 nio, Kitus :)) ciesze sie, ze tak ladnie mowisz moje imie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 21:29 jaka niesprawiedliwosc na swiecie u mnie najtanszy mlodziak to 8 zielonych wczoraj kupilem sobie dwie butelczyny jedna wytrabilem czytajac forum pyyyyyycha Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 21:52 mnie akurat nie tak bardzo zaluj.....bardziej zaluj tych dalej....co w polandzie....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 21:59 mnie zal samego siebie, ze musze 8 wywalac za berzaloka malolata Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 22:04 upsa...wpierw cie nie zrozumialam...... 8 zielonych w sensie?????? no no, nieladnie...... czyli ze moga mnie zazdroscic?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:08 a te 2,45 to euraki, tak? jezdes we francji? pamietam, ze dwa latka temu mlode winko w restauracji we wloszech kosztowalo 2 dolarki zachlewalismy sie na umor co wieczor tylko, ze to bylo jakos wczesniej - koniec pazdziernika/poczatek listopada Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 22:17 etam, ta koncowka czyli te 45 centow to lenistwa mego wynika bo sie nie chce ganiac czlowiekowi te dwa kilosy do wiekszego supermarktu....... a we francji to ja nie jestem jakby..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha only... IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 21:22 wiem, wiem... jak zawsze spozniony 8 godzin :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 21:19 Gość portalu: krecha napisał: > a dla mnie wystarczy? > wlasnie sie z wyra zwloklem > i palnalem kaffke > ale ciagle oczy zalepione czyms siadaj :)) wlasnie druga herbatke zaparzylam :)))) ale ta z aromatem cynamonowym.. moze byc?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 21:25 akurat trafilas jeden smak, co go nie lubiem ale wypijem, dla towarzystwa (pozniej sie zrzygam, jak juz bendem sam) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 21:28 po zyganiu przygotuje ci herbatke z lipy o smaku mandarynki..... bedziesz chcial zygac, szkoda ze juz nie bedzie czym...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 21:30 to w miedzyczasie daj cos do zjedzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 21:47 juz wypiles??? bo moge szybko mietowa zrobic.. wlasnie sie woda gotuje :))) a co do jedzenia... mhmm... qrcze, chyba mi tylko czekolada zostala... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ulalko! 23.11.02, 21:54 ty ulalka wez i sie przyznaj......w zairze masz znajomych co ci ta czekolada dostarczaja......bo mnie sie juz inaczej tego wytlumaczyc nie da....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:03 z ta czekolada, to juz mam wszystko, co facetowi do szczescia potrzebne kobieta, wino (mam butelczyne mlodego), czekolada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:04 zapomnialem o spiewie... ale spiew sam przyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalko! 23.11.02, 22:14 nio to spiewamy :)))) moze jakas piesn rycerska?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jon jovi moze byc????? 23.11.02, 22:18 bed of roses wlasnie leci...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:10 moze cos wesolego - o jarmarkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Ulalko! IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:26 wszystko jedno o czym bele wesole... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly niestety, zupka z pompoena..... 23.11.02, 11:12 ma smak jakby byla na niemytym psie gotowana...... etam, zadowole sie chyba tylko herbatka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: niestety, zupka z pompoena..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:16 Co to jest tem pompoen? I jaki ma kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: niestety, zupka z pompoena..... 23.11.02, 11:21 pompoen jest pompoenowy, w sensie pomaranczowy...... a pewnie dlatego ma smak niemytego psa bo dzieci z okazji halloweena nasadzily go na glowe psa.....do tego dodali wortelki, czyli te marchewki co to reniferki mikolaja nie chcialy zrec w zeszlym roku, bo mu dzieci wsadzily te marchewki do walonka jakiegos smierdzacego....a feee.... pompoen to dynia w sensie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: niestety, zupka z pompoena..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:47 W życiu nie jadłam zupy dyniowej, i już pewnie nie zjem po opowieściach Only :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: niestety, zupka z pompoena..... 23.11.02, 11:48 a ja jadlam kiedys i byla pyszna..... no ale ta to z pudelka Knorra byla....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: niestety, zupka z pompoena..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:51 No patrz! A ja niektóre zupki knorra bardzo lubię. Szczególnie krem z borowików i żurek - ciepłe kubki :) Odpowiedz Link Zgłoś