tygrysek_ 25.11.02, 12:21 zdechło to forum i ludzie na nim czy ki chuj ja siem pytam!!!?? Szaki a Ty co???? zawsze klepiesz jadaczką że Cie zagadać nie idzie!! ,..gdzie siem podziewasz!!??:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 12:29 dzieki za piesn pochwalna pod moim adresem. zaiste, dzieki mojej klapaczce zagadac mnie niepodobna:)) durna robote mam z cyferkami, jak sie majtne, to od poczatku bede musiala robic, wiec na razie jadaczka odpoczywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 12:30 a kawaler zamiast podgrzewac dyskusje na forum to sam kurwami rzuca.... uwazaj, tygrysku, bo jak cie jakas z tych dopadnie, to sie jej ze sprzedazy paskow nie wyplacisz nawet..... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 12:33 a ja QRWA długo mam czekać aż jaśnie Pan raczy mi odpowiedzieć???????? i czego siem ciska futrzak jeden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 12:40 ech baby , baby..... pojąć was nie sposób!!!! chyba że za żone!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 12:43 oooo nie! protestujem nikt mnie za żonem pojmować nie bendzie! po moim trupie!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 13:19 i co ciem tak ubawiło co?????????????????? tak byś chciał szybko upolować coś na stałe? A co wtedy z Twojom łowczą naturom hm? no ... chyba, ze harem będziesz zakładał... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 13:22 Tygrys kurna juz ma harem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 13:26 randia_ napisała: > Tygrys kurna juz ma harem :))))) no patrzcie! powaga? ;)))) hmmm... no to zupełnie już nie rozumiem po co mu ta na żonem, przeca to tylko palec czyni cięższym ;))) Buziak Randyjko! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 13:37 ja tylko mówiłem że was to pojąć za żone ewentualnie sie da, bo inaczej nie da rady!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: QRWA CO JEZD!!!!!!?????? 25.11.02, 13:54 a co? mamy zbyt silne nogi i za szybko i zbyt zwinnie przed Tobą uciekamy? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta tygrysku skarbenku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 14:11 Jak wygram w toto to se kupie karte do tel,no...wszystko jasne?ten sam problem co zawsze jak widzisz:))) Poki co tu cie pozdrawiam siersciuchu! cmooook:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tygrysku skarbenku 25.11.02, 14:13 Samcia czekam jak szaleniec na to!!!:))) Silvi, szans nie macie!, Tygrys za szybki jezd!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: tygrysku skarbenku IP: *.chello.pl 25.11.02, 14:36 Tygrysku, pregowany drapiezco, ludzie zwyczajnie pracuja w pocie czola. milo Cie widziec, cmoki :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tygrysku skarbenku 25.11.02, 14:46 Ciebie tez Martusiu!!! tylko nie zapędz siem w tej pracy i bądź czujna bo Cie Tygrys upoluje!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara aha, juz jestem 25.11.02, 14:48 cyferki poszly sie.... w ciemny las;) caluski dla polujacych! prosze pamietac, ze Tygrysy poluja tylko na ofiary lezace bykiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: aha, juz jestem 25.11.02, 14:54 raczej leżące krową!!!:)))))), najlepiej z rozszerzonymi nogami do tego!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: aha, juz jestem 25.11.02, 15:09 hehehe, tylko bardzo szeroko zebys sie na kopyto nie nadzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta odpierdulta siem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 19:54 od Byka cio?:)))) Ja jezdem byczyca i sobie nie zyczem takich aluzji,no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znaczy muska jestes................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 20:00 powiedzmy ze w roli zonki sie nie sprawdzilam.Jestem wolna jak byk na zkrecie.......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś