hunter_ 25.11.02, 12:59 Napracowałem sie wystarczajaco :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:17 A ja dopiero do pracy dotarłam :)))) I teraz sie biorę za robotę ..............tfu, prace :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:21 randia_ napisała: > A ja dopiero do pracy dotarłam :)))) > I teraz sie biorę za robotę ..............tfu, prace :))) Do której w zwiazku z tym pracujesz?. Roboty sie zachciewa...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:25 no randia zaczyna prace gdy latarnie zaczynaja sie zaswiecac, a konczy, jak zgasna.....no na to wyglada....zwlaszcza teraz w zimie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:01 Latarnie mówisz....ciekawe co ona na to ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:27 Do 16.30 :)))Dziś akurat tak wyszło, spotkania na mieście poumawiane :)) Oj zachciewa się, zachciewa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:32 randia, w nocy to jest 4.30 a nie 16.30, pokrecilo sie ci znowu..... no o tych spotkaniach na miescie z klientami, to moze nam cos blizej opowiesz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:37 Praca jak praca, ważna ze robię to co lubię :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:03 Chodza różne mysli po głowie, nie tylko tobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:12 Hmmmmmmmmmmmm to tak po wolnym zostało :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:38 Moze opowiesz mi co robiłas w wolne?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:46 A czego nie robiłam :))))) Nie spokojna dusza ze mnie i usiedzieć na miejscy nie mogę............:) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:52 nie mówie o siedzeniu lecz lezeniu:). to jak było?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:20 Najwyzsza pora. W poniedziałek nie wolno za duzo pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:23 czlowiek to w ogole nie powinnien pracowac...potem czuje sie czlowiek zmenczony i nie ma ochoty ani czasu co wiecej na przyjemnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:26 Praca to jakies zwyrodnienie, to nie lezy w naturze człowieka. Nieludzkie jest tez zmuszanie człowieka do wczesnego wstawania...w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 13:30 Witam:) dlaczego na mały? nie rozdrabniaj się:) przyjemności należy czerpać garściami:) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:06 the_sweetest_thing1 napisała: > Witam:) dlaczego na mały? nie rozdrabniaj się:) przyjemności należy czerpać > garściami:) Czesc :) Mały z powodu braku czasu. Przyjemnosci lubie czerpac garsciami szczególnie w miłym towarzystwie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:15 czyli musisz bardziej intensywnie sie relaksować:) miłe towarzystwo w tym bardzo pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:37 W miłym towarzystwie relaks jest prawdziwa przyjemnoscia :)). Nieraz lubie intensywniejszy relaks, a nieraz miło jest sie delektowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:57 delektować sie mozna zawsze:) ale skoro masz mało czasu to proponuje spacer z... piękną sekretarką:) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:01 Problem z tym ze u mnie pracuja sami mezczyzni, nieliczne kobiety sa duzo starsze po 50-tce :(. Zostaje mi wirtualny spacer. Czy moge Cie prosic na spacer ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:05 chwila relaksu mi tez dobrze zrobi... podaj mi dłoń i pójdźmy razem pośród mieniących się złotem drzew gotowa do drogi juz cała jestem wyjdźmy na przestrzeń spod dusznych strzech..... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:26 the_sweetest_thing1 napisała: > chwila relaksu mi tez dobrze zrobi... > > podaj mi dłoń i pójdźmy razem > pośród mieniących się złotem drzew > gotowa do drogi juz cała jestem > wyjdźmy na przestrzeń spod dusznych strzech..... spletlismy palce naszych dłoni idziemy sciezka posród drzew ciepły wiaterek liscie goni na niebie widac przelot mew Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:46 oddycham pełna piersią łapie promienie słoneczne chwile radosne przez park nas niosą zostańmy jeszcze chwilke...koniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 26.11.02, 10:41 the_sweetest_thing1 napisała: > oddycham pełna piersią > łapie promienie słoneczne > chwile radosne przez park nas niosą > zostańmy jeszcze chwilke...koniecznie... przez drzewa bezlistne przebija słonce czerwienią ciemnosc przenika bezszelestnie przenoszac nam wieczór upragniony gdy noc się zacznie będziemy znowy zamknieci w naszych czterech scianach splatani w dzikim szale namietnosci zatraceni w naszych nagich ciałach Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 14:57 Rozmawia mi sie z Toba jakbym Ciebie znał, jakbym znał Twój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:02 nie wiem skąd możesz mnie znać, ponieważ nie pisałam tutaj wcześniej, a i ja Ciebie nie kojarze. A przypominam Ci chociaż kogoś miłego? Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:06 Własnie kogos kto tu nie pisał. Bardzo miła:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: Mam ochote na mały relaks 25.11.02, 15:16 więc nie wiem skąd możesz mnie znać, ale czy to ważne? Odpowiedz Link Zgłoś