invicta1 28.02.06, 11:26 zauwazyliscie, że Madonna w piosence "Sorry" (moment, kiedy w teledysku jest w klatce), wymawia w kilku językach "przepraszam" w tym również po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 12:39 na forumie chyba psie-prasiam nie bylo omawiane ale piosenka tak a tam slychac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 12:57 chciałam się tylko upewnić, czy jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 13:09 Vicki, ja sugeruję, że powinnaś nas przeprosić W KILKU JĘZYKACH :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 13:34 zauważyliście. Oglądałam kiedyś VIVA Polska i ta leciała sobie owa pieśń, a pod spodem napisy - tłumaczenie po polsku. I gdyby nie to tłumaczenie to wżyciu i za chiny ludowe bym nie zgadła, że ona tam przeprasza PO POLSKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 14:11 nie lubię Madonny, nie lubię Kozidrak, nie lubię Kowalskiej, nie lubię Blunta,nie lubię, nie lubię, nie lubię.....i nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 14:39 psinco, "śmiejąca się" to pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 15:27 Invicta ma dzisiaj faze na psie-prasiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 15:41 nie lubia MADONNY :( inszuldigung Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 15:42 ja sie nie pytałam czy ktos lubi Madonne kurde, ino czy słyszał polską mowę w piosence no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 15:53 właśnie przed chwilą usłyszałam tą, ...no powiedzmy, ...że polską mowę. Madonny nie lubie azaliż zarówno... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 16:53 no ale o so sie ciebie rozchodzi..? nie przeprosiłaś i pretęęęsję masz ;-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 16:54 a właściwie to za co una przeprasza? za 45lat komuny? Za wojnę w Iraku? czy za to,że Polak zrobił jej okładkie na płytę? ---- eksjuzemła Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: psie-prasiam "Sorry" 28.02.06, 18:31 A robił jej okładkie? Ale tak serio, jak słuchałam, nie mając tekstu przed oczami, to nie zwracałam zbytnio uwagi, myslałam, ze ona tam coś po rusku mówi, bo te "praszam" z takim wschodnim akcentem powiedziała, ale tak to nie przykładałam wagi do tego. A potem zdumiona przeczytałam, ze tam jest wcześniej jeszcze "prze" i daje łącznie swojskie przeprosiny :) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: psie-prasiam "Sorry" 01.03.06, 01:14 Zauważyłam, ze ona coś tam sepleni po rusku, ale to może było po polsku, więc się musze wsłuchać. A za co ona nas tak psie-prasia? Ja tam się nie gniewam;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: psie-prasiam "Sorry" 01.03.06, 14:40 a z tą okładką , to prawda..pisali wczoraj w gazecie ale nie wiem czy do longa czy singla... ---- prominte Odpowiedz Link Zgłoś