justynella 01.03.06, 08:36 kawusie pyszna mam .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words ja też ...mowie mniammmiiii 01.03.06, 08:57 nie ma to jak kawa latte machiatto o smaku czekoladowo- waniliowym ;) mmmmmmmmmm pycha. pozdrawiam kawoszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ja też ...mowie mniammmiiii 01.03.06, 09:00 idę do sklepu sobie kupić i wypróbuję czy faktycznie taka dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ja też ...mowie mniammmiiii 01.03.06, 09:21 hihi... ja swoja sama robie... wanilia, syrop czekoladowy.... ekspres cisnieniowy i mleczko do ubicia pianki ;)) ehhh...czasem lubie sie tak z rana pomęczyć..tzn. pobawić ;)) a pysznaaa jest...tzn. była..bo juz wypita- hhi Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ja też ...mowie mniammmiiii 01.03.06, 09:38 no tak, to obeszłam się ze smakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: mniammm 01.03.06, 09:35 Ja już po kawusi a teraz będzie herbatka z trzema goździkami dla smaku i zapachu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: mniammm 01.03.06, 10:42 a ja zajadam szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną , a to wszystko polane sosem waniliowym Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: mniammm 01.03.06, 10:54 no wiesz !! dziś jest POPIELEC i POSSSTTTT ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
more.words ojj tam..popielec.. ;P 01.03.06, 16:42 popielec - post -> to ma byc w naszych głowach...a po co ciało ma meczyc sie niepotrzebnie... taka szarlotka...i kawusia... uhhhh uhhh... mniiiiammmmiiiii :D wiecie co...znow to robie ...znow pije taką kawe jak rano...ehh.... mam do niej słabość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: mniammm 01.03.06, 23:31 justynella napisała: > no wiesz !! > dziś jest POPIELEC i POSSSTTTT ! ! ! przepraszam Cię bardzo ale czy ja Ci każę jeść ? Dla Ciebie jest popielec a dla mnie ( i nie tylko ) normalny dzień i uszanuj to proszę Odpowiedz Link Zgłoś