romana_polka 02.03.06, 23:30 Bosz,ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:31 w "szkle kontaktowym" fajny filmik leciał. mandarynowe kaczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:40 Goebbels od Kurskiego to mógłby lekcję pobierać. Jeny jak ja goscia nie trawię... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:45 a dzisiaj to już naprawdę bił swoje i tak już wyśrubowane rekordy chamstwa i te kwity w łapie... aż czekam aż jemu się ktoś dobierze do tyłka,to niemożliwe by był taki czysty jak lilija,a robi se wrogów na prawo i lewo grzebiąc w życiorysach,w końcu ktoś mu się odwinie Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:47 On nie ma czasu nagrzeszyć całą swoją energię życiową (24-7) poświęca na szpiclowanie i oczernianie innych Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:48 ale to dopiero kilka ostatnich lat a wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:50 On kwity chyba od dzieciństwa zbiera. Mogę się założyć, że za domem trzyma je w swojej drewutni pod kłódka. Na każdego coś tam wygrzebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:50 ale te argumenty co tam rzucał przeciw Zakowskiemu i Lisowi to cienkie były jakoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:53 Żakowskiego mocno obrażał,facet ma nerwy,że nie wstał i mu nie przymalował Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:55 Nawet na Lisa coć wygrzebał w ramach "udowadniania", że w Polsce nie ma wolnych mediów. I to była jego merytoryczna wypowiedź na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:57 a Cymański jest już do wyrzygania przyznaję,że przez kilka miesięcy nawet dośc zabawnie sie go oglądało,ale już wystarczy,temu panu dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 02.03.06, 23:58 Taaa... Macha tylko łapkami i cytuje swojego przewodniczącego, ale to chyba jedyny polityk pisu, którego toleruję jako tako... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:00 no ale wielkiego wyboru nie ma kto tam jest dopuszczony do głosu? Kurski,Cymański,Edgar,Bielan i Kamiński Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:02 Tak mawia moja kolezanka....cytowałam Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:03 jeszcze jest taki gościu z bujnym wąsem chłopskim zapomniałem nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:08 Krzysztof Putra:) www.putra.pl/ no a pozatym Ludwiś jest, Marek Jerzy:), Ujazdowski, brodacz Karski no i premier Kazimieszszsz Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:12 forumowicz_pospolity napisał: > Krzysztof Putra:) > www.putra.pl/ > no a pozatym Ludwiś jest, Marek Jerzy:), Ujazdowski, brodacz Karski > no i premier Kazimieszszsz premier Kazimieszszsz to się za bardzo wyrwał na samodzielnośc i nie da się zatkac mu otworu gebowego,przynajmniej dopóki się przydaje jako premier Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:03 a propos Ziobry w dzisiejszym Przekroju jest tekst o paparazzich,podobno mają zlecenie żeby przyłapac go jak imprezuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:04 pewnie zlecenie pochodzi od układu i ciemnej strony mocy Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:07 to jest oczywiste :) niezależnie od zleceniodawcy chętnie zobaczę pana ministra robiącego coś be Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 00:10 Toć oni maja taką dyscyplinę w klubie, że pewnie o pozwolenia na piwko do Kaczki dryndają i zazwyczaj odpowiedź brzmi:dopiero na emertyurze na te koleznaki i piwko chodzić będziemy, a teraz po modlitwenik i na groch co by greszne myśli z głowy wybić Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 09:16 jeśli ktoś miałby w polszy nosić miano NACZELNEGO CHAMA KRAJU, to nie wojewódzki ale KURSKI- norrrrrrrrrrrrmalnie za ten telawiw to bym go pizzzzzzzznął!!! sorry za niecenzuralność ale "klaps" brzmi tu zbyt kulturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 09:26 zaczne od poczatku leze z grypa od niedzieli (tez mnie nie mialo kiedy dopasc) i wczoraj czulam sie na tyle, ze bylam w stanie ogladac tiwi... jak zobaczylam Kurskiego, jak go uslyszalam to az...... az mnie podnioslo!!!!!... balam sie, ze zaraz mnie odwioza na sygnale.... wiekszego chama to jeszcze mediach nie widzialam.... odwaze sie nawet porownac go do Urbana (ktorego ani nie kocham ani nawet nie popieram), z tym, ze Urban nie porusza sie na takcienkiej granicy insynuacji i aluzji... Urban w odroznieniu od Kurskiego podaje FAKTY.... boszszsz... i pomyslec, ze brat Jacka Jaroslaw Kurski jest jednym z moich ulubionych gazetowych komentatorow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 09:58 a ja sie dziwie ze dziennikarze jesze nie wpdali na pomysł zeby go zbojkotować to jedyny sposób na chama, chama na salony sie nie wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 11:00 Oooo ja też wczoraj podziwiałam Żakowskiego i Lisa. Ja na ich miejscu bym mu świsnęła w twarz, że by go rodzony prezes nie poznał. Cham, cham, cham! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 12:02 a ten drugi CYTATOLOG KACZYŃSKI.. he, he... to ci dziwadło, a że Żakowski ze Staniszkis postapił niezbyt pięknie to już insza inszosć... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Apropos.. Lisa 03.03.06, 15:18 lisa stanfield koncertuje (!) w teatrze wielkim!!! (?) i to dzięki POLSATOWI(???) przebóg...fassscjiniren! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 15:29 wy zawsze cholera o tym Lisie jak ja polszita nie mam no. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A Lisa oglądali? 03.03.06, 15:33 mniecien, ja też nie mam i nie wiem co z tym Lisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapetów to 03.03.06, 15:36 powinni obejrzeć sobie film goodnight and good luck' o tym jak senator Mccarthy dostał po nosie od mediów za to ze tak chodził i oskarżał na lewo i prawo. pl.wikipedia.org/wiki/Joseph_McCarthy kto widział to pewnie przyzna, jak bardzo adekwatny jest te film do sceny politycznej dziś w polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 16:01 Akurat wczora u Lisa dali fragment tego filma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 16:08 no bo to niby właśnie było APROPOSZ...te "gut najnty",że niby Lis tak walczy jako tamten... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 16:41 no, 007 ma racje i zeby nie bylo polowania na czarownice... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 16:46 polowaniu na czarownice mówię stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 16:48 Ten film miał być chyba zaczątkiem nowej rozmowy, ale Kurski go chyba nie zrozumiał, bo jak go Lis zapytał, to zaczął gadać o programie PIS-u ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 17:02 program PISU? a to przez satelitę czy kablem? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 17:04 around_the_sun napisała: > polowaniu na czarownice mówię stanowcze NIE! www.bezuprzedzen.pl/czytelnia/zdziechowski_okrucienstwo_03.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 17:10 o matkooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jeżeli chodzi o Kurskiego i reszte tych mapet 03.03.06, 17:17 senkju, wrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! czuję się podbudowana :) Odpowiedz Link Zgłoś