Dodaj do ulubionych

OSTATECZNA LISTA "VIKINGOWCÓW" !!!!

03.12.02, 20:09
Jutro rezerwuję salę, ale trzeba zamówić jakieś jedzenie - bedą malutkie
pizze, różne ...

I DLATEGO PROSZĘ O POTWIERDZENIE TUTAJ, TAK, lub NIE !!!!!!

p.s.: pizze gratis :)))
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 03.12.02, 20:11
      a co to sa te rozne????
      • men_ Only, ponapierniczamy się 03.12.02, 20:13
        gdzie indziej !

kpw ?:)
    • Gość: maryjo2 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:14
      Potwierdzam ostatecznie w 90%, w stu potwierdzę dopiero na sądzie
      ostatecznym :))
    • Gość: mario2 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:21
      Z tego co sie meldowali beda:
      Czort
      Slawek
      Pawelek
      Aroska
      Crimen
      Szakira
      Motor
      Matyldzia
      Ronja
      Ulalalalalalaka
      Iwusia
      Grucha
      Men
      Kitek
      Oona
      Maryjka
      ja
      Trzeba jakos dotrzec do Kropki i Jasminki

Reszta- Wpisywac sie!
      • Gość: oona Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 20:22
        o przepraszam,ja sie nie meldowałam,
        prawie na pewno nie bede mogła byc
        • Gość: mario2 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:27
          ciebie bez meldowania sie zameldowalem

P.S. Zapomnialem o Florentynce :o(

aaaa! i Yessce trzeba dac znac!
      • 0nly Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 03.12.02, 20:26
        no ja tez sie meldowalam......:)))
        • Gość: mario2 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:27
          Ty murzyna zameldowalas :o)
          • 0nly Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 03.12.02, 20:30
            no niby tak, jednego......
            tylko uwazajcie bo murzyny calymi rodzinami do europy na jednym paszporcie
            przyjezdzaja.......niech wiec menik przewidzi w MENU nakrycie na
            niespodziewanego goscia, ilosc sztuk 20.....:)))
      • ulalka Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 03.12.02, 21:03
        Mario :))
        dzieki za wpisanie na liste bez egzaminu :))) choc Ty masz serducho dobre :))

ps. ostatecznie ciesze sie, ze nie zostalam Hulalalaka ;))
        • Gość: mario2 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 21:51
          egzamin uskutecznimy na miejscu. Chudyy ma chody u kierownictwa lokalu a wiec
          rowniez dostep do pewnego ustronnego miejsca, a oplata jest niewygorowana... :o)
          • ulalka Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 03.12.02, 22:42
            Mario, jak mogles... zawiodles moje mlode i naiwne serducho.. liczylam na
            wyrozumialosc... :((
            ;)))
            dopisuje jeszcze Martuche :)))
    • Gość: mario2 Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 22:01
      Czort
      Slawek
      Pawelek
      Aroska
      Crimen
      Szakira
      Motor
      Matyldzia
      Ronja
      Ulalalalalalaka
      Iwusia
      Grucha
      Men
      Kitek
      Oona
      Maryjka
      Silvi
      Yesska (gadalem z nia)
      zdeflorowana Florentynka
      ja

Kto z Jasmina, Laelijka i Kropka sie skontaktuje ?

• Gość: czort Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 22:17
        lelia bedzie napewno
        woland tyz bedzie napewno
        randia tyz
        moze nawet mengele?
      • Gość: Ronja Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 22:18
        Ja bym zamiast siebie wpisała Laelkę, bo się ostatnio mnie pytała czy będę 21-
        go w Wwie co oznaczałoby, że ona owszem:)
      • Gość: martucha_ Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.chello.pl 03.12.02, 23:10
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Czort
        > Slawek
        > Pawelek
        > Aroska
        > Crimen
        > Szakira
        > Motor
        > Matyldzia
        > Ronja
        > Ulalalalalalaka
        > Iwusia
        > Grucha
        > Men
        > Kitek
        > Oona
        > Maryjka
        > Silvi
        > Yesska (gadalem z nia)
        > zdeflorowana Florentynka
        > ja
        >
        dopisuje sie ja, martucha_

> Kto z Jasmina, Laelijka i Kropka sie skontaktuje ?
        >
        • randia_ Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: 04.12.02, 00:23
          Maryś tego, cholera, że o mnie zapomnisz siem nie spodziewałam !!!!
          Poczekaj aż dorwę ciem w łapki...............:)
          • 0nly Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: 04.12.02, 00:33
            oooooo, a kto to jest ta randia????
            i gdzie sie ona niby wybiera????
            moze tak glosowanie przeprowadzic czy nowi tez moga sie wpisywac......:)))
            • Gość: zenek_z_muchobora Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.dialo.tiscali.de 04.12.02, 02:48
              A ja wpadnę tak całkiem na krótko z takom małom kosteczkom materiału do
              rozrywki i 22 muchy za jednym zamachem trafię.
              HAHAHAHAHA!i skończą się wreszcie vikingowe dywagacje.
              • Gość: mario2 Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 08:17
                Du sooltest aber braw sein. Wuerdest nicht der erster, der uns stoeren
                moechte...!
                • 0nly Re: Men na dzis 22 mamy na liscie: 04.12.02, 08:58
                  a w jakimsz to dziwnym jezyku gadaja w tych muchoborach.....czy to aby na
                  pewno krzescijanski????

• Gość: mario2 LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 08:20
      Czort
      Slawek
      Pawelek
      Aroska
      Crimen
      Szakira
      Motor
      Matyldzia
      Ronja
      Ulalalalalalaka
      Iwusia
      Grucha
      Men
      Kitek
      Oona
      Maryjka
      Martucha
      Randia
      Laelijka
      dr Mengele
      Woland
      Silvi
      Yesska (gadalem z nia)
      zdeflorowana Florentynka
      ja

Kto jeszcze???????????????????
      Wazne, bo Men zamawia stoly i menu

P.S. Only ty juz lepiej sie nie wpisuj! :o)
      • kitek1 pilnuj menika, zeby wiecej nie macil, i .......... 04.12.02, 08:58
        babolowatymi mailami,
        sie nie przejmowal:)
        • Gość: mario2 Re: pilnuj menika, zeby wiecej nie macil, i ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:00
          Menik juz spokojny....

Czy mam rozumiec Twego posta jako akces do spotkania?
          • kitek1 akces jest... 04.12.02, 09:03
            ale musze miec pewnosc,
            ze do azjatyckiej wawawki,
            nie tylko na spotaknie z niedzwiedziami pojade:)
            • mario2 Re: akces jest... 04.12.02, 09:06
              ja i Menik pewni jestesmy... co Cie reszta obchodzi? :o)
              • mathildae Re: akces jest... 04.12.02, 09:22
                fajnie, nawet meldowac sie nie musze i tak mnie Marcys na liste wciagnal;)

Wnusiu, nie marudz, tylko wyciagaj muche z szafy, cwicz szurniecia noga przed
                lustrem i przybywaj do stolycy!:)
                • Gość: mario2 Re: akces jest... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:25
                  ja cie automatycznie, tfu motorycznie zapisalem :o)
      • 0nly Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 09:00
        no ale MENU dla mnie przygotujcie na wszelki wypadek......zwlaszcza trunki, bo
        te maja dluzszy termin przechowywania niz pizza i stoly.......
        • Gość: motor Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 09:26
          Kropka została powiadomiona - postara się przybyć z narzeczonym
          • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:31
            to ona ma narzeczonego?
            To po co przyjdzie?
            • Gość: motor Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 09:34
              A Ty po co?
              Żeby zobaczyć się ze starymi znajomymi
              • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:39
                ale czy koniecznie musi ogladac starych znajomych bedac pod ramie z nowym
                narzeczonym?
                • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 09:53
                  znaczy sie, ze mozna przyjsc ze starym mezem/zona albo nowym
                  kochankiem/kochanka, tak?;)
                  • Gość: motor Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 09:55
                    A co to komu szkodzi?
                    • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:58
                      szkodzic? Nie to nikomu nie zaszkodzi!!!
                      Ale po Kropeczce sie tego nie spodziewalem... :o)
                    • 0nly Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 09:59
                      he he he
                      bezdomnych z centralnego tez mozna przyprowadzic......ponoc men organizuje
                      darmowe pizze i rozne......
                      :)
                      • Gość: motor Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.pkobp.pl 04.12.02, 10:07
                        Only - czy Ty aby nie masz szmergla?
                        jak chcesz integracji z towarzystwem z centralnego to wpadnij tam sama na jubel
                        przy jagodziance
                        • mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:08
                          ona woli wyzerac sardynki murzynom!
                          • 0nly Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:10
                            wszystkie przyszle sardynki przekazalam w darze episkopatowi menskiemu do
                            produkcji pizzy.......

a szmergla to mam, nie widac?????
                        • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:09
                          nie mam nic przeciwko ale pytanie mam: czy narzeczony Kropki to jest z forum
                          czy normalny? bo z tego co pamietam to sie raczej na imprezki normalnych nie
                          sprowadza..za normalni sa i tyle. a moze sie myle...
                          • mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:12
                            A Ty przyjdziesz z narzeczonym?

P.S. Kto da znac Jankowi?
                            • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:13
                              jesli przyjde z narzeczonym to bez watpienia nie bedzie to normalny:)
                              • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:16
                                to ten co to niby pozycje nad ranem zmienia?

On nie moze byc normalny!
                                • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:19
                                  no przeciez mowie ze nie jest normalny!
                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:32
                                    Pewnie! Ktory normalny facet zasnalby przy Tobie ...? :o)
                                    • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:38
                                      hehe, fakt, balby sie oczy zamknac;)))
                                      • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:40
                                        raczej: balby sie otworzyc :o)
                                        • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 10:46
                                          kurna, MArys, dobrze poinformowany jestes, podawali to w wiadomosciach czy jak?
                                          a moze legedny juz kraza?!;)
                                          • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:50
                                            nie legendy i nie informacja, ale.... sztuka obserwacji :o)
                                            • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 11:03
                                              a miales okazje robic te obserwacje?
                                              • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:06
                                                owszem- twarz juz widzialem :o)
                                                • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 11:10
                                                  w tak konkretnej sytuacji jak zmienianie pozycji? watpie....;)
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:15
                                                    a wtedy twarz ci sie zmienia, czy przybierasz maske?
                                                  • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 11:18
                                                    nie wiem, nie mialam jeszcze przyjemnosci z facetem z lustrem zamiast twarzy
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:25
                                                    lustro powinnas na suficie sobie zamontowac. A drugie w szafie
                                                  • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 11:48
                                                    na suficie to jeszcze rozumiem, ale w szafie?! sex miedzy wieszakami?
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:59
                                                    lustro na drzwiach szafy!!!!!!
                                                  • saqqara Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 12:25
                                                    aaa, to mow tak od razu, napisales "w szafie" a tak to ja jeszcze nie
                                                    cwiczylam... na drzwiach... pomysle, pomysle... i powiem co i jak
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 12:29
                                                    zycze wspanialych doznan i... widokow :o)
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 13:07
                                                    Janek powiadomiony, ma sie tutaj dopisac.
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:08
                                                    Brawo!!!!!!!!! Na Ciebie zawsze mozna liczyc :o)
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 13:12
                                                    no przeciez wiem;)))
                                                    sluchaj, a co z tym preznetem? tzn. ze on (ten prezent) ma byc na wszelki
                                                    wypadek obojniaczy? czy bedziemy sie potem ewentualnie wymieniac?
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:19
                                                    Nie kocie- to co dostaniesz (wylosujesz) bedzie twoje :o)
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 13:25
                                                    aha, jasne! dla kota - kot w worku;)
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:26
                                                    powiedzialbym raczej- dla Kitusia :o)
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 13:32
                                                    Wnusio to moze oczoplasu dostac jak do Vikinga dwie babcie przyjda, o!;)
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:45
                                                    a kto to jest ta 2 babcia? Czyzbys sie rozmnozyla?
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 14:06
                                                    nie wiem, ale pewnie ktos z naszych Kitkowi robi wode z mozgu;)))
                                                  • Gość: mario2 Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 14:09
                                                    hihi, czyzby role sie odwrocily?
                                                  • mathildae Re: LISTA SIE WYDLUZA!!! 04.12.02, 14:15
                                                    tia, teraz jakas babolinka wnerwia Kitka, a nie On ja:)
    • _grucha Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 04.12.02, 14:01
      TAK:) do zobaczenia
      • ja_nek Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! 04.12.02, 18:56
        Ja też się piszę na zjazd.

Pozdrawiam
        Janek
    • men_ a fotki dozwolone będą ???? 04.12.02, 19:04
      mam szykowac sprzęt ??:)
    • kitek1 pizzunia, dla onlontka................ 04.12.02, 19:06
      alez nasz menik,
      slodziutki dzisiaj:)
      • men_ Kituś ???? 04.12.02, 19:09
        A chcesz, żebym sie wqrwił, hę ?:)
        • kitek1 ja nie, ale onlontko............... 04.12.02, 19:35
          bardzo:)
    • men_ godz. 18.00 pasi ???? 04.12.02, 19:58
      tylko bez dyskusji :)
      • kitek1 pasi, pasi................... 05.12.02, 07:48
        a komu nie pasi,
        to w kosmos:)
        • czort Re: pasi, pasi................... 05.12.02, 08:15
          ta jezd, pasi:)))
          • 0nly Re: pasi, pasi................... 05.12.02, 08:57
            a 18 rano czy wieczorem?????

:)

he he he
            • Gość: motor Re: pasi, pasi................... IP: *.pkobp.pl 05.12.02, 09:40
              Co z zajebisty czas - cześć
              • Gość: mario2 Re: pasi, pasi................... IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 10:36
                Motor. Czy zalatwisz taka obsluge jaka przeslales mi na @ ? :o)
                • Gość: motor Re: pasi, pasi................... IP: *.pkobp.pl 05.12.02, 10:59
                  To chyba malo świąteczne - jakieś śnieżynki by się zdaly
                  • Gość: mario2 Re: pasi, pasi................... IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 11:23
                    przebierzeny nasze dziewczyny za sniezynki. Wystapia nago i z wata
                    w ...uszach...:o)

P.S. Masz wejscie do Zajadzu Prywatnego, a nie widac Cie tam :o(
                    • sniegowa_panienka Re: pasi, pasi................... 05.12.02, 14:06
                      Ja moge przybyc na wystepy artystyczne:)

Śniegowa Panienka***
            • men_ Tobie Onlątko to chyba obojętne .., 05.12.02, 18:16
              Ty ostatnio wszystko na Czarno widzisz, O !:)

p.s.: pracujesz tez na czarno, hę ??:)

0nly napisała:

> a 18 rano czy wieczorem?????
              >
              > :)
              >
              >
              > he he he
              • kitek1 a o 18-tej rano, tez czarno jest.............. 05.12.02, 18:34
                niestety,
                onlontko:)
                • ulalka Re: nawet o 18:45 rano, tez czarno jest..... 05.12.02, 21:06
                  i przysypiam w drodze do pracy... :((
                  • sniegowa_panienka Re: Zgłosiłam akces! 06.12.02, 10:11
                    Mam przybyć na gościnne występy do "Vikinga" czy nie? Potrzebuję przecież czasu
                    na wybór odpowiedniego repertuaru.

Śniegowa Panienka***
                    • ulalka Re: Zgłosiłam akces! 06.12.02, 11:55
                      sniegowa_panienka napisała:

> Mam przybyć na gościnne występy do "Vikinga" czy nie? Potrzebuję przecież
                      czasu
                      >
                      > na wybór odpowiedniego repertuaru.
                      >
                      > Śniegowa Panienka***

hi hi hi... Mikolaj zrobil Ci anty-reklame i wyglada na to, ze nikt nie jest
                      zainteresowany ;)))))
    • 0nly i tym....... 10.12.02, 17:28
      .....
      • kitek1 Re: i tym....... 10.12.02, 19:54
    • Gość: bajka27 Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 15:03
      Wiem, że już późno, ale może da się jeszcze przyłączyć do vikinga???
      • Gość: motor Re: OSTATECZNA LISTA 'VIKINGOWCÓW' !!!! IP: *.pkobp.pl 11.12.02, 15:05
        Kupuj prezent i przybywaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka