Dodaj do ulubionych

żle mi...

15.03.06, 21:18
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: żle mi... 15.03.06, 21:20
      Glasku, glasku ...:)
      • zegor Re: żle mi... 15.03.06, 21:23
        Witaj !
        Mnie też by się przydało :))
        • to-wlasnie-ja Re: żle mi... 15.03.06, 21:24
          tez poglaskac? :)) prosze bardzo Zegorku :)
          • zegor Re: żle mi... 15.03.06, 21:27
            to-wlasnie-ja napisała:

> tez poglaskac? :)) prosze bardzo Zegorku :)
            >
            A dziękuję :))
            Ostatnio coś zniknęłaś :))
            • to-wlasnie-ja Re: żle mi... 15.03.06, 21:28
              a tak jakos... ale wroce, jeszcze poklikamy :))
    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:24
      no już jestem. Czy zawsze jestes taka szybka i niecierpliwa? Czemu jest Ci źle?
      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:26
        jestem bardzo szybka
      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:26
        odwidziało mi się to mieszkanie
        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:27
          wprowadź się do mnie
          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:27
            to byłoby ciekawe...:)
            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:28
              piętro będzie moje, ale cały dół dla Ciebie. Masz jakiś materac + akcesoria?
              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:29
                ja wolę góre ;)))
                • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:30
                  stawiasz warunki????
                  Prponuję Ci kawałek mojego M, a Ty jeszcze marudzisz. Boże co za BABA !!!!!
              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:30
                jakie akcesoria?
                • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:32
                  np. kołdra i poduszka, bo u mnie tylko poduszka jest na zbyciu
                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:35
                    wszystko mam
                    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:37
                      wnosisz w posagu kołdrę i poduszkę? Super. Nie ma to jak majętna panna młoda!!!
                      Masz jeszcze coś fajnego?
                      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:38
                        na 5 min musze cie opuscic
                        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:43
                          czyli moge przez 5 minut pisać bez pośpiechu.
                          Właśnie Igi zasnął. MOgłem spokojnie zrobić sobie herbatę z sokiem malinowym -
                          super. Zaskakuje mnie jej działanie na mnie. Strasznie miło koi i wycisza. Ty
                          też chcesz? Mam w moim M 3 kubki - jeden mój, drugi może byc dla Ciebie, trzeci
                          w zapasie.
                          O co chodzi z tym smutkiem? Masz depresję pozakupową? Przecież tak się
                          cieszyłaś tym mieszkaniem. Gadaj natychmiast jak na spowiedzi. A tak na
                          marginesie: Kiedy ostatnio byłaś??? :)))
                        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:45
                          Wiem, że spędzanie całego wolnego czasu na szwedanie się po smutnych marketach
                          budowlanych nie jest porywające.
                          Próbuję przypomnieć sobie co mi jeszcze napisałaś w tej sms`owej lawinie. :)
                          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:58
                            jestem, miałam niespodziewanego gościa, to na czym skończyliśmy?
                            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:59
                              przeczytałaś wszystko?
                              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:00
                                właśnie skończyłam
                              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:00
                                lody chętnie
                      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:01
                        a co byś chciał?
                        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:02
                          o co pytasz?
                          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:03
                            poprzedni wątek, tak myślałam ze nie dojdziesz...
                            mój posag :)
                            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:05
                              nie nabijaj się ze mnie !!!!

Co bym chciał w posagu? Bez znaczenia.
                              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:06
                                a wiesz co ja bym chciała?
                                • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:07
                                  zaczynam się niecierpliwić.
                                  słucham
                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:12
                                    dużo cierpliwości dla moich humorów;),
                                    zrozumienia, zaufania, uczciwości, wsparcia i miłości aż po kres...

To byłby najpiękniejszy posag...
                                    alekiedyś ktoś mi powiedział, że jestem naiwna jak dziecko...
                                    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:15
                                      to brzmi bardzo szczerze i nie jest naiwne
                                      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:17
                                        troche jest...
                                        powiedz, ile znasz osób , które dostały to wszystko?
                                        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:22
                                          nie wiem
                                          tego nie można zwyczajnie dać
                                          to wymaga bardzo mozolnej pracy
                                          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:24
                                            wróćmy do tematu mieszkania bo popadnę w jakąś depresję
                                            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:25
                                              nie, ten drugi wątek jest bardziej
                                              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:29
                                                ok, jak chcesz...
                                                Ja uważam, że jak ktoś kocha i dba o związek to można to dać. Tylko , że nikomu
                                                się nie chce...
                                                • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:30
                                                  a Ty chcesz?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:32
                                                    o kto by nie chciał takiego związku? Chyba tylko głupiec...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:33
                                                    masz pomysł jak to osiagnąć?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:35
                                                    mój pomysł to mało, ta druga osoba też musi mieć pomysł
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:36
                                                    spóbuj pofantazjować
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:38
                                                    w tym temacie nie umiem improwizować
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:43
                                                    nie improwizuj, bądź Super Milą, której wszystko wychodzi - fantazjuj. Nie masz
                                                    żadnych ograniczeń. Zamknij oczy i daj się ponieść. Co trzeba zrobić, żeby to
                                                    wszystko osiągnąć, albo czego nam do tego brakuje. Pofantazjuj na temat
                                                    szcześliwej, spełnionej Mili. JAk ona by wyglądała gdyby miała to wszystko?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:49
                                                    nie chce bo nie wiem
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:45
                                                    ale wiesz co? chyba wiem, jak powienien zacząć się taki związek. jego podstawą
                                                    powinna być przyjaźń, nic innego...a czasem dzieje się inaczej, znam z autopsji
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:47
                                                    a! i jeszcze szacunek!
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:49
                                                    to faktyczne mógłby byc dobry początek
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:50
                                                    najlepszy...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:53
                                                    a nie masz wrażenie, że od przyjaźni do głębszego związku jest bardzo daleko?
                                                    Że brakuje jej spontanizności, chemii zauroczenia?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:57
                                                    może i jest dalej, ale to jest czas uważam potrzebny dlal epszego poznania,
                                                    zastanowienia się
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:01
                                                    co jest granicą między tymi dwoma stanam?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:03
                                                    przyjażnią a miłością? o to pytasz?
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:05
                                                    tak
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:10
                                                    ciężko mi odpowiedzieć, bo przyjaźń to też miłość, oddanie...tylko że okazywane
                                                    troche inaczej...(mam na myśli prawdziwą przyjaźń)
                                                    a w tej właściwej miłości prócz umiłowania człowieka dochadzi chyba jeszcze
                                                    potrzeba bliskości fizycznej...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:18
                                                    tak czułem, że to może być ta granica, która jest zarazem naturalną
                                                    konsekwencją, potrzebą i kolejnym krokiem, ale faktycznie to musi wynikać jedno
                                                    z drugiego.
                                                    czuję, że przyjaźń jest na zupełnie innym poziomie energetycznym, jest
                                                    układem "okazjonalnym".
                                                    Związek jest ciągłym byciem razem, we wszystkim. Przyjaźń może być pewną
                                                    odskocznią od związku, rachnkiem sumienia, oczyszczającą łaźnią.
                                                    Związek jest byciem w tym wszyskim bez wyjątku.
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:25
                                                    chyba ( moje ulubione ostatnio słowo) sie zgadzam, ale teraz nie będę się
                                                    rozpisywać...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:26
                                                    czy jesteś trochę spokojniejsza?
                                                    Czy jest Ci odrobinę lepiej?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:29
                                                    a o co pytasz?
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:30
                                                    Pytam się o Twoje samopoczucie i czy jest Ci jeszcze źle?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:31
                                                    bo jeśli chodzi o mój humor to zupełnie nie, siedzi we mnie dziś jakiś potwór,
                                                    nawet fizycznie zaczynam czuć się żle, mam nerwobóle i nie wiem dlaczego? Coraz
                                                    bardziej mnie dusi i chyba muszę odpocząć
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:34
                                                    Chciałbym coś dla ciebie zrobić.
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:35
                                                    nic nie możesz zrobić, ale dziękuję za dobre chęci
                                                    rano wstanę i będzie wszystko O.K. :)
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:39
                                                    Hej, nie bądź taka.
                                                    Napewno coś mogę.
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:43
                                                    zaśpiewaj kołysankę:)
                                                    Pa,pa...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:45
                                                    ok
                                                    zaczynam mruczeć

pa, pa
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:40
                                                    idę spać bo jutro będę chodzić na rzęsach a oczy będę mieć jak przecinki...
                                                    Dobranoc...
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:43
                                                    jesteś brutalna, ale niech będzie.
                                                    więc dobrze, do jutra,

dobranoc
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:11
                                                    coś pokręciłam,nawet nie staraj się pojąć tego co próbowałam powiedziec...
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:58
                                                    na spontaniczności nie zbudujesz niczego trwałego
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:59
                                                    a może to moje doświadzczenie ...? podświadomie szukam czegoś więcej, czegoś
                                                    głębszego niż chemii
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:03
                                                    chciałbym być teraz obok Ciebie
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:06
                                                    naprawde czujesz potrzebe przebywania obok mnie?
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:07
                                                    tak
                                                    jesteś zaskoczona!?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:11
                                                    chyba nie
                                                  • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 23:20
                                                    jakoś zrobiło się miło, prawda?
                                                  • llami Re: żle mi... 15.03.06, 23:27
                                                    prawda...
                                            • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:26
                                              to kiedy mogę sie wprowadzić?
                                      • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:18
                                        i dlaczego podważasz szczerośc moich wypowiedzi?
                                        • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:24
                                          dlaczego tak myslisz?
                                          Co się stało?
                                          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:25
                                            nie, nie ważne, jak zwykle jakieś nieporozumienie
                                            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:26
                                              nie wycofuj się
                                              co się dzieje?
                                              • llami Re: żle mi... 15.03.06, 22:27
                                                nic sie nie dzieje, uroki pisania...
                                                • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 22:28
                                                  Mila, nie ściemniaj.
                                                  O co chodzi?
          • llami Re: żle mi... 15.03.06, 21:28
            a już napewno przyjemne.........masaże;P
            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:29
              masaże???
            • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:36
              ostrożnie Skarbie, bo za chwilę będziemy musieli zmienić forum na jakieś
              bardziej prywatne
    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:54
      Z samochodem wszystko OK. Mam skopany wskaźnik paliwa - wskazuje więcej niż
      faktycznie jest. Musze uważać.
      Do domu wróciłem tuż przed Tobą. Wstąpiłem jeszcze do mojego M. Spotkałem
      jeszcze poprzedniego właściciela - fajny koleś. Mieszka w bloku naprzeciwko -
      ma sentyment do tego osiedla. Potem wstąpiłem po I. i tak się powoli
      doczłapałem. Trochę jestem padnięty i prawdę mówiąc miałem ochotę wskoczyc do
      łóżka, ale Twoja lawina skutecznie mnie rozbudziła i nawet troche rozśmieszyła.
      Chyba zacznę się przyzwyczajać, że nie dostaję jednorazowo 1-2 sms`y, tylko 8.
      Ha ha ha !!!
    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:55
      zaczynam tęsknić
      gdzie jesteś?
    • oboje3 Re: żle mi... 15.03.06, 21:57
      mam ochotę na lody.
      Co Ty na to?
      Malaga, bakaliowe, czekoladowe lub kawowe ...

A ... zapomniałem. Ty tylko rozwodnione truskawki, tzn. sorbety.
      Może dasz się kiedyś namówić na lodowe szaleństwo?
    • cimera Re: żle mi.. 16.03.06, 08:42
      włączyłam tv3 i pogorszyło mi się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka