Dodaj do ulubionych

Skaaaaandaaaaal!!

19.03.06, 21:48
Jak, no jak, Blanka Winiarska odpadla a Dancewicz, ktora sie porusza jak nie
przymierzajac, no przepraszam, ale jak krowa, leniwa i drewniana, jak mogla
niby byc lepsza ja sie pytam?? I skad Stockinger mogl wiedziec, ze odpadna i
miec zawczasu bukiet przygotowany? W kazdym odcinku tak mial?? Czy jak?
Cholera! Zdenerwowalam sie normalnie.
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:51
      a kto odpadł??
      • xemxija Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:52
        No przeciez mowie, ze Winiarska ze Stockingerem.
        • romy_sznajder Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:54
          antyk... no tak. nie konweniowal z targetem odbiorcy, statystycznego wysylacza
          smsow za 2.44+VAT*.

__
          *) chyba ze drozej, to prosze mnie poprawic:)
        • around_the_sun Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:54
          ale za to Chochoł sobie całkiem fajnie poczyna.
          • xemxija Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:58
            Chochol tez mi sie podoba, i o dziwo Koroniewska.
            A nie znosze Jablczynskiej, dostaje piany na pysku jak widze jej nogi, nie
            chodzi o to, ze krzywe czy nie krzywe, ale kacze normalnie, kacze. Tak pasuja
            do tanca jak wol do karety. Nie znosze widoku, jak nimi w kaczy sposob wywija.
            Wyglada to pokracznie.
            I Kwasniewska mi sie nie podoba wcale.
            • aari Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 23:00
              No wąłsnie coś mi w niej nie pasowała a nie wiedziałam co. To już wiem,
              faktycznie NOGI ..... a Chocholek dzisiaj cudnie.
        • forumowicz_pospolity Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 21:54
          aha i Stockinger wręczył bukiet Winiarskiej czyli swojej partnerce
          bo myślałem że ta Winiarska z kim innym tańczyła
          kapuję:)
          • xemxija Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 22:00
            A skad wiedzial, ze odpadna ja sie pytam? Bo bukiet byl niby od niego. Ja nie
            moge ogladac takich rzeczy bo mi sie cisnienie podnosi od razu.
            • denay Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 22:05
              hmmm...
              a moze tak przygotowywal sobie od poczatku??

ale ja tvn nie znam od majtek...
            • forumowicz_pospolity Re: Skaaaaandaaaaal!! 19.03.06, 22:05
              pewnie był jakiś dyżurny bukiet zafundowany przez TVN i akurat padło
              na Stockingera to wręczył
              chyba że miał proroczy sen ze przegra i nabył przed programem w kwiaciarni;))
              no bo jak?:)
              • denay niechcacy z SE 19.03.06, 22:07
                szmatlawiec szmatlawcem, ale pisza "ciekawie"
                www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=97069&scroll_article_id=97069&layout=1&p
                age=text&list_position=1
                • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:16
                  Cholera, ja sie zawsze dowiaduje ostatnia o jakichs romansach.
                  No i rzeczywiscie, moze za wczesnie larum podnioslam, bo powinnam porownywac
                  Stockingera z Dancewicz a nie Winiarska z Dancewicz.
                  Ale i tak jestem zla, bo bede musiala Dancewicz jeszcze ogladac.
                  • rozmowy_kontrolowane Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:26
                    Zupełnie mnięu ten "Taniec z gwiazdami" nie kręci i nie oglądam nic a nic.
                    To dobrze czy źle?:D
                    • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:27
                      źle dla TVN-u:))
                      • romy_sznajder Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:28
                        ja mam popsuty telewizor.
                        • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:29
                          ja mam kurde dobry
                          • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:30
                            i dlatego zaraz sobie dokoncze The Grudge co zem przerwala, zeby podrygi ogladac
                          • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:30
                            a ja nie lukałem bo kopałem se piłeczke
                            i troche cierpie teraz na deficyt poznawczy związany z tańcem z gwiazdami;))
                            • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:32
                              Skrzynecka nie miala biusthaltera
                              • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:32
                                xemxija napisała:

> Skrzynecka nie miala biusthaltera

ło jak cierpie:)))
                              • denay Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:32
                                a Urbanski jak zwykle walil przyglupawe texty
                                • rozmowy_kontrolowane Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:35
                                  Urbański zwykle wali głupawe teksty i miny, nie?:-)
                                  • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:37
                                    no i za to go lubimy
                                    a takze za to że gdyby nie on to bysmy musieli Sołtysika oglądać
                                    w roli prowadzącego a to byłoby ciężkie:)
                                    • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:38
                                      Soltysik ma przynajmniej ladna zone
                                      • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:40
                                        xemxija napisała:

> Soltysik ma przynajmniej ladna zone

i to jest chyba wszystko co dobrego mozna o nim powiedziec:))
                                        zreszta zona nie wystepowałaby, moze i szkoda
                                        • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:42
                                          No ma tez oryginalny garnitur. Zebow:))))
                                          • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:44
                                            xemxija napisała:

> No ma tez oryginalny garnitur. Zebow:))))

no własnie własnie
                                            i czesto tym garniturem epatuje wrażliwą na protetyczne ekscesy publikę:))
                                            • denay Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:50
                                              a oni ich zmienic nie moga??
                                              skrzynecka na dodatek bledy jezykowe robi

NIE PODOBAJA MI SIE ONI o! ;)
                              • aari Re: niechcacy z SE 19.03.06, 22:58
                                Bo i nie ma po co . U Skrzyneckiej biust jak u kury. Szkada materiału marnować.
                                • rozmowy_kontrolowane Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:02
                                  Kury nie mają biustu!
                                  :)
                                  • aari Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:08
                                    i właśnie o to chodzi ...:) hehehehe
                                • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:03
                                  co się dzieje ze Skrzynka ma tak niskie notowania u płci pięknej??:))
                                  Stutenbissigkeit??;)))
                                  • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:16
                                    to z zazdrosci, przeciez wiadomo, ze kazda z nas marzy o biuscie jak kura i
                                    niestety daleeeeko nam do idealu;)))
                                    • rozmowy_kontrolowane Skrzynecka 19.03.06, 23:18
                                      A ja tam Kasię nawet lubię. Tylko jak się nasmaruje tym samoopalaczem, to jej
                                      znieść nie mogę.
                                      I biustu jej nie zazdroszczę, bo mam ładniejszy.
                                      • aari Re: Skrzynecka 20.03.06, 13:14
                                        Ależ ja także ją lubię :) Co nieprzeszkadza mi wyrażać sie krytycznie na temat
                                        jej ( moim zdaniem ) makamentów :)
                                        No i biustu rownież jej nie zazdroszczę ( mam swój calkiem ten tego hihi )

A program prowadzi fajnie :)
                                    • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:21
                                      xemxija napisała:

> to z zazdrosci, przeciez wiadomo, ze kazda z nas marzy o biuscie jak kura i
                                      > niestety daleeeeko nam do idealu;)))

a ja nie marze o biuscie jak kura i może dlatego ją lubię ??;)))
                                      • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:23
                                        No pewnie dlatego:)
                                        A jak tam Twoja grypa sie czuje?
                                        • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:26
                                          xemxija napisała:

> No pewnie dlatego:)
                                          > A jak tam Twoja grypa sie czuje?

dziękuję
                                          chyba zwalczona
                                          choć przy zwiększonym wysiłku fizycznym jakos tak nie ten teges się czuje
                                          troche tak słabowicie wciąż:)
                                          • around_the_sun Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:27
                                            jak kotka na rozgrzanym, blaszanym dachu?
                                            :-D
                                            • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:30
                                              around_the_sun napisała:

> jak kotka na rozgrzanym, blaszanym dachu?
                                              > :-D

o czujna i pamiętliwa bestia;))
                                          • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:27
                                            To czyli nie mozesz sie jeszcze calowac?;))))
                                            To podobniez wymaga krzepy;)))))))))))))))
                                            • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:28
                                              xemxija napisała:

> To czyli nie mozesz sie jeszcze calowac?;))))
                                              > To podobniez wymaga krzepy;)))))))))))))))

ale moge być całowanym:))
                                              • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:29
                                                Tak to by kazden jeden chcial:))
                                                • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:30
                                                  xemxija napisała:

> Tak to by kazden jeden chcial:))
                                                  >

natury pani nie oszukasz;))
                                                  • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:31
                                                    nawet nie zamiaruje, juz wiency;)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:33
                                                    xemxija napisała:

> nawet nie zamiaruje, juz wiency;)

przesyłam pani uśmiech Sołtysika;)))
                                                  • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:35
                                                    to ja polece naukowcem w takim razie;)
                                                  • around_the_sun Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:34
                                                    a państwo sie nawąchało jakich przypraw, czy jak?
                                                  • rozmowy_kontrolowane Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:36
                                                    Gałka muszkatołowa dziś i przyprawa do kurczaka.
                                                  • around_the_sun Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:36
                                                    wygląda mi na co inne...
                                                  • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:37
                                                    kiedy ja galke muszkatolowa lubie bardzo zarowno:))))
                                                  • xemxija Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:36
                                                    przypraw:))
                                                  • around_the_sun Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:37
                                                    xemxija napisała:

> przypraw:))

ano ziół :)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:47
                                                    ja tam wszystkie przyprawy lubie
                                                    jak mozna przypraw nie lubiec??:)
                                                  • rozmowy_kontrolowane Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:49
                                                    forumowicz_pospolity napisał:

> ja tam wszystkie przyprawy lubie
                                                    > jak mozna przypraw nie lubiec??:)
                                                    >

Znam takich, którzy nie lubią :)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: niechcacy z SE 19.03.06, 23:51
                                                    rozmowy_kontrolowane napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                                                    >
                                                    > > ja tam wszystkie przyprawy lubie
                                                    > > jak mozna przypraw nie lubiec??:)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Znam takich, którzy nie lubią :)

to dziwaki jakieś kulinarne i pozakulinarne też dziwaki:))
                                                  • rozmowy_kontrolowane dziwaki 19.03.06, 23:53
                                                    Oj, żebyś wiedział, dziwaki.
                                                    :)
    • ja27-09 Re: Skaaaaandaaaaal!! 20.03.06, 18:36
      Dancewicz to jak nie przymieRżając Kuba z poprzedniej edycji. Drewniane nogi i
      sztywne wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka