jeanne_ne 02.04.06, 12:09 byłam, widziałam. Nawet niezły, trochę śmiałych erotycznych scen, ale momentami prawie przysypiałam. Jednak muszę przyznać, że jak swoje 48 lat, czy ile tam Sharon ma, to chciałabym mieć taką figurę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Nagi instynkt.... 03.04.06, 10:00 nie widzialam, ale sie zgadzam. zajebista laska jest ta sharon. normalnie dymiaca 50-tka. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Nagi instynkt.... 03.04.06, 16:21 a wiesz, ile ona sie głodziła, żeby tak wyglądac??? podobno nic nie jadła Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Nagi instynkt.... 03.04.06, 16:22 jeanne_ne napisała: > a wiesz, ile ona sie głodziła, żeby tak wyglądac??? > podobno nic nie jadła Znaczy nie grozi mi idealna figura. Nawet po 30tce :((( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Nagi instynkt.... 03.04.06, 17:08 a na dodatek reklamuje teraz serie kosmetykow diora. wyglada jakby miala skore malego bejbi:( a mowila w tv w jednym wywiadzie, ze ona nie z tych, co by sobie odmawiali etc... bleee... wszystkie klamia;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Nagi instynkt.... 03.04.06, 20:47 i naprawdę wierzysz, że ona ma skórę małego dziecka? ja sie nie znam, ale nie wydaje mi się, żeby kobieta w wieku 48 lat nie miała ani jednej zmarszczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Nagi instynkt.... 04.04.06, 10:09 ma zmarchow pelno. byla w madrycie i jak robili jej wywiady ze zblizeniem kamery to bylo widac. no, ale bilboardy to inna inszosc. tylko potem czlowiek nakupuje tych kremikow, maziow i innych tam a jak zmarchy byly tak sa;);) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Nagi instynkt.... 05.04.06, 16:49 bo taka juz nasza natura..czasu nikt i nic nie zatrzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś