anka1 17.10.01, 11:06 Ronja zycze Ci slonca koni zdrowia pieniedzy zeby Cie nigdy siedzenie nie bolalo i smaych najlepszych rzeczy! buziaki i usciski!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:09 Ronia najserdeczniejsze zyczenia. Mglisto jest i zimno, ale zyczenia masz czysciutko krysztalowe i bardzo , bardzo cieplutkie. Sciskam krm Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:09 o rany, czego tak głośno? Po cichu mogłas mi złożyć życzenia... Ale i tak życzenia są przesłodkie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:11 Ronja po cichu tez Ci skladam : zebys znalazla to czego szukasz!!! jesli szukasz.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 14:15 he he wesolego alleluja !!!! :-))))) uszanowanie marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Str. Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: *.wardynski.com.pl 17.10.01, 11:13 Ronji ukochanej samych uśmiechów i nieustającego szczęścia płynącego obfitym strumieniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shiwling Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:17 Ronju zyj, smiej sie i marz. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:20 Ach, ach rozpływam się w uśmiechach. Tylko coś się dziwnie na mnie w pracy patrzą... Strzyguniu, zajrzyj na swą skrzynkę! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:23 No, tak zajrzałaś już, tylko ja, baranek - nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 11:23 Spelnienia wszystkich ,nawet tych bajkowych marzen!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 11:25 ... i jeszcze raz sto lat... Woland PS: Strzyguniu kochana dawno Cię nie było słychać, ale chyba diabli Cię nie wzięli, bo ja o tym nic nie wiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 17.10.01, 11:24 Solenizantce! duzo dobrego i: a) konskiego zdrowia albo b) wlasnej stadniny arabow albo c) szerokiego (konskiego;-)) usmiechu i smiechu! pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 11:32 ja już skłądałam życzenia. przyszłam na ciacho :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: 217.96.14.* 17.10.01, 13:17 Naprawde?? No to wszystkiego najlepszego ronieczko najdroższa, tysiąc buziaków od stęsknionego T., pozdrowienia i miliony usmiechów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: 212.244.252.* 17.10.01, 13:35 Thomasku! Życzenia od Ciebie są jednymi z najbardziej upragnionych!!! Może jutro Ci jakiś liścik wyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Ronja ma dzis imieniny!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:12 wszystkiego milego i tylko milego Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: Ronja ma dzis imieniny!!! 17.10.01, 14:54 100 lat 100 lat 100 lat!!!! I dużo uśmiechu przez całą zimę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Ronja ma dzis imieniny!!! PREZENT IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:58 W ramach ram Droga Małgorzato składam w Twoje ręce najlepszy dowcip ostatniego tygodnia jaki słyszałam. Matka przed ślubem daje wskazówki i dobre rady córce: - Słuchaj dziecko, każda dziewczyna idąc z mężem do łóżka nie powinna być całkowicie naga. Trzeba zostawić tą satysfakcję i przyjemność mężczyźnie, by miał cię z czego rozbierać. Będzie cię bardziej cenić. Po tygodniu dzwoni zięć i pyta: - Mamo czy u was w rodzinie mie było żadnych chorób psychicznych? Od tygodnia moja żona śpi w czapce. życzenia wszystkiego, czego chcesz mea Odpowiedz Link Zgłoś