romana_polka 15.04.06, 23:05 Ściągam z druha,ale czas przewietrzyc forum i odświeżyc atmosferę Kocham wszystkich bezottkowców :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:09 okno otworzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:12 ja bym zapronowala, zeby nie odpowiadac wiadomej osobie na zaczepki i rzekoma 'prawde', nawet jak w nocy w przyplywie weny cos popelni, to rano sie usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:29 romy_sznajder napisała: > ja bym zapronowala, zeby nie odpowiadac wiadomej osobie na zaczepki i rzekoma > 'prawde', nawet jak w nocy w przyplywie weny cos popelni, to rano sie usunie. trochę strach go zostawic samego na całą noc,wiadomo:dziecko plus zapałki... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:32 nie ide spac jeszcze. jeszcze dlugo;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:21 to ja Wam zaspiewam :) na na na na na na na :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:23 wystarczy slowo, jeden gest:P Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:24 na Telewizji ktoś wrzucił Trampy Leppera w wątku o Majewskim,można sobie ściągnąc ja sobie właśnie puściłam "a ja trampy mam a ja trampy mam" i od razu mi się micha śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:30 lewa jestem i nie umiem sciagnac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:31 druga lewa jestem ja tez nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:31 tam gdzie są tabelki trzeba nacisnąc free,potem wpisac symbole w okienko i ok Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:32 ale jakie symbole, skad je wziac? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:33 jakie symbole w morde? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:34 jak klikniesz free pojawią ci się sekundy,trzeba poczekac aż dojdą do 0 wtedy ci się pokażą pliki Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:35 potem wpsujecie literki i klikacie "download from mirror" Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:36 cos sie sciaga w mordeczke Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:37 dziala!!! udalo sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:38 jeszcze klip by sie przydal bo mam tylko music Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:39 a czemu tylko music??? mnie się ściągnęło z wizją Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:39 no to ja pewnie jak zawsze jakiegos zapsianego dekodera nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:40 mi to winamp odtworzył Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:47 winamp tez mi nie otworzyl jak ktos moze mi mailnac plik otma@interia.pl bede zobowiazana Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:00 jaki plik? bo jesli ci chodzi o filmik to on jest za duzy troche, zeby wysylac trzeba by bylo dzielic i w ogole a kodekow to ja nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:09 ja bym wysłała,ale nie umiem takich cudów wyczyniac jak pisze Feber a tak na marginesie, Ten_Którego_Imienia_Nie_Będziemy_Wymawiac niechcący powiela nasze zainfekowanie wątku neutralizującego wątki o mjm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:11 ja umiem, to sie dzieli win comanderem troche trwa to wysylanie po kawalku ale czy nioma bedzie sobie umiala zlozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:13 ja jak widze win commandera to uciekam z krzykiem,więc złożyc bym nie umiała,nie wiem jak nioma,może ona bardziej kumata Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 02:13 Niomka, ja jadę na tych kodekach i wszystko (albo prawie wszystko, tego lepperowego jeszcze nie miałem czasu wypróbować) idzie: www.divx.pl/download.php?cmd=click&id=236 to bezpośredni link do ściągania w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Jakie wątki personalne? 18.04.06, 12:14 takie [...] ale i one też sie zdematerializowały :) Odpowiedz Link Zgłoś