Dodaj do ulubionych

Wątek neutralizujący wątki personalne

15.04.06, 23:05
Ściągam z druha,ale czas przewietrzyc forum i odświeżyc atmosferę
Kocham wszystkich bezottkowców :)))
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:09
      okno otworzyc?
      • romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:12
        ja bym zapronowala, zeby nie odpowiadac wiadomej osobie na zaczepki i rzekoma
        'prawde', nawet jak w nocy w przyplywie weny cos popelni, to rano sie usunie.
        • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:29
          romy_sznajder napisała:

> ja bym zapronowala, zeby nie odpowiadac wiadomej osobie na zaczepki i rzekoma
          > 'prawde', nawet jak w nocy w przyplywie weny cos popelni, to rano sie usunie.

trochę strach go zostawic samego na całą noc,wiadomo:dziecko plus zapałki...
          :)))
          • romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:32
            nie ide spac jeszcze. jeszcze dlugo;)
    • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:21
      to ja Wam zaspiewam :)

na na na
      na na na na
      :))
      • romy_sznajder Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:23
        wystarczy slowo, jeden gest:P
      • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:24
        na Telewizji ktoś wrzucił Trampy Leppera w wątku o Majewskim,można sobie ściągnąc
        ja sobie właśnie puściłam "a ja trampy mam a ja trampy mam" i od razu mi się micha śmieje
        • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:30
          lewa jestem i nie umiem sciagnac :/
          • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:31
            druga lewa jestem ja
            tez nie umiem
          • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:31
            tam gdzie są tabelki trzeba nacisnąc free,potem wpisac symbole w okienko i ok
            • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:32
              ale jakie symbole, skad je wziac?
              • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:33
                jakie symbole w morde?
              • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:34
                jak klikniesz free pojawią ci się sekundy,trzeba poczekac aż dojdą do 0 wtedy ci się pokażą pliki
                • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:34
                  zajarzylam :)
                  • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:35
                    cós jarze
                • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:35
                  potem wpsujecie literki i klikacie "download from mirror"
                  • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:36
                    cos sie sciaga w mordeczke
                    • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:37
                      dziala!!! udalo sie!!!
                      • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:38
                        jeszcze klip by sie przydal bo mam tylko music
                        • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:39
                          a czemu tylko music???
                          mnie się ściągnęło z wizją
                          • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:39
                            no to ja pewnie jak zawsze jakiegos zapsianego dekodera nie mam
                            • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:40
                              mi to winamp odtworzył
                              • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:41
                                boskie!!!
                                • nioma Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 15.04.06, 23:47
                                  winamp tez mi nie otworzyl
                                  jak ktos moze mi mailnac plik
                                  otma@interia.pl
                                  bede zobowiazana
                                  • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:00
                                    jaki plik?
                                    bo jesli ci chodzi o filmik to on jest za duzy troche, zeby wysylac
                                    trzeba by bylo dzielic i w ogole
                                    a kodekow to ja nie ma
                                    • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:09
                                      ja bym wysłała,ale nie umiem takich cudów wyczyniac jak pisze Feber
                                      a tak na marginesie, Ten_Którego_Imienia_Nie_Będziemy_Wymawiac niechcący powiela nasze zainfekowanie wątku neutralizującego wątki o mjm :)))
                                      • feber Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:11
                                        ja umiem, to sie dzieli win comanderem
                                        troche trwa to wysylanie po kawalku
                                        ale czy nioma bedzie sobie umiala zlozyc?
                                        • romana_polka Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 00:13
                                          ja jak widze win commandera to uciekam z krzykiem,więc złożyc bym nie umiała,nie wiem jak nioma,może ona bardziej kumata
                                  • mameluch Re: Wątek neutralizujący wątki personalne 16.04.06, 02:13
                                    Niomka, ja jadę na tych kodekach i wszystko (albo prawie wszystko, tego
                                    lepperowego jeszcze nie miałem czasu wypróbować) idzie:
                                    www.divx.pl/download.php?cmd=click&id=236
                                    to bezpośredni link do ściągania w razie czego.
                                    • drzejms-buond Jakie wątki personalne? 18.04.06, 10:41
                                      hę?
                                      • romana_polka Re: Jakie wątki personalne? 18.04.06, 12:14
                                        takie [...]
                                        ale i one też sie zdematerializowały :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka