kochanica-francuza 18.04.06, 23:51 możesz mi jako psycholog zrobić takiego testa na kobiecość/męskość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Stephen 19.04.06, 00:00 No chyba nie za bardzo, bo go nie mam.. Robiłem to to na studiach... Może gdzieś znajdę pytania, ale nie wiem, czy gdzieś mam spisane normy. Odpowiedz Link Zgłoś
crusader1 Re: Stephen 19.04.06, 00:43 www.mysticgames.com/mysticgames_cfmfiles/tests/showtest.cfm?TestID=29 92.3% jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Stephen 19.04.06, 08:42 Ale to nie o to chodziło :) Test, o którym mówiłem, to "Bem Sex Role Inventory". Jest nawet w sieci w kilku miejscach, ale nie po polsku... Nota bene, BSRI jest lepszy, bo mierzy kobiecość i męskość niezależnie :) No i nie podaje "płci psychologicznej" jako takiej, ale stopień identyfikacji ze STEREOTYPOWĄ rolą płciową. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stephen 19.04.06, 14:18 stephen_s napisał: > Ale to nie o to chodziło :) > > Test, o którym mówiłem, to "Bem Sex Role Inventory". Jest nawet w sieci w kilku > > miejscach, ale nie po polsku... Wezmę słownika i jakoś przeżyję... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza test crusadera nic mi nie daje 19.04.06, 14:15 bo na wiele pytań odpowiadam w sposób uznany przez autora za "kobiecy", ale nie z powodów kobiecych... Jak często pierzesz? - Nieustająco, jestem przecież kompulsywna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: test crusadera nic mi nie daje 19.04.06, 16:37 kochanica-francuza napisała: > bo na wiele pytań odpowiadam w sposób uznany przez autora za "kobiecy", ale nie > z powodów kobiecych... > > Jak często pierzesz? - Nieustająco, jestem przecież kompulsywna. a na pierdołach nie płaczę z powodów emocjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stephen 19.04.06, 17:30 Stephuś, ten dobry? www.christina.net/bsri.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stephen 19.04.06, 22:37 stephen_s napisał: > Ale on chyba coś nie za bardzo działa..? > Nie próbowałam. Podrzuć jakiś Twoim zdaniem dobry. Odpowiedz Link Zgłoś