purple_haze 19.04.06, 09:56 telewizor... dobrze, że kineskop nie wybuchł... w sypialni zamontowaliśmy sobie metodą hotelową uskoczyłam, ale oberwałam w rękę i mnie boli jak cholera... a jak pomyślę, że mógł zlecieć na bobasa... gorąco mi się robi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: zleciał dziś na mnie 19.04.06, 09:58 O matko, tez tak mam w sypialni - ale już dwa lata wisi, musze sprawdzić mocowania. Dobrze, że jesteście cali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: zleciał dziś na mnie 19.04.06, 10:00 Rany!! Ja się właśnie zawsze w hotelach obawiałam tych telewizorów. Widać słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze sprawdź koniecznie 19.04.06, 10:05 a młoda szczęśliwie w żłobku już była :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: zleciał dziś na mnie 19.04.06, 10:01 purple, mialam w hotelu w weekend podobna przygode, bo zlecial zyrandol i rozbil sie w tysiac kawalkow, to byla taka szklana kula. moja rodzicielka w tym czasie stala sobie przy lustrze i cos tam sie picowala, a bylo jeszcze b.wczesnie, ja spalam sobie. myslalam, ze zawalu dostane od tego gruchotu. pokoj maly az matula prawie po plecach poczula ta pieprzona kule spadajaca. przepalil sie kabel a idioci ja zamontowali na tym wlasnie kablu, zamiast na jakiejs zawieszce czy haku... bezmozgi:( dobrze, ze lezalam jeszcze, bo gdybysmy we dwie juz wstaly, ktorejs by sie dostalo (pokoj b.maly i zapyzialy). niestety, hotelowe metody nie zawsze sa trwale:( Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze ło matko :( 19.04.06, 10:07 z tą trwałością to tak połowicznie, bo półka wisi telewizor wysunął się spod pasów Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: zleciał dziś na mnie 19.04.06, 10:06 No to...niezłe trzęsienie ziemi było w nocy, co??? Ufff masakra :(. A tak serio - idę zobaczyć swój... Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze to było rano 19.04.06, 10:09 jakby było w nocy, to nie chwaliłabym się, bo zawał w okolicach trzydziestki jest śmiertelny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: to było rano 19.04.06, 10:16 Nie no, wiem co piszę, bo przeżyłam trzęsienie ziemi. W nocy trzęsie i się nadwyręża to i owo. A w dzień spada... Tak czy siak masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze w warszawie nie ma chyba trzęsień ziemi? 19.04.06, 10:22 a może my tu już drugą japonię mamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: w warszawie nie ma chyba trzęsień ziemi? 19.04.06, 10:23 no małe intymne można sobie zrobic co nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: w warszawie nie ma chyba trzęsień ziemi? 19.04.06, 10:28 ale ja tak tylko, bo mam dziś humorek głupawy , wiesz, naprawdę to Ci serdecznie wspołczuję, sama bym spanikowała, też mam taki wieszak z IKEI - już sprawdziłam - jest ok ... Odpowiedz Link Zgłoś