Gość: bizon IP: proxy / *.net81-67-44.noos.fr 28.12.02, 00:50 ...zyczyl Wam kiedy milej soboty, zasrancy ? No to ja Wam jej zycze z calego, kurwa, serca, dupki Wy moje zoledne...:-))))))))))))))) Wasz Bizon, na ktorego zawsze mozecie liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość z muranowa a Tobie Bizon żywczyka zimnego i IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 00:59 gorących żeberek na sobote !:) Odpowiedz Link Zgłoś
pewna.pani.z.syropem.klon Re: A CZY, ..., KTOS.... 28.12.02, 01:17 I Tobie Bizonie (na ktorego zawsze mozna liczyc) zyczenia milej soboty:) (serdeczne pozdrowienia dla Czorta) Odpowiedz Link Zgłoś
puntko Re: A CZY, ..., KTOS.... 28.12.02, 01:20 I ja dołączam się do życzeń, miłej soboty (która juz nas dosięgła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: A CZY, ..., KTOS.... IP: proxy / *.net81-67-44.noos.fr 28.12.02, 10:09 Dziekuje wszystkim za zyczenia sobotnie a pani z flakonikiem syropu przypominam, ze do czorta nie ma co pisac bo to sucze nasienie nigdy nie odpowiada na listy, chyba ze za odpowiedz uznamy pierdniecie chorego na padaczke kota, ktore pojawia sie w skrzynce na listy po miesiacu oczekiwania...No i dupa :-))))))) Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
pewna.pani.z.syropem.klon Re: A CZY, ..., KTOS.... 28.12.02, 15:41 Bizonie,dziekuje za rade(zawsze mozna na Ciebie liczyc);ale na Czorta i tak poczekam,cierpliwa jestem:).Zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
slinanajezyku Re: A CZY, ..., KTOS.... 28.12.02, 10:18 ić się powieś cioto zasrana Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A CZY, ..., KTOS.... 28.12.02, 16:19 tyz Ciem Bizonie pozdroovkuje cieplutko, qfa, a co!.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: A CZY, ..., KTOS.... IP: proxy / *.net81-67-44.noos.fr 28.12.02, 23:43 No prosze,jak to ladnie, wszyscy sie pozdrawiaja w ogole pieknie jest :-))))) Cie tez pozdrawiam, Ulalko, w locie koszacym do sypialni.... Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A CZY, ..., KTOS.... 29.12.02, 11:24 heh... Ty juz kosiles Bizonku.. a nasi goscie sie wtedy rozkrecali.. a ja na nos padalam.. ;)) no ale pozdroovkuje jak zawsze, tym razem niedzielnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś