Dodaj do ulubionych

Niech mnie ktoś weźmie na rączki...

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:11
Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:(
Obserwuj wątek
    • expert1 I pogłaskać po głowce, i po 30.12.02, 20:14
      pupci - tylko celem uspokojenia ?-:)

Gość portalu: pom napisał(a):

> Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:(
      • Gość: pom Węszę tutejszego IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:21
        starego zboczka forumowego....:)
        • expert1 krople na katar proponuję, 30.12.02, 20:23
          bo sie mylisz waćpanno - panno ?-:)

> starego zboczka forumowego....:)
          • Gość: oona Re: krople na katar proponuję, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:25
            aha,pomyłka...drugiego takiego wirtualnego
            klepacza pupć w całym necie
            nie znajdziesz:)
            • expert1 Ubogi ten net 30.12.02, 20:27
              w takim razie -:)

Gość portalu: oona napisał(a):

> aha,pomyłka...drugiego takiego wirtualnego
              > klepacza pupć w całym necie
              > nie znajdziesz:)
          • Gość: pom Krople owszem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:27
            ale żołądkowe potrzebne :((((

P.S. Nie mylę się.:))
            • expert1 Re: Krople owszem - optymizmu :))) 30.12.02, 20:28
              To sie nie myl, albo myl -:)

> ale żołądkowe potrzebne :((((
              >
              > P.S. Nie mylę się.:))
              • Gość: pom My tu gadu gadu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:30
                a na rączki mnie nikt nie wziął!
                • Gość: oona Re: My tu gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:31

> a na rączki mnie nikt nie wziął!

mnie nie wypada...:)
                • expert1 Bo siem boją ................. 30.12.02, 20:33
                  że Ty ta rączkę odgryziesz -:)

> a na rączki mnie nikt nie wziął!
                  • Gość: pom Widać cienkie bolki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:35
                    jak się słabej i wątłej kobietki boją...

Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:)
                    • expert1 Tyś Jedyna dziewico 30.12.02, 20:40
                      only-dziewiza -:)

> jak się słabej i wątłej kobietki boją...
                      >
                      > Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:)
                      • Gość: pom Nie skumałam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:44
                        wybacz.:)
                    • Gość: oona Re: Widać cienkie bolki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:44
                      dziękujemy Ci!-ja i moja przepuklina:)

> jak się słabej i wątłej kobietki boją...
                      >
                      > Uneczko, z szacunku do Twojej przepukliny, zwalniam Ciebie z tego obowiązku.:)
    • expert1 To w końcu wziął 31.12.02, 12:02
      ktoś na rączki ?:)

> Bo mi źle i smutno... no i na dodatek chora jestem.:(
      • Gość: pom Re: To w końcu wziął IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:04
        Połowicznie.:) Ale już jest ok. Dzięki Ekspert, że pytasz.:)
        • expert1 Połowicznie to można 31.12.02, 12:09
          ale poklepać, a nie wziąść na rączki - coś Mała kręcisz :)

p.s.: proszę bardzo, cała przyjemnośc po mojej stronie :)
          • Gość: pom No dooobra... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:11
            cichutko chlipałam w kąciku bo nikt nie wziął samotnej sierotki na rączki:)
            • expert1 Nie ma tego złego .., 31.12.02, 12:19
              a jakby jakiś łobuz wziął i wykorzystał niecnie (choć przyjemnie), to co by
              było ?:)
              • Gość: pom Łobuza to ja mogę... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:59
                co najwyżej w jaja kopnąć!!:))
                • expert1 Jezu, to Tyś 31.12.02, 13:32
                  "baba z jajami" - tak to sie mówi ?:)
                  • Gość: pom W rzeczy samej :)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:34
                    Ale jaja metaforyczne, oczywiście:))
                    • expert1 O niczym innym nie myślałem .., 31.12.02, 13:40
                      ale jaja :)))

> Ale jaja metaforyczne, oczywiście:))
                      • Gość: pom Taki duży Ekspert ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:42
                        a rur mu zmiękł.:))
                        • expert1 Spoko, nie mieknie i nie pęka.., 31.12.02, 15:01
                          próbował tylko dowartościować Kogoś i chyba sie udało :))

> a rur mu zmiękł.:))
                          • Gość: pom No to wznieśmy toast... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:03
                            i oby nam się.:))
                            • expert1 No to chlup, w te 31.12.02, 15:12
                              mądre dziobki :)
                              • Gość: pom No to bach! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:14
                                Jano Sebasitano:)
                                • expert1 No to bęc .., 31.12.02, 15:16
                                  i sprawa sie rypła - co u płota będzie ?:)
                                  • Gość: pom Za tych co na morzu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:17
                                    i nie płacą alimentów!!:)
                                    • expert1 I za te wianki, 31.12.02, 15:19
                                      które w dzisiejszą noc spłyną razem z krą na rzekach ..:)
                                      • Gość: pom A ten znowu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:20
                                        swoje:)
                                        • expert1 Cholera, czyzby mi sie coś pokręciło .., 31.12.02, 15:22
                                          to nie w tę noc panny puszczaja .., wianki swoje ?:)

> swoje:)
                                          • Gość: pom Puszczają IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:25
                                            kiedy chcą ale ale wianki na sw. Jana:)
                                            • expert1 Szczególnie te, którym 31.12.02, 15:27
                                              zegareczek b.....y zatykał dzisiaj ?:)

> kiedy chcą ale ale wianki na sw. Jana:)
                                              • Gość: pom B.....y??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:29
                                                To 14-stkom już tak tyka??:))))
                                                • expert1 Qrde, to Ty bardzo 31.12.02, 15:31
                                                  powaznie wyglądasz, jak na swój młodziutki wiek :)

> To 14-stkom już tak tyka??:))))
                                                  • Gość: pom Ale tania wazelina :)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:33
                                                    Nawet jak dla blondynki:)))
                                                  • expert1 Mea culpa, to tylko 31.12.02, 15:38
                                                    oprzemęczenie chwilowe zwariowanym ostatnim dniem pracy w roku :(((

p.s.: myślałem, że zaczynasz sama dowartościowanie :)
                                                  • Gość: pom Proszę się poprawić IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:39
                                                    w Nowym Roku.:))
                                                    I nie pracować zanadto też.:)
                                                  • expert1 Postaram się troche poleniuchować.., 31.12.02, 15:41
                                                    qrde, ale zaraz po nowym roku szykuje mi sie casting czy jakos tam, nabór
                                                    świeżego personelu :(

:))
                                                  • Gość: pom No to się ciesz!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:44
                                                    Dopływ świeżego mięska będzie. Choć to bardzo nieprofesjonalne podejście... no
                                                    ale pooglądać zawsze możesz.:)
                                                  • expert1 zwracam zawsze uwagę tylko na wartości 31.12.02, 15:45
                                                    Yntelektualne ..:)
                                                  • Gość: pom Już myślałam, że napiszesz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:47
                                                    wartości chrześcijańskie.:)

P.S. Idę na Twój casting.:)
                                                  • expert1 Jak odłozysz na bok te swoje 31.12.02, 15:49
                                                    wartości chrześcijańskie - czemu nie ?:)

p.s.: tylko yntelegencja i połot, tfu, polot :)
                                                  • Gość: pom Nie odłożę wartości IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:51
                                                    w żadnej sytuacji. Co nie znaczy, że je zauważysz.:)

A ten polot to gdzie trzeba mnieć, znaczy siem??:)
                                                  • expert1 Nie chcem, ale muszem 31.12.02, 15:54
                                                    to napisać:
                                                    - menżczyzna musi być w pracy w dziale handlowym raz misiem, a drugi raz
                                                    kawałem s.....syna;
                                                    - ale kobieta kim ?:)
                                                  • Gość: pom Nie nadaję się do działu handlowego... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:57
                                                    Bo bym puściła Ci firmę z torbami.:)))

A kobieta musi byś raz żoną, raz matką, raz kochanka a czasem i babolem
                                                    okrutnym też:)) A dziale handlowym musi mieć długie nogi i mózg jak zyleta:))
                                                  • expert1 I piekne oczy też ...:))) 31.12.02, 16:00
                                                    a radca prawny to tez musi być facet - nie mógłbym rzucać jobów kobiecie :))

> Bo bym puściła Ci firmę z torbami.:)))
                                                    >
                                                    > A kobieta musi byś raz żoną, raz matką, raz kochanka a czasem i babolem
                                                    > okrutnym też:)) A dziale handlowym musi mieć długie nogi i mózg jak zyleta:))
                                                  • Gość: pom A nie mówiłam?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 16:03
                                                    Jesteś tutejszy.:)

A joby to ja rozdaję, jak mi spierniczą umowę a potem cudów wymagają,
                                                    idioci.:)))
                                                  • expert1 Ach ta yntuicyja przed-babolowa .., 31.12.02, 17:43
                                                    to trza ich pilnowac od poczatku, a nie potem marudzić :)))

> Jesteś tutejszy.:)
                                                    >
                                                    > A joby to ja rozdaję, jak mi spierniczą umowę a potem cudów wymagają,
                                                    > idioci.:)))
    • emperor POM POM POM POM POM..... 31.12.02, 13:15
      .... o ile dobrze pamietam, po odrzuceniu mojego zaproszenia na najbardziej
      odjazdowa noc w zyciu (31/12/02), wspomnialas ze wlasnie dzisiaj bedziesz
      balowac na slowacji, nieprawdaz? co sie stalo malenka? :(
      • Gość: pom Re: POM POM POM POM POM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:18
        Stało się jak stało - nie jadę! Ale nie rozpaczaj, bo nie ma nad czym summa
        summarum. Ten wieczór zapowiada się całkiem milutko i mam nadzieję, że taki
        będzie.
        Ale na tę najbardziej odjazdową noc w życiu to chyba nie mnie zapraszałeś... bo
        sobie nie przypominam :)))))
        • emperor Re: POM POM POM POM POM..... 31.12.02, 13:24
          o takim zaszczycie zaproszenia cie na sylwestra nigdy nie zapomne i zaraz
          specially for you odnajde ten watek:))
          • Gość: pom Re: POM POM POM POM POM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:27
            Nie onażaj mojej sklerozy tak publicznie... albo obnaż!! Dołożę jeszcze jedno
            postanowienie noworoczne - łykać lecytynkę.:)))
          • Gość: pom No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:38
            Zaczynam bić się w pierś.:)) Au!!
            • emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 13:42
              ... bo ten koles jeszcze 26 dni temu byl taki cudowny..... a ja jak burak
              wyskoczylem z zaproszeniem to cracooff :)))

PS: masz jakies plany na sylwestra 2003? :)
              • Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:44
                Oj, nie wiesz, że na kobieca egaltację zawsze trzeba brać poprawkę?:)

I nie jak burak!! Nie przesadzaj, naprawdę, bo się będę gniewała.

Tak, plany mam, kameralne i naprawdę milutkie.:))
                A Ty jak się będziesz bawić w Krakał??
                • emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 13:51

> Tak, plany mam, kameralne i naprawdę milutkie.:))
                  hehe, wiec na to tez biore poprawke i zycze zeby poszlo w druga strone anizeli
                  w tym roku, a w razie w. juz czuj sie zaproszona:)

> A Ty jak się będziesz bawić w Krakał??

za rok? jeszcze nie wiem:)
                  • Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:56
                    O Boziu, toż pytam jak białego człowieka, jak sie w tym roku bawić będzie na
                    Sylwezdra!!
                    Mam nadzieję, że nastepny Nowy Rok spędzę w swojej nowej chatce i wtedy zacznę
                    wszystkich zapraszać po kolei!!! Może nawet Emperor da się skusić... :)
                    • emperor Re: No to mnie przygwiździłeś:)) 31.12.02, 14:02

> O Boziu, toż pytam jak białego człowieka, jak sie w tym roku bawić będzie na
                      > Sylwezdra!!
                      nightclubbing:)))) jak sie bawilem napisze po wszystkim:)

> Mam nadzieję, że nastepny Nowy Rok spędzę w swojej nowej chatce i wtedy
                      zacznę
                      > wszystkich zapraszać po kolei!!! Może nawet Emperor da się skusić... :)

morza szum, ptakow spiew, cichy domek na plazy posrod drzew..... extra, kolejny
                      cel na rok 2003, bediemy realizowac:)))

uciekam do domu, see you i jeszcze raz HAPPY NEW YEAR!!! :)
                      • Gość: pom Re: No to mnie przygwiździłeś:)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 14:04
                        Happy, Cysorzu:)))
    • Gość: crimen Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:20
      Pozdrawiam swoje "przeznaczenie";)))*
      • Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:22
        Witaj Crimenie.:)
        • Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:40
          Ach, czekajcie, Wy się chyba w Jasminowej Loterii wylosowaliście?:))))
          I Pom sie pytała w niewybrednych słowach kto zacz?...
          • Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:45
            No kurczę, jak to w niewybrednych?? Ze niby co?? Ze plułam pod nogi, czy jak??
            • Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:46
              Chyba się spytałaś kto to kurwa mać jest, albo coś w tym rodzaju:)
              • Gość: pom Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:49
                Nie... tak nie napisałam. Za to chciałam go zjeść na sniadanie.:)
                • kitek1 ja bym cie wzial pompuszku, ale tak zeby.......... 31.12.02, 15:51
                  obszczymurki,
                  nie zauwazyly,
                  bo znowu przynudzac beda:)
                  • Gość: pom Nie da rady... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:59
                    ONI są wszędzie!!

Oprócz mojej sypialni, oczywiście.:)
                    • kitek1 o niczym innym, nie marze..................... 31.12.02, 17:14
                      konkretnie zmeczony i dowalony z pracki wrocilem,
                      tylko, zal mi przespac taka noc:)
                      • Gość: pom To straszne... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:11
                        tak pracować we wszystkie święta.

A co konkretnie będziesz robił?? Pijecie z kitkiem cwajem sobie?
                        • kitek1 mniej_wiecej i wcale............... 31.12.02, 18:24
                          nas takie kiwanki_nawalanki,
                          nie podniecaja w tym roku:)
                          • Gość: pom No to się zgadzamy w tej kwestii... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:26
                            bo ja też nie lubię pajacowania napitych idiotów.:)
                            • kitek1 a na kameralne................... 31.12.02, 18:41
                              dotulanki,
                              nikt nas w tym rou nie zaprosil:)
                              • Gość: pom A samemu coś zorganizować nie mogłeś?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:44
                                Czy nie chciałeś?
                                • kitek1 organizuje, tylko troche pozniej................. 31.12.02, 18:46
                                  jak katowicka trase,
                                  tedy poprowadza:)
                                  • Gość: pom Ale już może być IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:54
                                    po karnawale... bo dopiero w lutym.:)
                                    • kitek1 zadzwonie do papy, i z tej okazji............... 31.12.02, 18:56
                                      przedluze karnawal:)
                                      • Gość: pom ale papa najpierw będzie chciał IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:58
                                        nas pobłogosławić:))))
                                        • kitek1 dla ciebie sie przelamie................ 31.12.02, 19:04
                                          a niech robi co chce:)
                                          • Gość: pom Uwaga... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 19:05
                                            mówisz to przy świadkach:))
                                            • kitek1 myslisz, ze obszczymurki zauwazyly............ 31.12.02, 19:26
                                              znowu sie jakimis,
                                              konkursami podniecaja:)
                                              • Gość: pom No pewnie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 19:56
                                                Zobacz, Menik wpradzie z opóźnionym refleksem, ale zajrzał:))
                                                • kitek1 w razie czego................... 31.12.02, 20:05
                                                  na swiadka i chrzestnego,
                                                  go wezmiemy,
                                                  niech sie dziecko cieszy:)
                                                  • Gość: pom Masz bardzo dobrą specjalizację... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 20:07
                                                    na terapii zaozczędzimy za 20 lat:))
                • Gość: Ronja Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:52
                  Oj, to sorry, może mi się z innym wpisem pomyliło:)
                  Bo pamiętam, ze to było jedno z pierwszych zmieszań wszsytkich nicków na jednym
                  wątku, dotychczas większość miała kilka wątków na które wchodziła, a reszty nie
                  kojarzyła:)
          • Gość: crimen Re: Niech mnie ktoś weźmie na rączki... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:47
            Nawet nie bede przypominal co Pom chciala ze mna zrobic:)))
    • men_ Jak znam zycie i Ciebie, 31.12.02, 19:28
      to klapsik nie wystarczy !:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka