expert1 30.12.02, 20:32 dupę - przestaję kojarzyć pojęcia baboli, babolinek, babinek ..etc...-:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: NIECH KTOŚ MNIE KOPNIE W IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:34 Nie będę nikogo kopać, mam anielską cierpliwość i wytłumaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No to tłumacz ........................ 30.12.02, 20:35 czekam z utęsknieniem -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: No to tłumacz ........................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:42 Pojęcie babolinek, baboli w wszelki odmian od słowa "baba" na swój rodowód jeszcze z czasów, kiedy nasz prześwietny kol. Kitek żywił, a może jeszcze żywi (trzeba by go zapytać) czystą, żywą i bezinteresowną niechęć do wszelkich kobiet, które posiadają/posiadały tzw. jaja. Uważając bowiem, że niewiasta istotą eteryczno-erotyczną winna byc, leżeć i pachnieć a także być dla mężczyzn miłą i mało wymagającą. Wszelkie inne odmiany niewiast nosiły łatkę "babol". Jak kol. Kitek miękł, to te wstrętne babole obdażał swoistym rodzajem pobłażliwości zwąc je "babolnka"... Trzeba dodać, że prędzej czy później każda kobieta dochrapała się miana "babola".:))) Potem jednak u każdej to ewoulowało w róznych kierunkach, stąd tez róznorodność nazewnictwa. No i tak to by było w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 teraz zgłupiałem................., 30.12.02, 20:45 TYŚ BABOL CZY BABOLINKA ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: teraz zgłupiałem................., IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:48 Ja jestem pompidełko:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 no i .................., 30.12.02, 20:52 no i co ???? Gość portalu: pom napisał(a): > Ja jestem pompidełko:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom a to.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:55 że chyba kol. Kitek w mojej sprawie rozpatrzył pozywtywnie rewizję nadzwyczajną i jestem "przed-babol":)) Bo byłam babol rasowy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 nadal nic nie rozumiem.., 31.12.02, 12:03 to są jeszcze przed-babole, a po-babole to kto ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > że chyba kol. Kitek w mojej sprawie rozpatrzył pozywtywnie rewizję nadzwyczajną > > i jestem "przed-babol":)) Bo byłam babol rasowy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Wszystko byś chciał... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:07 na czynniki pierwsze a tak się nie da!:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Lubię rozbierać, ale 31.12.02, 12:13 żeby tak odrazu na czynniki pierwsze ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Kto Ciebie tam wie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 12:15 co ty lubisz robić i jakie zboczonka się Ciebie imają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 jeżeli już, to wolę 31.12.02, 12:22 określenie: "urozmaicenia", a w lekarza to sie bawiłem w dzieciństwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Znam ja te urozmaicenia... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:01 bawiłeś się chirurga?:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 z życia czy z książek znasz ??? 31.12.02, 13:28 w dentystę, też :) p.s.: a Ty w kogo ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > bawiłeś się chirurga?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Zgadnij, skąd:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:30 W dentystę - to rozumiem. Bardzo ładne zboczonko. P.S. Ja się bawiłam w siostrę zakonną.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: hej Pom!:)) 31.12.02, 13:33 nie jezdeś pompidełko tylko Pom-ponik!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Tygrysiaku, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:36 właśnie mam coś lepszego - POMPIRADŁO!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysiaku, 31.12.02, 13:43 haha...no co Ty!!! toż to dla jakiegos okrutnego babsztyla nicj jezd!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Tygrysiaku, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:53 Mi się podoba:)))))) Chyba że masz cos lepszego. Tylko uwaga: stara, brodawkowa wywłoka zarezerwowana juz jezd!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysiaku, 31.12.02, 14:49 no a może...... Madame de Pompidur ?????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Tygrysiaku, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:05 Yyyy.... nie przepadam za mąką na ryjku:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Re: Wolę nie zgadywać .., 31.12.02, 13:39 sama czy z kims w te siostre zakonną bawiłas się, bo ostatnio ściągnąłem fajny filmik o siostrach zakonnych z kaazy ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > W dentystę - to rozumiem. Bardzo ładne zboczonko. > > P.S. Ja się bawiłam w siostrę zakonną.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Lepiej nie zgaduj... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:40 bo okaże się że uczeń przerósł... eksperta:)) Eh, a dzisiejsza młodzież:))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Czego to nie uczą teraz na uczelniach.., 31.12.02, 13:42 wypadałoby kiedys skonfrontowac ..:) p.s.: metaforycznie oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Też bym chciała wiedzieć... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 13:48 co teraz na uczelniach młodzież w akademikach wyprawia.:)) I to wcale nie metaforycznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Nie wiesz ??? 31.12.02, 15:09 Ty chodziłas słuchać płyt i kaset ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > co teraz na uczelniach młodzież w akademikach wyprawia.:)) > > I to wcale nie metaforycznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Nie wiesz ??? 31.12.02, 15:11 Ty chodziłas słuchać płyt i kaset ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > co teraz na uczelniach młodzież w akademikach wyprawia.:)) > > I to wcale nie metaforycznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Byłam grzeczna do bólu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:12 I się pilnie uczyłam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No to chociaz jeden plus .., 31.12.02, 15:13 wyrosłaś na bardzo mądrą dziewczynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom To nie jest takie pewne... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:15 bom blondynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Ale chociaż walczysz dzielnie 31.12.02, 15:17 z tym drobnym problemem, jak widzę :)) Gość portalu: pom napisał(a): > bom blondynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Bo jestem blondynka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:19 światła i postępowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Oj, nie draznij mnie, bo zacznę zadawać 31.12.02, 15:20 niedyskretne pytania - w temacie koloru Twoich włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie farbuję IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:23 jeśli o to Ci chodzi.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Chyba nie o to.., 31.12.02, 15:24 ale bedę dzisiaj grzeczny, przynajmniej bedę sie starał :) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 WOW, nic tak nie cieszy.., 31.12.02, 15:43 tfu, nie smuci, jak wygrana nad światła, mądrą, bystrą .., starczy, czy to tez wazelina ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Jak szczere... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 15:53 to nie wazelinowate. :) Miło się czyta, trudniej wierzy.:) P.S. Wygrana?????? Tego bym nie powiedziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Pewnie, że szczere .., 31.12.02, 15:55 a pisałaś Muszko, że nie dasz sie złapać na taki lepik ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A spróbuj mnie zdjąć... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 16:01 z tego lepiku to zobaczysz, że to toskyczna tarantula, nie muszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 a tarantula to taka odmiana 31.12.02, 17:44 ptasznika, co zjada niewinne ptaszki wplatane w sieć ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > z tego lepiku to zobaczysz, że to toskyczna tarantula, nie muszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Jak lepik zatruty... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:13 to potem takie szkaradziejstwa z muszek mutują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ......, 31.12.02, 18:21 to prawie jak ten horror "Mucha", co ostatnio powtarzano w tivi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No widzisz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 18:22 jak się przyjemnie Nowy Rok nam zaczyna:))) Bardzo lubię zwierzęta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: NIECH KTOŚ MNIE KOPNIE W 31.12.02, 12:35 Expert, wystaw się, ja cię kopnę! Centralnie czy konkretny pośladek?:) Śniegowa Panienka*** -- "Im bardziej znam ludzi, tym bardziej kocham psy." Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Z Tobą sie nie bawię, nawet w kopanie, 31.12.02, 12:54 Tyś zimna jak lód, czy tez snieg :) sniegowa_panienka napisała: > Expert, wystaw się, ja cię kopnę! Centralnie czy konkretny pośladek?:) > > > Śniegowa Panienka*** > -- > "Im bardziej znam ludzi, tym bardziej kocham psy." Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Męska "logika" 31.12.02, 13:32 Najpierw niech ktoś mnie kopanie, potem nie z tobą się nie będę bawił. Przedszkolak nie expert:) Śniegowa Panienka*** -- "Im bardziej znam ludzi, tym bardziej kocham psy." Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No przeciez nie babska, a raczej babolinkowa.., 31.12.02, 13:36 oj, bo zaczne analizowac twoją sygnaturkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: No przeciez nie babska, a raczej babolinkowa. 31.12.02, 14:13 Prawdziwa cnota krytyk się nie boi:) Śniegowa Panienka*** -- "Im bardziej znam ludzi, tym bardziej kocham psy." Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Nie wywołuj wilka z lasu.., 31.12.02, 15:14 bo jeszcze tę cnotę, tfu, krytykę stracisz :) sniegowa_panienka napisała: > Prawdziwa cnota krytyk się nie boi:) > > > Śniegowa Panienka*** > -- > "Im bardziej znam ludzi, tym bardziej kocham psy." Odpowiedz Link Zgłoś