invicta1 05.05.06, 15:08 reklamuje pewna dojrzała w wyglądzie aktorka (Pani Kownacka bój się Boga!) a Chylińska mydła reklamować nie chciała-zuch dziewczyna!:) czy urodziła już Rysia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:11 no akurat Chylinska z mydęłm nie kojrzy sie w żadnym stopniu, ona ogolnie raczej taka niedomyta mi sie wydaje a ser dojrzały w smaku to po prostu smierdzacy na kilometr, mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:18 no więc Agniecha sama wyśmiała ten pomysł z mydłem:)u Szymona w SMS ale Gabriela z tymi serami z kurna Warmii:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:20 hmmmm mieszane mam uczucia. ale ja kownacką lubię. no i ta choroba jej, łorety.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:23 ja też ją lubiłam...jakieś to beznadziejne z ta reklamą... Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:33 co znowu chcecie? wole to niż Antonio gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:35 relacja osoba-produkt jakaś "nie tego" te nedzne serzyska to mogłaby reklamaowac np pannica od zmarnowanej pieczeni, ale Pani Kownacka... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka najgorsze to jest mokate kapuczino.... 05.05.06, 15:38 pewnie dobrze płacili zrobili riSERcz i ona sie wydawała ok. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: najgorsze to jest mokate kapuczino.... 05.05.06, 15:39 riSERcz hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: najgorsze to jest mokate kapuczino.... 05.05.06, 15:43 heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:39 a,że jakość?Nie gustuję w takich serach więc się nie znam.Ale podoba mi się założenie,że sobie po prostu kobieta poszła na zakupy a nie zżyna gwiazde jak Bachleda Curuś co to jej szampon zawsze główną rolę dostanie-moja Mama zawsze wtedy mówi-ale ty nie he he Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:43 Curus to pannica lanserska i moze nawet maśc na hemoroidy reklamować w gównej:) roli a Pani Kownacka ma dorobek, wiec mnie zdziwili tym pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:47 a Gajos? a Fronczewski?jak dotąd tylko Szczepkowska się tak broni przed reklamami.A pamiętacie jak o swojej biedzie mówiła już nieżyjąca aktorka z Na Dobre i na Złe? Wstyd,ale zapomniałam jej nazwiska...Dopiero jak dostała tą rolę to się jej w życiu poprawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:55 no to tera płacą za to np GEjos wszyscy mówią:))) a Franek Kimono co reklamował? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:56 on tez jakoms kawe ale nie w postaci własniej tylko animowanej. czyli głos. no a zamachowski? a kosmetyki SZA?? Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:58 SZA to niewypał był,rany-dziwie się że Szapa na to się porwała. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 15:57 Daria Trafankowska dostała rolę w serialu czyli zgodną ze swoim zawodem aktorki. Kownacka mimo całego mojego do niej szacunku w serach mnie zniesmaczyła była. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 16:00 ale za rolą w serialu przyszły wywiady i sesje zdjęciowe czyli promocja własnej osoby-autoreklama.Osobiście nie miałabym problemu z zagraniem w reklamówce gdyby nie miała to być golizna,debilizm w stylu Pazury w reklamie Atlasa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 16:02 ale mi się wydaje ze do końca oni nie wiedzą jaki będzie efekt. moze wyglaac to beznadziejnie w scenariuszu a wyjdzie fajnie i wicversa. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 16:07 autoreklama, reklama aktora w związku z rolą którą gra jest sprawą normalną, jest konsekwencją jego pracy zawodowej, reklama sera to jednak nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 16:09 sesja mody (np.)na łamach czasopisma nie może być autoreklamą w związku z rolą. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: sery dojrzałe w smaku 05.05.06, 16:09 jak nie wiedzą jak wyjdzie, to niech sie nawet nie przyznają!:) od tego sa aktorami, zeby wiedzieć hehe Odpowiedz Link Zgłoś