Dodaj do ulubionych

Ale nudno...

12.05.06, 22:44

Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Ale nudno... 12.05.06, 23:01
      ja tam gilla kupiłem i się nie nudzę
      • zewsi A drogi taki gill?. 12.05.06, 23:02

• morfeusz_1 Re: A drogi taki gill?. 12.05.06, 23:14
          Biednych ludzi nie stać na tanie rzeczy które się rozpierdzielą po 1 sezonie.
          Kupiłem jeden za 135 pln i drugi na prezent dla śwagrów znajomych za 65 pln
          Ładne cholery,a do tego walizeczkę za 35 pln z nożem,4
          rusztami,pędzelkiem,wkrętaczkami do owoców szczypcami,łopatką - też ładniusi.

zadowolony jestem :)
    • zewsi Nic się nie dzieje 12.05.06, 23:01

• koczisss Dialogi niedobre 12.05.06, 23:09

• zewsi Bardzo niedobre dialogi 12.05.06, 23:10

• koczisss Yyyy... W ogóle brak akcji jest 12.05.06, 23:11

• morfeusz_1 O krowa.... 12.05.06, 23:14

• koczisss kura... 12.05.06, 23:16

• morfeusz_1 O! Jest! Widzę! Droga... Chyba na Ostrołękę. ... 12.05.06, 23:18
                  Jak się nazywał ten facet? Na Si? Si... Si...
                  • koczisss Re: O! Jest! Widzę! Droga... Chyba na Ostrołękę. 12.05.06, 23:19
                    www.rejs.art.pl/relay.php?id=2035
                    • morfeusz_1 Proszę Panów..... 12.05.06, 23:29
                      wydaje mi się, że sytuacja dojrzała do tego żebyśmy postawili pewne sprawy
                      jasno i otwarcie...
                      Otóż sądzę, że powinniśmy usunąć jedną osobę z rady rejsu...
                      Mam nadzieję, że wszyscy zgodzą się ze mną, że musimy sformułować zarzuty jakie
                      mamy i po sformułowaniu tych zarzutów, dopasować do tych zarzutów osobę, która
                      by nam odpowiadała... i wtedy tą osobę po prostu usunąć.
                      Co Wy na to kopytkowicze...mało udziela się na forum ostatnio ta osoba więc
                      niech może piosenkę jakąś zaśpiewa,albo wpisowe raz jeszcze wpłaci i postawi
                      kolejkę wszystkim....
                      Co Panowie na to...
                      Kto za proszę podnieść rękę....dobrze
                      Kto przeciw niewidzę...
                      Wniosek przeszedł
                      • zewsi Re: Proszę Panów..... 12.05.06, 23:40
                        A żeby tradycji stało się zadość, to ta osoba powinna nam jeszcze po piwie postawić.
                        • morfeusz_1 Re: Proszę Panów..... 12.05.06, 23:43
                          Toć powiedziałem.
                          • zewsi Re: Proszę Panów..... 12.05.06, 23:46
                            No dobrze, nie pomyślałem, że chodzi o piwo, myślałem, że o taką elektryczną.
                      • zewsi Re: Proszę Panów..... 12.05.06, 23:45
                        No dobrze, nie pomyślałem, że chodzi o piwo. Myślałem, że o taką elektryczną.
              • koczisss Re: O krowa.... 12.05.06, 23:18
                www.rejs.art.pl/relay.php?id=2046
                • morfeusz_1 Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. 12.05.06, 23:22
                  A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle...
                  Nudzi mnie to po prostu...
                  Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie.
                  A w filmie polskim proszę pana to jest tak:
                  nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic.
                  Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana...
                  W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Siedzę se w kinie proszę pana...
                  Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... kina proszę
                  pana... I wychodzę... No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci...
                  My płacimy...
                  • koczisss Re: Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. 12.05.06, 23:25
                    www.rejs.art.pl/relay.php?id=2015
                  • zewsi Społeczeństwo płaci 12.05.06, 23:26

• koczisss Re: Społeczeństwo płaci bo... 12.05.06, 23:29
                      Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana...
    • koczisss Re: Ale nudno... 12.05.06, 23:34
      www.rejs.art.pl/relay.php?id=2039
    • morfeusz_1 Obywatele...pamiętajmy że.... 12.05.06, 23:34
      Na wypadek nagłego skurczu stosujmy przepisy pierwszej pomocy... Nie walczmy z
      prądem... zachowajmy siły i spokój... starajmy się utrzymać na powierzchni.
      Zawiadommy ratownika oznaczonego czepkiem z literą "B". Nie kąpmy się na plaży
      niestrzeżonej... nikt nie zauważy Naszego utonięcia...
      • morfeusz_1 Były maje były bzy... 12.05.06, 23:43
        "Były maje były bzy..."
        - To mnie wzrusza. Jestem ożywiony. Tak jakoś pobudza. A pan?
        - A! Przepraszam bardzo... Ja nie słyszałem po prostu jak pan śpiewał bo byłem
        zamyślony...
        Ale nic, niech pan nie powtarza. O czym było? Pan zreferuje łaskawie kolego.
        To ja się zastanowię.
        - Niee, no panie...
        - Treść jest krótka. Można ją umieścić w trzech zdaniach. Jestem sam.
        Nie mam dziewczyny. Jest mi nie dobrze.
        - Tylko. Właśnie nie wiem, bo ja prawdę mówiąc... nie słyszałem piosenki, więc
        chciałem powiedzieć parę słów na jej temat, bo wydaje mi się, że panowie tutaj
        chyba dość, przepraszam, mylnie interpretują treść tego co panowie słyszeli, bo
        jeżeli... Jeżeli ktoś u nas w tej chwili, na bieżąco, w konkretnych bardzo
        okolicznościach, jak teraz żyjemy prawda wszyscy w końcu tutaj gdzieś, i ktoś
        nagle śpiewa, że jest mu nie dobrze, że nie ma konkretnego celu, w czasach
        kiedy dookoła od celów jest aż... aż... aż gęsto aż... aż się mnożą te cele w
        ogóle aż jeden za drugim następuje, gdzie kolektyw obok kolektywu, gdzie ludzie
        są na prawdę wszędzie razem, gdzie ciągle... gdzie ciągle czują się jakoś
        związani ze sobą i nagle ktoś śpiewa, że jest samotny i, że nie ma się gdzie
        przystosować i, że nie ma nikogo, że... że... że w ogóle nie wie co ze sobą
        zrobić, że tęskni za czymś bliżej nieokreślonym, skoro wiadomo, że mamy bardzo
        konkretne cele i konkretne dążenia i wiemy za czym mamy... jeżeli mamy tęsknoty
        to wiemy jakie to są tęsknoty i bardzo są konkretne, jeżeli ten ktoś w ten
        sposób śpiewa, Panowie, no to przecież Panowie... to przecież... to on nie
        śpiewa tego serio po prostu.
        Na tym polega problem.
        Chwileczkę.
        Sekundę.
        Niech pan mi nie przerywa kolego.
        To on nie śpiewa tego serio wtedy.
        I to należy zrozumieć.
        I tutaj wydaje mi się, że panowie po prostu mylnie interpretują.
        On po prostu śpiewa żartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakimś takim
        żartobliwym do tematu i do samego siebie, że on w ten sposób śpiewa.
        I w związku z tym twierdzę, że nie jest to piosenka smutna, pesymistyczna, że
        jak pan mówi, że chwyta, ale że taki jest łzawy, to nie jest łzawa piosenka
        tylko ja twierdzę, że jest to piosenka optymistyczna, żartobliwa, wesoła z
        akcentami humorystycznymi.
        W sumie uważam, że potrzeba nam jest zdrowych, wesołych, optymistycznych
        piosenek właśnie takich...
        Nawet czasami żartobliwie-ironicznych i w ten sposób bym ją interpretował
        Panowie raczej.
        - Stawiam wniosek przesunięcia kolegi śpiewaka do sekcji gimnastycznej.
        Po pierwsze - nie będzie samotny będzie w kolektywie.
        Po drugie - nabierze więcej optymizmu życiowego.
        Jeszcze więcej.
        Jeszcze więcej bo przecież już ma.
        - Jeszcze więcej optymizmu życiowego jasne.
        Po trzecie, co jest też ważne - przestanie śpiewać.
        • zewsi Przecież na tym forum miało nie być polityki 12.05.06, 23:44
          ani nawiązań do bieżących wydarzeń w kraju! :-(
          • morfeusz_1 Odbiegamy więc od polityki. Proszę Panów.... 12.05.06, 23:48
            W damskiej ubikacji napisane jest "głupi kałowiec". Oto poszlaka.
            - No bardzo ładnie. I bardzo dziękuję. Niech panowie w dalszym ciągu trzymają
            oko i ucho na pulsie spraw...
            Niech panowie ogólnie się orientują co i jak... w ogóle.
            Wiedzą panowie.
            Aaaa... Co pan robił w damskiej ubikacji kolego?
            Kolego pewnych spraw nie możemy przeginać! Niech pan i reszta o tym pamięta.
    • morfeusz_1 Ale Nuda,No Nudzę Się, bo nic się nie dzieje :( 13.05.06, 11:16
      video.google.com/videoplay?docid=5412246970538263559&q=kabarety&pl=true

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka