Dodaj do ulubionych

kafe pod palmą (200) +

17.05.06, 21:58
Otwieram nowy wątek.
Demokracji nie ma.
Obserwuj wątek
    • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:00
      Screen przenieś się na ten nowy wątek.
      Wypijemy po drinku i pogadamy sobie
      • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:00
        Jestem
        • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:02
          ja tez
          jako zatwardziala fanka drinkow od razu poprosze o jednego z parasolka ;)
          • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:03
            wołaj kelnera
            bo gdzieś polazł,
            pewnie się nudził ;)
            • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:04
              Ręce mi się trzesą. Więcej porozlewam niż wypiję
              • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:05
                nic się nie przejmuj,
                potrzebujesz dzisiaj drinka
                • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:09
                  Dzisiaj czwarty dzień pustego żołądka. Jednak sobie odpuszczę drinka, chyba że
                  mogę prosić o energetyzujący:) A najlepiej z jakąs substancją tłumiącą uczucia.
                  Ale chętnie z Wami pogadam
                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:11
                    Tego pustego żołądka to Ci troche zazdroszczę.
                    Ja niestety ostatnio na apetyt nie narzekam
                    Zakochać się muszę koniecznie ;)
                    • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:15
                      i co z tym kelnerem?
                      sie nie spieszy!
                      a moze jakies zarelko apetyczne dla Screen przygotuje? znaczy on ten kelner albo
                      jaki kucharz
                      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:17
                        O! już przyszedł
                        zamawiamy ;)
                        • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:20
                          hmmmm... to ja poprosze takiego teczowego koniecznie z parasolka i ze slomka no
                          i moze byc wisienka albo ananas do tego ale lepiej wisienka
                          a i jeszcze zeby byl taki XXL a nie jakas mala lipa ;)
                    • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:17
                      Kilka dni temu też powiedziałam, że zazdroszczę koleżance, że nie żre w stresie.
                      No i mam! 3 kilo w dół.Oby tak dalej:)
                      Przynajmniej jedno za co mogę mu podziękować.
                      • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:20
                        kurcze tez bym tak chciala - moze byc w stresie nie koniecznie pragne sie
                        zakochac ;)
                        • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:24
                          nie chciałabyś być w mojej skórze. Zapewniam Cię.
                          • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:25
                            zdaje sobie z tego sprawe - dlatego wolalabym stres niz zakochanie
                            jednak te 3 kilo... kusi..
                        • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:24
                          Zakochanie dobrze mi kiedyś robiło.
                          Przydałoby się teraz, oj przydało ;)
                          • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:25
                            margaritę proszę
                            • screen Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:27
                              Ciebie???? O ile mi wiadomo negatyw nie odwraca figury;)
                          • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 17.05.06, 22:26
                            mnie tez do czasu
                            a potem... to juz zupelnie inna bajka
                            • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 07:46
                              :-))
                              • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 09:20
                                nie ma sie co usmiechac - takie sa fakty ;)
                                • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 15:54
                                  prosze o jakiegoś mocnego drinka
                                  by nie słyszeć bzdur mojej siostry
                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 17:30
                                    a ja szklankę wody na uspokojenie proszę
                                    • mateuszwierzbicki Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 17:54
                                      a ja bloody Mary :)
                                      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 18:15
                                        trochę się uspokoiłam :)
                                        więc ja to samo poproszę
                                        • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 19:27
                                          tak poprosze o kawe cynamonowa
                                          • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:00
                                            Ja już zasiadłam z wytrawnym winkiem. Witam!
                                            • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:07
                                              pod palmą trochę gości :)
                                              relaksujemy sie wspólnie
                                              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:10
                                                ja moge Was poczęstowac
                                                pysznymi ciastkami kokosowymi
                                                • mateuszwierzbicki Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:18
                                                  ja drugi raz to samo ;)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:19
                                                    ja poprosze coś bardzo mocnego
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:20
                                                    Kiciu przepraszam. Nawet nie popatrzyłam kto jest. Nalać Ci winka?? Bo jak sama
                                                    całe wypije to zaraz odpłynę;))
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:21
                                                    tak poprosze:)
                                                    tylko w dużej ilości
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:21
                                                    Po pierwszej lampce juz mi się obraz zamazuje. A co mi tam!:)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:23
                                                    Ja za winko dziękuję,
                                                    dzisiaj juz po drinku jestem
                                                    i po piwku
                                                    ale mi dobrze :-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:24
                                                    Mi wciąż źle. Chcę szybko zasnąć, dlatego raczę sie winkiem. Znów spałam tylko 2
                                                    godziny:((
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:25
                                                    Uwaga!!! Nalewam winko dla Kici. obym kogoś nie oblała;)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:25
                                                    do momętu póki nie załatwie pewnej sprawy
                                                    to <beczy>
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:27
                                                    Właśnie.... Usiłowałam wczoraj odszukać ten wątek o Twoim związku ale jakoś mi
                                                    nie szlo. Jak sytuacja??
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:28
                                                    żadnego związku nie ma
                                                    i nie będzie
                                                    nalej mi jeszcze
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:31
                                                    Leję!!!! Dlaczego0 to wszystko takie .... ?????!!!!!!!!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:32
                                                    nie chce o tym pisać
                                                    wystarczy ,że oczy mam mokre od łez
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:34
                                                    Ja regularnie od niedzieli;((( Dzisiaj w nocy płakałam i śpiewałam sobie
                                                    piosenki Kukulskiej. Tak długo, że ptaki sie obudziły i śpiewały razem ze mną
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:35
                                                    Dziewczyny!
                                                    głowa do góry!
                                                    :-)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:37
                                                    fantka ,ale jak
                                                    @
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:38
                                                    jeszcze za wcześnie Fantko
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:39
                                                    Już polewam!!! Jest mi coraz.... dziwniej
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:40
                                                    a ja coraz bardziej tęsknie za nim
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:40
                                                    Gdybym nagle zamilkła to obsługujcie się same. Znaczy, że spadłam z krzesła:))))
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:41
                                                    Ja dostaję świra!!! Wczoraj do północy smsy o miłości i.... bezsilności. Już nie
                                                    mam sił:(((((((((
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:41
                                                    ok
                                                    jak będziesz spadac
                                                    krzyknij "ałć"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:42
                                                    Nie wiem czy zdążę;)
                                                    Na wszelki wypadek idę dziecku podać lekarstwa i rozłożyc łóżko;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:45
                                                    Kiciu odpisałam Ci na @

A Tobie Screen radzę wytwałości
                                                    Jesteś teraz górą, więc ŻĄDAJ!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:49
                                                    odpisałam
                                                    wiecie co dość tego wina
                                                    chcecie herbaty?
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:51
                                                    Nie chce herbaty. Z nim zawsze piłam herbatę. Mam jej zapasy- różne rodzaje.
                                                    Było tak romantycznie- herbatka w imbryczku z podgrzewaczem....
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:54
                                                    Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:55
                                                    no dobra a może coś specjalnego
                                                    "adwokata"
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:55
                                                    Screen!
                                                    Wytrzymaj nerwowo!
                                                    Wygrasz!
                                                    Ale rozegraj to strategicznie
                                                    rozumem a nie sercem :)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:56
                                                    nie wygram. Mamusia ma decydujące zdanie:((
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:57
                                                    Nie mam juz serca.... ono pękło:(
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:59
                                                    Serca są bardzo wytrzymałe :)
                                                    A w sprawie mamusi i jej syneczka...
                                                    ŻĄDAJ SZACUNKU DO SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    STAWIAJ WARUNKI !!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:00
                                                    Ja nic nie wiem
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:00
                                                    poradzcie mi
                                                    nadal mam jego numer komórki
                                                    i jego gg o zdjęciach nie wspomne
                                                    czy powinnam to pokasować czy zostawić
                                                    wiem ,że teraz jest na gg i się nie odzywa
                                                    co mam robić
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:01
                                                    Mam ten sam dylemat......
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:02
                                                    A te zdjęcia, które on mi robił?? Zakopane, wiosna... piękne czasy....:(
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:02
                                                    Boże,dlaczego zesłałeś go pod moje nogi
                                                    dlaczego nas połączyłeś
                                                    i dlaczego nas rozdzieliłeś
                                                    DLACZEGO
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:04
                                                    Idę pod prysznic. chyba sie nie zachłysnę wodą;))
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:04
                                                    dlaczego zesłałeś też R.
                                                    pytam po jakiego diabła
                                                    ich obu zesłałeś
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:06
                                                    Ja nic nie wyrzucałam
                                                    Były tez dobre chwile
                                                    na gg też go mam,
                                                    ale przy jego numerze zamiast imienia jest odpowiednie określenie,
                                                    trafnie i dosadnie podsumowujące ;)
                                                    pocztę dla niego miałam odrębną
                                                    więc po prostu nie otwieram wogóle
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:09
                                                    a można wiedzieć jakie stosowne okreslenie?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:18
                                                    na forum
                                                    tak publicznie
                                                    to nie mogę
                                                    damą jestem :)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:21
                                                    jesteś moim aniolem
                                                    który czuwa nademna
                                                    slonkiem ktorym
                                                    miloscia rozgrzewa me cialo
                                                    jestes tecza na niebie
                                                    w me szare dni
                                                    jestes kwiatem rozy
                                                    bo czuje cie wszedzie
                                                    jestes kolderka ktora
                                                    okrywasz mnie w nocy
                                                    jestes tym co-----
                                                    kocham najbardziej
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:24
                                                    nie o takich określeniach myslałam ;)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:26
                                                    nie no to był mój "wiersz"
                                                    a określenia --sama pomyśle
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:29
                                                    żyjesz??
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:30
                                                    żyję
                                                    Twój wiersz?
                                                    Gratuluję talentu!!!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:31
                                                    tak mój
                                                    mam więcej ;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:32
                                                    Pochwal się czasem :)
                                                    jest taki wątek z wierszami
                                                    może tam?
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:33
                                                    jaki wątek??
                                                    można prosić tytuł
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:34
                                                    zaraz poszukam
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:35
                                                    czy to ten ??
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=37923687
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:37
                                                    znalazłaś!
                                                    a ja podrzuciłam
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + screen 18.05.06, 21:38
                                                    to ja go tam wkleje
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 20:38
                                                    screen polej jeszcze:(
    • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:39
      Jakby co, to jestem.
      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:40
        Witaj Nieforumna!
        Kelner szampana podaj!
        Nowego gościa mamy :-)
      • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:41
        to może zastapisz mnie
        już mnie ęce bolą od tych butelek
        • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:42
          A od czego kelner?
          Na pełnym etacie tu robi
          a jaki przystojny!
          miodzio :)
          • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:44
            Chyba nie kelner mi teraz w glowie.. nawet przystojny.
          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:45
            uciekam spać
            fantka jutro wpisze jakieś wiersze
            tylko musze z tych 200,
            jakieś wybrać
            miłej nocy
            • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:46
              ho, ho!
              płodną poetką jesteś
              podziwiam!
              • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:47
                Biegnij spać
                miłych snów :-)
                • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:48
                  Nieforumna!
                  A kto Ci teraz w głowie?
                  • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:51
                    W glowie mam balagan, mysli za duzo.
                    • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:53
                      czym sobie zabałaganiłaś?
                      • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:56
                        Czy lepiej napisac czy samej przemyslec.
                        • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:57
                          zdecydowanie pisać!
                          • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 21:59
                            Poprosze coś mocnego na orzeźwienie
                          • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:01
                            Moze sie rozpisze, przynajmniej sprobuje.
                            • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:09
                              O!
                              Witam Cię Słoneczko ;)
                              • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:10
                                Szampana się napijcie
                                a ja polecę na chwilę pod prysznic
                                potem wrócę jeszcze :)
                                • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:14
                                  Ja dziekuje, posiedzialam w cieniu i wystarczy.
                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:21
                                    czasami przelewajac mysli na papier/monitor latwiej dojsc do czegos :)
                                    • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:35
                                      Ten cel jest niejasny, niepewny, niewiadomy. A mysli tyle, ze niewiadomo ktore
                                      wazniejsze.
                                      • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:37
                                        jezeli nie wiesz ktore sa wazniejsze czyli wszystkie rowne.. brak chwilowo
                                        priorytetow
                                        • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:41
                                          Tak, to nic waznego. Dziekuje za chwilke pod palma.:)
                                          • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:42
                                            hmm jezeli uwazasz ze nic waznego to ok, ale skad ten chaos w glowie w takim
                                            razie? :)
                                            • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:56
                                              Czytam, mysle, zastanawiam sie..wlasnie stad.
                                              • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:00
                                                nad czym sie zastanawiasz? :>
                                                • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:02
                                                  Dlaczego inni kochaja a mi sie to nie udaje.
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:04
                                                    to jest podejscie indywidualne
                                                    kazdy uczucia odczuwa inaczej
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:06
                                                    Nie masz kogo pokochać, czy nie potrafisz?
                                          • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:42
                                            napisz, zobaczymy czy to nic ważnego
                                            • nieforumna Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:00
                                              Moze innym razem. No a chcialam tylko sie przywitac :)
                                    • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:38
                                      dokładnie jest tak jak mówisz,
                                      po napisaniu sami zaczynamy rozumieć
                                      i widzieć rzeczy takimi jakimi są
                                      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:39
                                        to trzeba zacząć od czegokolwiek
                                        taki punkt zaczepienia
                              • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:45
                                Kurcze wreszcie ktoś ucieszył się na mój "widok":) Bardzo mi miło:) Gorące
                                pozdrowienia dla Ciebie Fantko:)
                                • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:47
                                  Dzięki za pozdrowienia :)
                                  Jak nauka?
                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:50
                                    Jestem na etapie zbierania wszystkich notatek, wyznaczania terminów i powoli
                                    wpadam w panike, ale jeszcze mam nadzieje, że jakoś to będzie. We wtorek
                                    pierwszy egzam, a tu juwenalia w weekend:(
                                    • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:52
                                      juwenialia, tez mialem ten problem ze juwenalia zawsze byly przed sesja :/
                                      raz mialem problem z glowy kiedy mnie do sesji nie dopuscili :)
                                      • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:55
                                        u mnie to też nic pewnego z sesją. Wszystkie testy zaliczeniowe dopiero przede mną:(
                                        • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 22:59
                                          oj ciekawe studenckie czasy!
                                          i te juwenalia
                                          Zawsze się przebierałam
                                          jedyna okazja ;)
                                          • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:01
                                            Nieforumna!
                                            Coś zacznij
                                            w czym problem?
                                            jakiego typu?
                                          • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:01
                                            tak, tak studia to piękny okres, poza czasem sesji;)
                                            • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:05
                                              sesja to czas emocji :)
                                              • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:08
                                                wielkiego stresu i czytania codziennie conajmniej 300, 400 stron. Porażka, oczy
                                                wysiadają:(
                                                • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:09
                                                  taki los
                                                  trzeba to przebrnąć
                                                  nie ma rady
                                                  będę kciuki trzymać :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:11
                                                    przyda się wsparcie przyda:)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:14
                                                    daj sygnał kiedy te kciuki trzymać mam
                                                    pomoże na mur!!!!!!!!!
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:16
                                                    Najbliższy termin to 23 maja godz. 12 ;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:22
                                                    Będę wtedy za granicą, ale o trzymaniu kciuków nie zapomnę
                                                    masz to u mnie na bank!
                                                    Jak wrócę chcę widzieć indeks z pozytywnym wpisem ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:29
                                                    A gdzie jedziesz? Też bym chciała :( a dopiero w sieprniu moze wyjade...
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 18.05.06, 23:37
                                                    pewnie jakis egipt
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 06:37
                                                    Tym razem kraj Europejski
                                                    Oslo :)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 08:20
                                                    No no... Widzę, że wczoraj wcześnie odpłynęłam:))
                                                    Melduję, że mam się dobrze (fizycznie). Spało mi się "wytrawnie";)
                                                    Zmykam do pracy. Miłego dnia.
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 14:57
                                                    jeju jak fajnie:) Też byłam w Skandynawii, ale w Szwecji piękny kraj:)
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 15:24
                                                    ech szwecja.. cudny kraj
                                                    tylko te ceny powalaja.. 40 zeta za piwo na starowce w sztokholmie..
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 15:28
                                                    piwo to my ze sobą mieliśmy, a nawet handlowaliśmy nim, bo nasze lepsze i
                                                    mocniejsze;)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 15:36
                                                    dziś z Wami się nie napije
                                                    bo na 20 ide do pracy:(
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 16:44
                                                    tak to jest jak sie w hucie pracuje :)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 17:26
                                                    jakiej hucie?
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 18:01
                                                    a ja wiem? :|
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 18:07
                                                    Cześć!
                                                    Zostało coś dla mnie,
                                                    czy już wszystko wypiliście?
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 18:41
                                                    Wpadłam Wam powiedzieć, że dzisiaj idę na balety. Nie będzie mnie wieczorkiem.
                                                    Teraz biorę sie za pranie dywanu. Jestem blisko kompa. Będe zaglądać;)
                                                    Przed wyjściem wpadnę na jakiegoś drinka dla rozluźnienia;))
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 18:48
                                                    No, no, na balety!
                                                    Baw się dobrze!
                                                    :-)))))))))))))
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 19:48
                                                    Z dziką przyjemnością zabrałabymn Was wszystkich ze sobą;))))
                                                    Zaczynam się przygotowywać
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 19:55
                                                    Dywan wyprany?
                                                    Co to za balety?
                                                    chociaż mi coś powiedz,
                                                    żebym wiedziała czego zazdrościć :)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 20:44
                                                    Dywan wyprany:) Naleśniki dla młodego usmażone;) maseczka się wchłonęła;))
                                                    Teraz czas na mnie, lecę do łazienki.
                                                    Idę na jakies balety z koleżanką z pracy i jej znajomymi. Oczywiście nie
                                                    omieszkałam poinformować Jego;) Niech się troszke postresuje;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 21:16
                                                    ;-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 23:02
                                                    czystą poproszę!!!!!!
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 19.05.06, 23:06
                                                    a co Ty tak?
                                                    czystą?
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 00:57
                                                    ciężki dzień dzisiaj, a właściwie to już wczoraj był. Musiałam zapić smutki:(
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 08:44
                                                    arktur napisał:

> a ja wiem? :|

no ja wiem gdzie jeszcze pracuje
                                                    ale już nie długo :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 09:06
                                                    Mocną kawe poprosze:)Nie mogę się jakoś doprowadzić do normalnego stanu po nocy
                                                    spedzonej nad ksiażką:(
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 09:14
                                                    <mocna kawa>
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 09:16
                                                    dzięki:) Pierwszy łyk i od razu lepiej:)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 09:22
                                                    miałaś szczęście bo sobie robiłam :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 09:25
                                                    Trafiłam na odpowiedni moment:) A teraz znikam. Miłego dnia życzę:)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 11:30
                                                    wooooodyyyyyy!!!!:)))))
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 11:55
                                                    Ho, ho!
                                                    To takie balety były!
                                                    Wody ci u nas dostatek :-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 14:54
                                                    Były i balety i kilka drinków ale najbardziej mnie suszy od dymu papierosowego.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 14:56
                                                    Chętnie bym się powylegiwała ale muszę dokończyć sprzątanie i mam jeszcze
                                                    troszkę pracy w kuchni a później przychodzi koleżanka.
                                                    Wczoraj był luzik, dzisiaj trzeba to odpracować;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 15:11
                                                    zrelaksowałaś sie ?
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 19:40
                                                    nospe
                                                    błagam
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 19:44
                                                    następna chora po wczorajszym ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (200) + 20.05.06, 21:01
                                                    nurofen please!!!!!!!!
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 09:01
                                                    witam!!
                                                    Wyluzowałam się, dzisiaj jeszcze wszystko mnie boli ale było super!!
                                                    A wczoraj... wyrzuciłam go ze swojego domu i powiedziałam, że powrotu nie ma.
                                                    Jeszcze nie wiem jak sie z tym czuję ale wiem, że dobrze zrobiłam.
                                                    Kładę sie na leżaczku i milcze narazie, bo synek chce pograć na komputerze.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 10:50
                                                    Chodź sie powygrzewać;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 10:57
                                                    Chętnie się powygrzewam i kawkę wypiję...
                                                    Jak tam dziewczyny? już lepiej?
                                                    a może etopiryna jeszcze potrzebna?
                                                    ;-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:07
                                                    Fizycznie doszłam do siebie.
                                                    Dzisiaj rano wyjęłam letnie ubrania i... wydają się luźniejsze niż w ubiegłym
                                                    roku:))))
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:08
                                                    jaką kawkę sobie życzysz??
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:13
                                                    Z ekspresu z mlekiem
                                                    bez cukru
                                                    Cukier zabija smak kawy
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:17
                                                    Też tak uważam. A ostatnio piję czarną, rozpuszczalną i bez dodatków.
                                                    Wprowadziłam dietę żeby teraz nie odzyskać straconych kilogramów;) Powoli
                                                    przyzwyczajam się do jedzenia. Ostatecznie wszystko juz za mną
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:18
                                                    Bardzo proszę- kawa gotowa.
                                                    Wiesz co mi się zamarzyło? Grecja. Nie wiem dlaczego, nigdy tam nie byłam ale
                                                    jakoś tak mi się skojarzyło z gorącą plażą, słodkimi soczystymi owocami i
                                                    wypoczynkiem
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:21
                                                    Grecja jest piękna.
                                                    Byłam kiedyś w Kokino Nero.
                                                    Jest to na wybrzeżu olimpijskim.
                                                    Byłam we wrześniu i nie zapomnę smaku winogron i brzoskwiń.
                                                    Niepowtarzalny :-)))))))))))))
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:28
                                                    Pomarzyć.... ludzka rzecz:))))
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 11:42
                                                    Dobija mnie tempo rozmowy. jestem dzisiaj podminowana. Idę gotować obiadek.
    • daisy7733 Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 12:58
      picie juz mam - sok pomaranczowy
      ale moze cos do picia? jakis deserek kolorowy koniecznie ;)
      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 13:22
        Zamawiaj śmiało!
        Tu jest wszystko :-)
        • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 14:43
          Proszę drinka. Dużego i mocnego. Na znieczulenie
          • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 14:52
            Jak wyjdę z wanny to sie napiję
            • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 16:51
              No i jak?
              znieczuliłaś się już?
              • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 18:41
                Gin z tonikiem, plasterek cytryny, kostka lodu i słomka
                Trochę wypiję i poleżę na leżaczku!
                • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 18:45
                  Piję miętową wodę z cytryną. Olwewam alkohol. Dam sobie radę. Przejdę przez to
                  wszystko
                  • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 19:01
                    I tak trzymaj!
                    Możesz być z siebie dumna :-)
                    • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 19:10
                      Jest mi cholernie ciężko ale juz nie dla tego, że go nie ma. Nie straciłam go,
                      sama go wyrzuciłam. Mimo wszystko boli gdzieś głęboko.
                      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 19:14
                        Znam to.
                        Uleczalne :-)
                        • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 19:20
                          Mam nadzieję;-)
                          Najtrudniej mi wytłumaczyć synkowi. Dzisiaj już prosił, żebym zadzwoniła po niego.
                          Nie rozumiem dlaczego przez ostatnie dni obaj tak się zaprzyjaźnili. Wczoraj
                          bawili się doskonale. Po co on w to wciągnął dziecko?? Przez 4 lata ukrywał się
                          przed nim a teraz na koniec pobawił się w dobrego wujka.
                          • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 19:32
                            Sama napisałaś: "pobawił się w dobrego wujka"
                            W tej sytuacji to nieuczciwe z jego strony.
    • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 20:05
      pamietasz co Ci kiedyś radziłam...
      porządnie i solidnie ulżyj sobie (ale nie na forum),
      tutaj można, ale ostrożnie,
      bo to forum o miłości :-)))))))
    • screen Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 20:05
      Fantko!
      Jak wrócisz to pod palmą będzie 400+! Ale robia na nas interes;-) Drinki non
      stop się leją...
      • fantka Re: kafe pod palmą (200) + 21.05.06, 20:49
        nie kasuj, dobrze było :-)
        ja Ci radziłam takie solidne soczyste oczyszczenie,
        które pomaga, oj pomaga,
        bo ustawia wszystko we właściwym świetle
        • screen Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 08:28
          Dziś na moim balkonie takie piękne słoneczko od rana, że tylko leżaczek rozkładać.
          Niestety jak wrócę z pracy (gdzie panują ciemności jak w grobowcu Faraona)
          słoneczko będzie juz daleko, daleko....
          Ale na szczęście mamy tutaj swoją palmę!:-)
          Zapraszam!!!
          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 08:39
            poprosze o kawe z mlekiem
            • screen Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 10:46
              Gdzie jest kelner??!!
              Czyżby Fantka go porwała na wczasy???;-)
              Juz podaję Ci kawkę Kiciu
              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 10:53
                kurcze kelner wyjechał
                trzeba zatrudnić nowego
                • screen Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 11:35
                  Hmm... Oglaszamy casting na kelnera?;-)
                  Prosze podawać swoje wymagania
                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 11:44
                    do powrotu kelnera
                    moge popracować
                    • screen Re: kafe pod palmą (200) + 23.05.06, 14:29
                      Kiciu! Zarudniam Cię na okres próbny;-)