rzulw 13.01.03, 12:13 az sie boje z chalupy wylazic :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Kurczaki pieczone, dzis jest TRZYNASTY 13.01.03, 13:12 No i fajowo, ze nigdzie nie polazlem :)))) Wlzlem za to na @, a tam cos na co baaaardzo dlugo czekalem :)))))) Nie dosc, ze poniedzialek, trzynasty, to jeszcze fajowy :))))) Chlapne sobie jeszcze kaffki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kurczaki pieczone, dzis jest TRZYNASTY 13.01.03, 13:24 A ja Ci tez coś wysłałam :))) Ten dziwny adres to mój. No to chlapnij sobie jeaszcze tej kawki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kurczaki pieczone, dzis jest TRZYNASTY 13.01.03, 13:36 Mam :)) Dzieki. Pijesz kawke ? To prosze bardzo , myk myk i spadac musze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Kurczaki pieczone, dzis jest TRZYNASTY 14.01.03, 05:16 rzulw napisał: > Mam :)) Dzieki. > Pijesz kawke ? > To prosze bardzo , myk myk i spadac musze :)) Ale zanim spadniesz to daj troche kawki bo slepka mam jakies takie mikre. Odpowiedz Link Zgłoś