roborobi 27.05.06, 15:14 Moze macie swoje jakieś ulubione. Moje to: Ludwiczek Smurfy :), Jeszcze parę, ale poczekam na Wasze typy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-to-ja16 Re: Bajki dla dzieci :) 27.05.06, 15:19 a ja lubie ogladac z moim 5 letnim kuzynem bajki na jetix ale takie wybrane to odlotowe agentki i jeszcze taka jedna smieszna ale nie pamietam tytulu a i jeszcze ah ten Andy ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Bajki dla dzieci :) 27.05.06, 15:21 To Ludwiczka też na pewno widziałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: Bajki dla dzieci :) 27.05.06, 15:24 no tak reklame bo jak ludwiczek lecial to mu sie nudzilo zawsze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Bajki dla dzieci :) 27.05.06, 15:27 Szkoda, teksty Ludwiczka do taty są z innej planety :), ale fakt, to trochę dla starszych dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Bajki dla dzieci :) 27.05.06, 16:31 I jeszcze Muminki:) Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Bajki dla dzieci :) 30.05.06, 22:36 uwielbiam czytać dzieciom książeczki. Ponoć mam talent i nieco aktorskich umiejetności :-) dzieki czemu czytana książeczka jest wyjątkowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Bajki dla dzieci :) 31.05.06, 12:02 ja też Smurfy, Muminki a ostatnio Diabelski Młyn z chrześniakiem :] Ostatnio fajną widzielismy :) Stoi sobie Myszka Speedy Gonzalez i kaczor Duffy na bezludnej wyspie i widzą nadpływajacy statek. No i myszka zaczyna wołaś "Eskaes, eskaes!" na co Duffy: "Ty wsioku! Woła się esoes! esoes!" :D Odpowiedz Link Zgłoś