ona088 28.05.06, 23:04 Nie wiem czy wiecie ale dzis Kuszyńska miala dość poważny wypadek samochodowy kolo Milicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pistolett Re: Kuszyńska 28.05.06, 23:29 Może jaśniej kto to taki ta p.Kuszyńska?? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Kuszyńska 29.05.06, 10:34 no ja wlasnie tez... Ciekawe czy jej sie nowe silikony w tym wypadku nie wylały. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Kuszyńska 29.05.06, 10:29 ehh.. wypadki sie zdarzaja.. szczególne te drogowe... Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Kuszyńska 30.05.06, 10:20 prawdopodobnie bedzie sparaliżowana już.....a ma zaledwie 26 lat:( (pytacie co z tego.....ano to, że chociazby wciaż przestroga dla tych co auta prowadzą by roztropni byli!) *********************************** *Kilka sekund* Varius Manx > Kilka sekund Dobrzy, czy dranie? Co z nas zostanie Kiedy koło życia zamknie się? Dobre słowo lub nie Co stanie się gdy odejdziemy, Gdy już nie będzie nas? Gdy dziecko rodzi się Wchodzi w ten świat Pomysłu nie ma kim zostanie Gdzie je rzuci los To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać Warto czekać... Do których drzwi udać się, By móc otworzyć je? I czy za nimi odnajdę to Co znaleźć chcę? Bo skoro dobry Bóg Rzucił mnie tu Muszę przecież mieć Dla mnie jakąś rolę Czy też po dobrej stronie? Czy może po tej drugiej? Dziś nie wiem i gubię Się ciągle w domysłach Lecz wiem... To kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać Warto czekać... Gdy dziecko rodzi się Wchodzi w ten świat Pomysłu nie ma kim zostanie Gdzie je rzuci los wokół Mmm wokół... I mówią Ci jak żyć Co robić, Ty nie słuchaj ich I wybierz swoją drogę To kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać To nie sekunda, to kilka sekund by być Swoją drogę już znać - warto czekać Warto czekać... ************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Kuszyńska 30.05.06, 12:00 jak zwykle nasza nie zawodna telewizja fakt o wypadku podała na następny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Przestroga? 30.05.06, 14:04 Eee przecież oni jechali z dozwoloną predkością. To drzewo na nich weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Przestroga? 30.05.06, 17:33 mnie to rypka..szkoda mi moniki bo to nie doda;) Odpowiedz Link Zgłoś