setorika 04.06.06, 01:22 Najlepszy punkt festiwalu! Umarłam przy Górskim i KMN, rozwalił mnie skecz o Janasie i LIstkiewiczu i całkiem sympatycznie zaprezentowała sie formacja Neonówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 10:59 Ja się kulałam przy Hrabim i Mocarcie. O i Grupa Moralnego Niepokoju!!!. Niektóre nominacje też kul:) Tylko szkoda, że pokazywali stare skecze :( Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 11:31 Kabaret Hrabi w ogóle wymiata. Ich za często w tv nie pokazują, więc nie zna się ich twórczości tak dobrze jak co poniektórych. Ale Aśka była niesmowita - "powiedziałam, ze możesz mnie pocałować" - myslałam, ze padnę... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 12:24 Cicho bądź, zdzirze! - Hrabi było najlepsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 13:04 myslalem ze bedzie troche lepsze ale w sumie nie ma co narzekac choc na kolana nie rzuciło:) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 13:13 w kwestii tych kolan - to może trza było raczej do kościoła sie udac? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 13:25 romana_polka napisała: > w kwestii tych kolan - to może trza było raczej do kościoła sie udac? > informuję,że to była metafora:)) najlepszy chyba KMN i Grupa Mocarta reszta na kolanie - nomen omen:) - tworzona Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Kabarety były w dechę! 04.06.06, 13:45 no wieeeeeeeeeecie co przecież było super :)))))))))))) Ja kocham Łowców, gdzię ich tam widziałam w przelocie dawno temu i mnie powalili. Co do starych skeczów, to chyba nic nie szkodzi przy tym jaka pleśń pojawiała się przy reszcie festiwalu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Kabarety były w dechę! 05.06.06, 08:58 Kiedy powtórka ? bo żem zapił tego dnia i nie dożyłem do kabaretonu . Nawet mam kaca moralnego z tego powodu..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kabarety były w dechę! 05.06.06, 09:56 mój ulubiony skecz KMN,to ten , w którym przychodzi sąsiad z wizytą... azaliż nięprawdaż...bątony itepe tu zamieniony na księdza... łowcy jeszcze nie raz zachwycą... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Kabarety były w dechę! 05.06.06, 10:08 A komu się podobał występ mandarynki? Odpowiedz Link Zgłoś