sprawa7 06.06.06, 02:30 Co czuje mężczyzna po zdradzie swej partnerki? Chciałabym to wiedzieć. Czy czuje się brudny czy dumny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawa7 Re: Po zdradzie 08.06.06, 01:15 Zamierzam się habilitować w temacie zdrady. Na początek teoria;). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_7 Re: Po zdradzie 06.06.06, 17:24 Sprawo, od jakiegoś czasu interesują mnie tylko moje uczucia i odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Po zdradzie 06.06.06, 17:53 Droga Sprawo7, Mężczyźni nie zdradzają, pojęcie zdrada nie istnieje w słowniku związków męsko- damskich...;)) mężczyźni wchodzą do łóżka obcych kobiet tylko i wyłącznie w celu weryfikacji(!!) jakości dotychczasowego związku!! I oni to robią dla Naszego, Kobiet- Partnerek ,szerokopojętego DOBRA- moja droga Sprawo7!;) PS. A to, że mężczyźni czują cokolwiek prócz zapachu z kuchni, to ktoś gdzieś już udowodnił?:> Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Po zdradzie 08.06.06, 01:16 Próbuję się tego dowiedzieć, lady, może coś czują. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Po zdradzie 06.06.06, 18:31 No to winko!!! Za zdradzonych, zdradzających i tych co chcieliby a boja sie! :P Niech żyje miłość!! Niech idą precz konwenanse !! Niech Dulszczyzna ginie !! :))} Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Po zdradzie 06.06.06, 18:32 alinka64 napisała: > No to winko!!! > Za zdradzonych, zdradzających i tych co chcieliby a boja sie! :P > Niech żyje miłość!! > Niech idą precz konwenanse !! > Niech Dulszczyzna ginie !! :))} > Ups. Wymskło mi się :] Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Po zdradzie 06.06.06, 20:39 No właśnie, co czuje mężczyzna jak zdradza, bo po kobiecie to widać na pierwsz rzut oka. Przecież to zupełnie inny gatunek człowieka. Ciekawe czy facet zdradza po to, żeby się poczuć brudny, albo dumny? A jeżeli w celach porównawczo-dydaktycznych, to by znaczyło, że lepiej nie wychodzić za prawiczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Po zdradzie 06.06.06, 21:54 Zdaje mi się, że ja nie zdradzam, więc nie czuję nic... Odpowiedz Link Zgłoś