remik_3 12.06.06, 16:25 ja kocham muzyke, dobre zarcie, podroze o kobietach nie wspominam, bo te kocham ponad wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:26 Sex :) Orgazm- najpiekniejsza rzecz na świecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:28 sex i owszem , z tym orgazmem to roznie bywa (trzeba sie starac) ;-) no ale tak poza sexem to juz nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:33 Jestem nimfomanką- sex to podstawa w moim żyiu, ale poza tym... Ważne jest uznanie, praca, zdrowie... przyjaźń... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Buhahahahah 12.06.06, 16:36 Tak się wczułam w ten sex, że nie zatrybiłam drugiego pytania... Odwołuje oczywiście to zdrowie :D:D i te inne głupoty... Ojaaaa ale sie popisałam... SEx sex sex i oczy mi zaszły sexem. Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 16:38 to zrozumiale, jak czlowiek zaczyna myslec lub gadac o sexie , to juz nic innego nie dostrzega ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 16:46 alez nie przepraszaj, to fajne ;-) i szczere Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:13 no co Ty zwarjowalas, przestan i to natychmiast! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:18 Ok, już nie będę... ale obiecaj mi coś... Już nigdy nie pisz "zwarjowałaś"... przez j :)))) proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:22 ok, masz racje, wiem ze zwracasz uwage na pisownie i masz racje jesli kiedys jeszcze cos znajdziesz to wal smialo, czlowiek cale zycie sie uczy badz moja nauczycielka, chyba sobie pozwalam zbyt smielo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:38 Literówki wybaczam ;) Ale ok, będę zwracać uwagę, bo widzę wszystko :) A skąd wiesz, że zwracam uwagę na pisownię? Nie drażni Cię to, że dziecko będzie Cię poprawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:45 ojoj remik zamiast trzymac sie sexu ;) to odwrocila Twoja uwage jakims ortograficznym tematem :))) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:47 kobieta!!! to fakt, ale co sie odwlecze......... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:51 to wroccie do glownego tematu ;pp nie bede pzreszkadzal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:53 Ja "sex" dziś mam już za sobą, a co za dużo to nie zdrowo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:56 powiadaja tez ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada :) wiec jesli remi chce ;)) ;p...to nie korzystac? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:01 wredna.suka napisała: > Wolę real ;)) o to musisz remika zapytac ;-P ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:01 moze jest szansa ..cholera wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:03 widze, ze temat Cie rajcuje, jakbys sam mial ochote Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:04 hehe ojoj podpuszczam ja ;) odrobine dystansu zachowaj :)) sory..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:06 Hej ja też tu jestem :P Ja Ci dam "podpuszczam ją" :[ Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:08 juz przepraszam, bo uzylem tego samego zwrotu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:07 no, ze Ty ja podpuszczasz to ja wyraznie widze, tylko nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:09 remik widzisz co ona robi?? napuszcza nas na siebie :))) hehe ...pamietaj o meskiej solidarnosci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:11 nikt tak pieknie nie miesza jak kobieta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:14 Siła w kobiecie i mężczyźnie jednocześnie. Dwaj mężczyźni są bezsilni :P Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:10 no przyznam szczerze, ze choc jestem dosc otwarty i tolerancyjny, to jednak kobiety i tylko kobiety sa w kregu moich zainteresowan Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:15 wredna.suka napisała: > Nooo :) Zwycięstwo :) lubie kiedy kobiety sa gora, czy tez na gorze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:19 A ten znów brnie do sexu. Ok. Lubię być na górze... Ale ogólnie... Na, przy, pod, obok--> wszelkie możliwości lubię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:21 wredna.suka napisała: > A ten znów brnie do sexu. Ok. no wlasnie wy ciagle o tym sexie w kolko ;p hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:22 Ilez można prawda?? Ale hola hola... Ty podsłuchujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:25 wredna.suka napisała: > Ilez można prawda?? > Ale hola hola... Ty podsłuchujesz?? nikt nie wie ile remi moze..nie chcialbym sie dowiedziec ;)) nie podsluchuje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:25 Chyba w ogóle nie może, bo już sobie poszedł :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:29 eh popsulem wam rozmowe to poszedl sobie :/ moze jeszcze wroci ,pokaze co potrafi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:44 Dopiero jutro wróci. A ja z drewna nie jestem. Mam potrzeby :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:53 moze przeslij mu wiadomosc zeby jutro byl w formie ;) bo chlopaka zaskoczysz potzrebami duzymi ;) duze potrzeby? :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:22 bede mial o czym myslec w drodze do domu ;-)) do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 18:25 I własnie dlatego nie lubię sexu w necie... Zaczyna i nie kończy... grrr. Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:45 dzieki za wyrozumialosc, bede sie staral jak to skad wiem, ze zwracasz uwage na pisownie, moze ja jestem baran i czasem jakiegos byka zrobie, ale nie mam problemow z czytaniem i rozumieniem tego co czytam, przejzalem troche watkow ;-) nie drazni mnie, ze ktos mnie poprawia czy wskazuje moje bledy (nie tylko ortograficzne) szczegolnie wtedy kiedy ma racje, a Ty masz racje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:52 A ten już do sexu :D:D Uważaj bo jak Cię sieknę to już taki podniecony nie będziesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: Buhahahahah 12.06.06, 17:54 no tos mnie babo rozbawila :-))) faceci lubia, kiedy kobieta potrafi ich rozbawic, a nie bede sie wypowiadal za innych facetow, ja lubie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:28 wszystko co lubie ;) mężczyźni ;) samochody piłka nozna motocykle :P permanentny flirt ;) i pare innych rzeczy np. muzyka, spontany, podróze, opalanie sie, pływanie, szaleńcza jazda na rowerze, imprezy, zakupy, kawa w bagdadzie :P uwielbiam sytuacje gdy wyszukam jakis ciekawy utworek ;) rozsyłam go po znajomych, a po max. poł roku jest na liscie przebojow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:29 to, co szkodliwe, tuczące i niemoralne :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:30 masz racje...to tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:32 wyczuwam mile doswiadczenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:32 more.words napisała: > wszystko co lubie ;) > mężczyźni ;) > samochody > piłka nozna > motocykle :P > permanentny flirt ;) pilka nozna samochody motocykle - prawdziwa kobieta ;-) > uwielbiam sytuacje gdy wyszukam jakis ciekawy utworek ;) rozsyłam go po > znajomych, a po max. poł roku jest na liscie przebojow ;) intuicja kobieca, cholera jasna tez bym tak chcial ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:37 remik_3 napisał: > pilka nozna samochody motocykle - prawdziwa kobieta ;-) prawdziwa..jak najprawdziwsza ;) ehh...a intuicja :P długoo siedze w "house`ach" to wiem co bedzie hitem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:40 more.words napisała: > ehh...a intuicja :P długoo siedze w "house`ach" to wiem co bedzie hitem ;P tez tak myslalem, ze ta intuicja to jakas sciema, gada sie o niej duzo, a nikt jej nie widzial ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:43 hmm.. sporo jest rzeczy... których nikt nie widział.. a z kobieca intuicja to tak jak z tymi "sprawami na niebie i ziemi, o których się ...nie śniło" Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:51 more.words napisała: > hmm.. sporo jest rzeczy... których nikt nie widział.. no to fakt > a z kobieca intuicja to tak jak z tymi "sprawami na niebie i ziemi, o których > się ...nie śniło" ale czy kiedys ta intuicja Ci w czyms pomogla? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:00 wieeeeeleeeeeeeeeeeeeeeee razy ;) i na dodatek...zazwyczaj sie nie myli... a ja zawsze jestem zła...jak jej nie posłucham...bo wtedy zle na tym wychodze ;) wiec wole słuchac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:13 a co ona podpowiada Ci teraz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:22 bardzo duzo róznych rzeczy w róznych kwestiach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:26 ja rozumiem, ale co podpowiada Ci teraz, wlasnie w tej chwili, no chyba ze nie podpowiada Ci teraz niczego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:05 podpowiada ze poiwinnam się uczyc <do egzaminu ktory mam za tydzien, a nie siedziec na FT, ani ogladac meczu Czechy-USA> poza tym - ze: powinnam ryzykowac w sprawach w których mam watpliwosci ;) booo to najlepsze rozwiazanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:12 zrezygnuj z meczu ;-) a ucz sie do egzaminu i czasem tu zagladaj Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:54 mam podzielna uwage...chwilowo ;) od czasu do chwili ;) zagladam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:36 more.words napisała: > uwielbiam sytuacje gdy wyszukam jakis ciekawy utworek ;) rozsyłam go po > znajomych, a po max. poł roku jest na liscie przebojow ;) hmm a nie masz przypadkiem utworu za nim go jeszcze wydadza? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:38 ..... :P nieeee... no mam.. albo jak sie w sklepie pojawi ;) albo jak eghhmm..w sieci :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 16:57 myslalem ze moze tworzysz cos swojego :) w takim przypadku moglabys miec przed wydaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:02 aaa.... trafiłeś ślicznie w jedno z moich marzeń ;) bardzo bym chciała zostać Dj-ką ;) mam pełno pomysłów na rózne mix`y ;) hehe... tylko chwilowo...ani czasu, ani sprzetu nie mam ;) kiedys bawiłam sie róznymi progr. komputerowymi do robienia muzy i całkiem niezle mi to wychodziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:06 na marzenia warto znalezc czas a to przeciez nie zadne wygorowane marzenia :))) sponsor by sie przydal pewnie - to nie propozycja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:12 nie... no sadze ze w granicach 4 tys. mozna by było zamknac podstawowty skład.. tylko pozniej pytanie czy grac z winyli czy z elektroniki :P a ze ..ja... nie potrafie oszczedzac.. tylko wydaje kase na bierzaco.. by miec jakies "wspomnienia"... to coz... :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:15 nie znam sie ale z winyli to inny klimat troche podejrzewam... przynajmniej ciekawiej chyba :)) swinke kup, do swinki zbieraj ;) ...przyjdzie czas to ja zamordujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:20 hehe...drastyczne to ;P nie potrafie tak :P hehehe..juz tyle świnek zabiłam...ze organizacja ochrony świnek skarbonek powinna sie za mnie zabrac ;) ale coz... dj Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:21 łojj... wysłało mi sie za wczesnie... djke zostawie na kiedys tam...moze nigdy ;) to nie az takie "wazne marzenie" tylko moze bardziej kaprys ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:27 jak tak duze swiniobicie bylo to duzo musialo byc tych kaprysow w zyciu(?) :)))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:09 a noo... było..sporo....ciagle sa.. ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 17:29 oj zeby te swinki nie zemscily sie kiedys ;p... no ale czego sie nie robi dla pieniedzy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:10 ojj..oby oby sie nie chciały mscic..ani swinki ani inne formy skarbonek ;) i ojjj...ale sporej ilosci rzeczy nie zrobi sie dla kaski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:35 more.words napisała: > ojj..oby oby sie nie chciały mscic..ani swinki ani inne formy skarbonek ;) to inne formy tez maltretowalas? ;p slyszalem ze lubisz ostra jazde :) ale zeby az tak :)) > i ojjj...ale sporej ilosci rzeczy nie zrobi sie dla kaski ;) ale bicie swinek to lubisz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co sprawia Wam przyjemnosc 12.06.06, 18:57 niestety..przyznaje sie wysoki sadzie do "maltretowania" innych form skarbonki ;) ostra jazda... haha...a nooo... ;) zycie bez dreszczyka nie jest zyciem tylko wegetacja ;P > > i ojjj...ale sporej ilosci rzeczy nie zrobi sie dla kaski ;) > ale bicie swinek to lubisz ;-))) eghhmm... <wstydniś> i tu mnie masz... <z>bijam świnki dla kaski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 klaniam sie wszystkim i do jutra 12.06.06, 18:18 czas na mnie, a nie chcialbym wyjsc bez pozegnania :-) miło minal czas w Waszym gronie Odpowiedz Link Zgłoś