Dodaj do ulubionych

Recepta na blogi nastroj

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:05
Wez szklanke zoltek ,utrzyj je mikserem ze szklanka cukru ,ucierajac dodaj
szklanke mleka a nastepnie taka sama ilosc spirytusu( od bidy moze byc czysta
wodka) ,bardzo powoli,zeby sie nie zwarzylo! .Miksture...hip! wstaw do
lodowki ,a na drugi dzien...hip! masz cudowny ajerkoniak,ktory ...hip! lyzka
mozna jesc.Kto nie lubi zapachu ...hip!jajek moze dodac odrobine cukru
wanilioweeeeeeeeeeeegoooooooooo.......Jeeeeeeeeeee...jak mi
bloooooooogooooooooooo.........:))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • kitek1 ale jaja............. 21.01.03, 22:06
      samantka,
      koglamogla,
      ze swoich fiutkow zrobila:)
      • Gość: samanta Re: ale jaja............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:08
        kitek1 napisał:

> samantka,
        > koglamogla,
        > ze swoich fiutkow zrobila:)

z twoich zbukow pozytku nikt juz nie bedzie mial
        • 0nly Re: ale jaja............. 21.01.03, 22:17
          a gdzie tam....kitek se pewnie codzien z rana taki ajerkoniak robi.......
          po prostu miesza sobie w worku kogel mogel, a stezenie procentowe to i tak ma
          odpowiednie........
      • lena8 Kitek a Ty jak stara płyta............ 21.01.03, 22:20
        ciągle o tych fiutkach.
    • lena8 Re: Recepta na blogi nastroj 21.01.03, 22:19
      to jest pyszne;))
    • enancjo Re: Recepta na blogi nastroj 21.01.03, 22:20
      .. nastroj bloga ??? czy nastroj dla bloga !!!!

Enancjo
      • Gość: samanta o Misiek siem pojawil!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:25
        czesc Misiek,dawno cie nie "widzialam".Jak tam urocze malenstwo Twoje?(maly Mis)
        • enancjo Re: o Misiek siem pojawil!:) 21.01.03, 22:28
          .. wszystkie Misie maja pysie umazane w miodku
          bo zbytnio harcowaly i sie pochorowaly ....
          .. pozdrowka Noworoczne .. dla jednynej ... portowej ...
          Enancjo
          • Gość: samanta Re: o Misiek siem pojawil!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:31
            Duzego Miska to mi niezbyt zal bo ...stary i ...;))))))))))) ale mlodego
            bardzo. dalej taki slodki jest?:)))))) Pozdrawiam oba Miski.Dawno waszej gawry
            nie odwiedzalam!:))))))
            • enancjo Re: o Misiek siem pojawil!:) 21.01.03, 22:39
              .. no mata racje kumko ma .. stara micha rdzewieje
              a mloda blyska i duza sie robi .. i rozgarnieta ...
              ze sam ni wiem skad tyle swiatla w tym mozgu ...
              .. no ale zalowal mu ni byde ... niech tam se ma te
              swiatlosc cala ...
              .. no to co po lufce .. odrdzewiacza .. co by rury
              rozepchac .. zdrowenko
              Enancjo

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Duzego Miska to mi niezbyt zal bo ...stary i ...;))))))))))) ale mlodego
              > bardzo. dalej taki slodki jest?:)))))) Pozdrawiam oba Miski.Dawno waszej
              gawry
              >
              > nie odwiedzalam!:))))))
              • Gość: samanta Re: o Misiek siem pojawil!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:48
                Pij Misiek do monitora bo ja juz calkiem zaslodzilam sie ta jajcówka:)))
                Poczkaj ociec ,jeszcze troche a nie przegadasz mlodego Miska!Ale niech mu
                swiatlosc na zdrowie idzie ...dzidzia slodka,hahahaha:)))))
              • Gość: pom Re: o Misiek siem pojawil!:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 22:49
                Enancjusz.:))
                Witanko! Spać nie możemy czy sentymenty malutkie?:)
                • enancjo Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... 21.01.03, 22:56
                  .. witojcie
                  .. 'sie ty ment'.. jeszcze mam.. choc wlasciwie chyba
                  z pelnia skonczyl sie komputerowstret ...ochyda ... i zdrowko
                  za drugie uszko co bye nie zachorzalo ...
                  Enancjo
                  • Gość: samanta Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:59
                    No to pod to ucho....chlup!:) A widzisz jeszcze dobrze robaczku...?;))))))
                  • Gość: pom Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:00
                    albo Ty jego albo on Ciebie:) Tym razem on wygrał:) Uszy nie ucierpią, wzrok
                    najwyżej... no to chlup na drugie oczko:)
                    • enancjo Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... 21.01.03, 23:04
                      .. widze cooooooooooraz ostrzej ... ups
                      a to Ci niefarcik trafilem w eeeeeeekran .. :))
                      Enancjo
                      • Gość: pom Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:08
                        No i tyle dorodziejstwa poszło na zmarnowanie.... ehh!! Dać Miśkowi miodku to
                        potem ekran się klei cały:)
                        • enancjo Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... 21.01.03, 23:12
                          .. zamienie ekarnik na garnuszek miodku :))
                          .. i moze byc pitny ....
                          Enancjo
                          • Gość: pom Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:17
                            Masz nawet beczułkę.:)) Tylko pij pomaleńku, nikt Ci nie zabierze.:)
                            A ekranik już pewnie i tak był wart tyle co słoiczek spadziowego niepitnego...:)
                            • enancjo Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... 21.01.03, 23:19
                              .. dzieki dobra dusycko pomorska ...
                              .. zaden ekran nie jest tyle wart co najprawdziwszy nektarek :))
                              Enancjo
                              PSSSS... dobrej nocki ....
                              • Gość: pom Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 23:21
                                Dobranocek i tymczasem....:)
                                • Gość: leziox Re: o Misiek siem pojawil! ..Samcia + Pom ... IP: *.246.96.59.tisdip.tiscali.de 22.01.03, 00:22
                                  A jak ja zamiast wódeczki benzynki dolać bym chciał do jajeczek,albo
                                  metanolka,to już nie będzie ajer-koniak,tylko metal-koniak,albo benzin-szajs?
                                  Chodzi mnie w tem momencie o właściwą interpretację nazwy zapożyczonej jako
                                  nazwy głównej,znaczy i tak nie wiem o co mnie chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka