Dodaj do ulubionych

Kto znowu nie domknal drzwi,cio????!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 09:52
Tyle razy mowilam wam cholery co byscie domykali drzwi jak wlazicie tu!No i
znowu wlaza tu jakies dupki ,na dodatek zdumione i jakby ograniczone. Zaden
pipolec ,mimo swojego zdumienia nie bedzie mi tu qrwa meza obrazal,no!!!!!!
Tygrys- naostrzyc pazury! Szaki-spusc psy z lancucha! Porzadek musi byc ,a
jak! Pozdrowka dla was gady niedobre:)))))))
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Kto znowu nie domknal drzwi,cio????!!!!! 28.01.03, 09:53
      dajesz, dajesz, nie przestajesz!!! :))
    • tygrysek_ Re: Kto znowu nie domknal drzwi,cio????!!!!! 28.01.03, 09:56
      cze Samcia!!! właśnie czytam tak sobie te wątki i mnie już kurwica powoli
      biere!!!!!,..gady jakies jebane sie tu przypierdoliły i miotają sie jak
      szczurki w kanałach,...
      ..pazury juz od dawna mam naostrzone czekam ino na sygnał!!!:)
      ..tylko żeby znowu potem moich postów nie wycinali !:)))

..a jak razem z Szakarią na tych cepów najedziemy to Boże ich kurwa mać miej
      ich w opiece!!!!!

tygrys...
      • Gość: samanta Re: Kto znowu nie domknal drzwi,cio????!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:00
        Ty Tygrys szczurow nie obrazaj bo to cholernie inteligentne zwierzatka sa,no!
        ja tam spokojna jestem ,ale jak widze ,ze wlazi jakis cep i wylewa swoje
        glupoty obrazajac mi Czorta to qrwica mnie bierze! Zeby to jeszcze cholernik
        swoim nickiem sie podpisal i walnaj glosne swoje podejrzenia,ale nie...przeca
        to lepiej tak zza wegła napier...jak nikt nie widzi! Wrrrr...zagotowalo sie we
        mnie lekuchno jakby....
    • saqqara aha, mam stanac i za ciecia porobic? 28.01.03, 10:02
      nie ma problemu, tylko niech ktos nad drzwiami napis powiesi: MASKI ZDJAC!
      wtedy bede wiedziala czy wpuszczac czy szczotka po plerach dac. namnozylo sie
      tu ostatnio mesjaszy (tfu, tfu, ze tez mi to przez palce przeszlo) od siedmiu
      bolesci, kazdy z nich wie wszystko najlepiej i sie mundrzy za dziesieciu. a
      najlepsze jest w tym wszystkim to, ze sie wszyscy wymandrzaja na temat ktory
      ich WOGOLE nie dotyczy! a najbardziej bawi mnie to ze kazdy z nich opieprza
      drugiego za to ze sie interesuje nie swoja pipka.

ps. a najgorsze jest to ze to juz wcale nie jest smieszne....

czy w takim ukladzie moge walic szczota po plerach, kazdego kogo sie da? tak
      profilaktycznie? bo nie wiem czy za chwile nie bedzie to kolejny zdziwiony,
      zmeczony, zachwaszczony itd, itd...
      • Gość: samanta Re: aha, mam stanac i za ciecia porobic? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:09
        Ja na szczescie niezbyt czesto tu wchodze wiec jakby co to wal profilaktycznie!
        Bedziesz naszym wymiarem sprawiedliwosci:)))) No dobra...a teraz lece zajac sie
        swoja pipka ...jak to mowi niejaka wampirzyca:)))))
      • emperor zle myslisz Shaki!! :) 28.01.03, 10:13
        primo uno: ja wiem wszystko najlepiej:)
        primo due: wszyscy razem nadajecie sie pod mur i rozstrzelac:))
        • saqqara a czy ja wogole mysle? 28.01.03, 10:19
          to primo...:)

Samcia
          Ciebie to ja znam, wiec Ty po plerach ani po piczce nie dostaniesz ale reszta
          sie bedzie zmuszona rozbierac przy wejsciu zeby prawdziwe swe oblicze pokazac,
          hehehe:)))
          • Gość: samanta Re: a czy ja wogole mysle? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:23
            Rozbierac ?Podoba mi sie twoj tok myslenia.......;)))))

saqqara napisała:

> to primo...:)
            >
            > Samcia
            > Ciebie to ja znam, wiec Ty po plerach ani po piczce nie dostaniesz ale reszta
            > sie bedzie zmuszona rozbierac przy wejsciu zeby prawdziwe swe oblicze
            pokazac,
            > hehehe:)))
            • saqqara zdarza mi sie cos wykombinowac:) 28.01.03, 10:32
              a dzis mnie jakos wena poniosla:)))
              • Gość: samanta Re: zdarza mi sie cos wykombinowac:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:34
                saqqara napisała:

> a dzis mnie jakos wena poniosla:)))

**** Hhhhgggggggrrrrrrrr...eeeeeeee...to siem wena nazywa teraz ?! ;)
                • saqqara Re: zdarza mi sie cos wykombinowac:) 28.01.03, 10:38
                  jak zwal tak zwal, wazne ze wiadomo o co biega:))

ps. Vena111, to nie o Ciebie biega, tak tylko uprzedzam:)
        • Gość: samanta Re: zle myslisz Shaki!! :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:21
          jasssssssne...zgadzam sie ,ale bez ciebie to nie bylaby poprawna egzekucja. W
          czasie rozstrzeliwania bedziesz szaki za raczke trzymal.Ot,taka kolezenska
          przysluga...
          • saqqara a gooocio!!! 28.01.03, 10:23
            ja Empecjuszowi reki nie dam! nawet do potrzymania w czasie egzekucji! no!
            • Gość: czort Re: a gooocio!!! cysorzu, do ku...wy nedzy IP: 213.17.168.* 28.01.03, 10:35
              tylko nie diabel, tylko nie diabel!!!!
          • emperor Re: zle myslisz Shaki!! :) 28.01.03, 10:31
            hehe, (diabel w ryj mi sie smieje:)), w czasie rosterzeliwania ja bede na
            majorce czipsy wpierdalal, browar popijal, lochy po tylkach klepal i ogladal
            bezposrednia live transmisje pt. "Ghostbusters - czyli taniec FT w rytmie
            kalashnikov discohouzzzz remix" :)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> jasssssssne...zgadzam sie ,ale bez ciebie to nie bylaby poprawna egzekucja. W
            > czasie rozstrzeliwania bedziesz szaki za raczke trzymal.Ot,taka kolezenska
            > przysluga...
            • Gość: samanta Re: zle myslisz Shaki!! :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:36
              Emperor!!! Obudz sie! Poludnie niedlugo a ty nadal snisz w morde jeza! ;)
              • saqqara Re: zle myslisz Shaki!! :) 28.01.03, 10:41
                hehehe, lochy po tylku bedziesz klepal? zmieniles orientacje? biedne
                prosiaki....
                :)
                • emperor Emperor debiutuje!!! :)) 28.01.03, 11:03
                  przejezyczenie:)) juz niedlugo rzuce wszystkie fanki na kolana:)))

saqqara napisała:

> hehehe, lochy po tylku bedziesz klepal? zmieniles orientacje? biedne
                  > prosiaki....
                  > :)
                  • Gość: leziox Re: Emperor debiutuje!!! :)) IP: *.246.97.47.tisdip.tiscali.de 28.01.03, 20:08
                    Z Emperorem to nic nie wiadomo,w tej całej nadgorliwości to może się sam
                    zastrzelić i z Majorki nici wtedy,dziewuchy utopią się co do jednej z
                    żalu,no,chyba że ja tam zawitam,promem z Hiszpanii w końcu niedaleko.
                    Co do hołoty-napierdalajcie szczotą bez pytania,jak kto z obcą mordą bez
                    pytania wliźć chciał będzie.A jak kto inny znany,ale innego nicka sobie
                    przybierze,to sam sobie winien-będzie po ryju na przedpłaty.
                    Bo ja tam się nie boję,że mnie się nie rozpozna.
                    Z pijackim pozdrowieniem:
                    Chlup po jednym!
                    Lezio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka