wesola_kicia 02.07.06, 13:12 miło było Was poznać, miło było z Wami pisać, ale pora pożegnać się . Fantka,Screen ,pozdrowienia od Ohia i Calineczki. Strzelec,Pistoll buziaczki dla Was. Kelner ,zatrzynaj mój leżak w jakimś bepiecznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelnerpodpalma Re: pożegnanie 02.07.06, 13:17 Kiciu! Płakać będę ;) Zapraszam Cię pod palmę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: pożegnanie 02.07.06, 13:22 Kiciu dziękuję za pozdrowienia od Ohia i Calineczki! Powiedz im, że pamiętam i czekam na powrót na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirek58 Re: pożegnanie 02.07.06, 20:13 Idź nikt za Tobą płakać nie będzie,Fantka,na czyj powrót czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: pożegnanie 03.07.06, 09:59 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ? Odpowiedz Link Zgłoś
wampirek58 Re: pożegnanie 03.07.06, 10:25 Też tak myślałem,że nie na kici ,powrót będziesz czekać .Strzelec ,a te ?????????????? to co odpowiedź chciałeś poznac na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pożegnanie 03.07.06, 20:27 fantka ,sukces znalazłam przyczyne mojego dołka wiem czemu nie mogłam zadnych wierszy napisać pomyśleć ,że odpowiedź miałam pod ręką skasuj ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: pożegnanie 03.07.06, 20:39 Czy to jakaś epidemia? Watków się nie kasuje, ot tak :) Ten wątek powstał pod wpływem Twojego wtedy samopoczucia... i już to historia... Dzisiaj już jest inaczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pożegnanie 03.07.06, 20:43 dzisiaj jest zajebiście i mam nadzieje,że tak już zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pożegnanie 03.07.06, 20:49 ale co super?? wiersze czy mój humor Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: pożegnanie 03.07.06, 20:58 wiersze oczywiście są super ale humor też bez zastrzeżeń ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pożegnanie 03.07.06, 21:01 zakochałam się ale nie w facecie tylko w piosence(ref.napisany niżej) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pożegnanie 03.07.06, 21:14 hihi wiadomo,ewentualnie ja zdradze:D Odpowiedz Link Zgłoś