nutopia 05.07.06, 14:16 czy ty będziesz miała dzidzisia? Bo my już mamy jednego dzidzisia kopytkowego (panieneczka urodziła się jakiś miesiąc temu), czy u ciebie będzie chłopiec? No i kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua ponoc syn 05.07.06, 14:41 jak wszystko dobrze pojdzie, to za jakis miesiac pojawi sie nowy chlop. urodzi sie w bialym, choc pozniej wraz ze zdrajeckimi rodzicami wyjedzie tam, gdzie stacjonuja. ale o tym, kiedy sie urodzi (bo go wyjma na sile przez suwak w brzuchu) i gdzie dokladnie, bede wiecej wiedziala w najblizszy poniedzialek. wiec dolaczy do rozmow kopytkowych, choc po matce z pewnoscia kielbase bedzie jadl tylko z musztarda :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ponoc syn 05.07.06, 14:43 a gdzie stacjonują rodzice? jak można stacjonować gdzieś indziej niż w Białymstoku, nie rozumiem tego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: ponoc syn 05.07.06, 15:10 > jak można stacjonować gdzieś indziej niż w Białymstoku, nie rozumiem tego:-) ja tez nie rozumiem :D choc jak mi sie szwedak wlaczy, to niesie mnie gdziekolwiek :) ale ostatnia codziennosc to stolyca, w ktorej czuje sie dobrze, ale nacjonalizm lokalny czesto mi sie wlacza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Tak jest!! 05.07.06, 14:47 igua napisała: > choc po matce z pewnoscia kielbase bedzie > jadl tylko z musztarda :) Zuch chłop! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tak jest!! 05.07.06, 14:52 My jesteśmy wszędzie! Nie znasz dnia ani godziny Nekro. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tak jest!! 05.07.06, 14:54 Ja nie znam, ale PARTIA ma wszystko w notesie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ponoc syn 05.07.06, 14:51 no właśnie gdzie można jeszcze stacjonować oprócz białegostoku?:) moja mała też została wyciągnięta przez suwak na Parkowej - polecam:) (i suwak i parkową) Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: ponoc syn 05.07.06, 15:13 istnieje duze prawdopodobienstwo, ze bedzie to parkowa. moze arciszewski, ale lekarz chyba bardziej zaangazowal sie na parkowej. niczego nie wiem - wielkie niewiadome. osobiscie dalabym wiele, zeby jakis dobry krojczy zrobil to na warszawskiej - bo ten szpital uwazam za rewelacyjny. ale lekarz sie zestarzal - to sie czasem zdarza :( poszedl sobie na emeryture i dopiero teraz zaczal kroic w innych miejscach (i tak chyle czola, ze nie dzialal do tej pory na kilka frontow). jak w poniedzialek mu powiem, ze pojde za nim w ogien ;) i bedzie mial jeszcze dla mnie termin w ktoryms z prywatnych miejsc, to bede wiedziala co, gdzie i kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: ponoc syn 05.07.06, 16:23 Igua, a to będzie Twoje pierwsze dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
igua tak 05.07.06, 16:29 ale warszawska znam z ostatniego pietra, wiec jesli ktos smie podwazac moja ocene - bede gryzla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tak 06.07.06, 18:13 igua napisała: > ale warszawska znam z ostatniego pietra, wiec jesli ktos smie podwazac moja > ocene - bede gryzla ;) > to gryź mnie! w zyciu na warszawskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tak 06.07.06, 19:09 nekroskop88 napisał: > dawać kisiel ! > > no coś ty? ciężarną będę bić? nawet jak ugryzie to nie oddam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: ponoc syn 05.07.06, 17:29 No to GRATULACJE!!! ----------------------------- Biec przez tłoczne chcę ulice Zwykłym życiem się zachwycę Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Igua! 05.07.06, 16:26 nutopia napisała: > czy ty będziesz miała dzidzisia? Bo my już mamy jednego dzidzisia kopytkowego > (panieneczka urodziła się jakiś miesiąc temu), czy u ciebie będzie chłopiec? > No i kiedy??? U kogo się urodziła dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 05.07.06, 18:14 stefan.bialystok napisał: > nutopia napisała: > > > czy ty będziesz miała dzidzisia? Bo my już mamy jednego dzidzisia kopytko > wego > > (panieneczka urodziła się jakiś miesiąc temu), czy u ciebie będzie chłopi > ec? > > No i kiedy??? > U kogo się urodziła dziewczynka? własnie tez mnie to jakoś pobudziło do frasunku kto z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Igua! 06.07.06, 18:11 stefan.bialystok napisał: > nutopia napisała: > > > czy ty będziesz miała dzidzisia? Bo my już mamy jednego dzidzisia kopytko > wego > > (panieneczka urodziła się jakiś miesiąc temu), czy u ciebie będzie chłopi > ec? > > No i kiedy??? > U kogo się urodziła dziewczynka? no u gracia naszego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Igua! 06.07.06, 18:14 nekroskop88 napisał: > i Ty o tym pamiętałaś? :-) > > ktoś tu chyba chce lanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:17 no i xuj w oku jakoby zamortyzuje uderzenie na mieście mówią, że plastik się ciężko wyjmuje z oka... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Igua! 06.07.06, 18:19 nekroskop88 napisał: > no i xuj w oku jakoby zamortyzuje uderzenie > na mieście mówią, że plastik się ciężko wyjmuje z oka... > > nie martw się spróbuję na wylot Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:20 nie skalecz ręki o sieczkę wewnątrz:-) (czy Makbrajd jest mściwy?) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Igua! 06.07.06, 18:22 nekroskop88 napisał: > nie skalecz ręki o sieczkę wewnątrz:-) > (czy Makbrajd jest mściwy?) > > > Mściwy to jego drugie imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:27 Mścisław oj tak...no ale...jakoś nie mogę... bo naczelniczka, bo nutopia... ale... hmmm nekro, nekruś...chodź mam dla ciebie banana... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:35 upadłem, ktoś położył skórkę od banana i rozsypał pinezki Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:36 spisek nie poddawaj się biegnij forest, biegnij! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:37 wpadłem na pole minowe ! kto robi pole minowe w klubokawiarni?! i jak zakopać miny w betonie?! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:38 trefny beton to wbetonowane ciała tych z sanepidu pospuły fakturę betonu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:41 wyginaj śmiało! odbij się od sciany i druga rundka do baru Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:42 nie wiem nie dam rady przeskoczyć fosy z krokodylami! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:43 są senne wczoraj Nutopia je przekarmiła tymi kolesiami z inspekcji handlowej Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 18:44 anioł z dobrodusznym serduszkiem, odpasły się gadziny u nas, a pomyśleć, że Zewsi je złowił w naszym kibelku jak były takie maciupeńkie ufff udało się, co mam teraz robić, według planu powinien tu być kamień z mapą! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:45 własnie...jak zwykle to wina zewsiego miałem racje, ze wrobiłem go w sprawę Laury Palmer należało mu się a tak wgóle to po co biegasz w te i z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:51 aaa... to ok a dlaczego kazałem ci biec? hmmm aaa....miałem się jako mścisław ukazać Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 18:59 skończysz jak Nutopia pozowli a teraz biegaj, ja idę na balkon (moze powtórzy się ów widok co zanotowałem w Stokrotce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 19:00 tańcząca nago kasjerka na dachu supermarketu? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Igua! 06.07.06, 19:08 nekroskop88 napisał: > tańcząca nago kasjerka na dachu supermarketu? --------> nie- promocja w dziale warzywnym:D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 19:09 to tylko sąsiadka...a z parteru dachu nie widać;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Igua! 06.07.06, 19:13 www.stokrotka.pl/gfx/_stokrotka/markety/gallery/2VI3FP.jpg widzę Cię Nekro! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Igua! 06.07.06, 19:15 muszę się bardziej ukrywać jak widać ciemne okulary nie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś