aleksik2 08.07.06, 13:03 Mam 24 lata,mężą ale szukam pana który mógł by mi coś jeszcze zaoferować bez zobowiązań.W zamian gwarantuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: szukam kochanka 08.07.06, 13:57 aleksik2 napisała: > Mam 24 lata,mężą ale szukam pana który mógł by mi coś jeszcze zaoferować bez > zobowiązań.W zamian gwarantuję... ...dupczenie. A jak się coś urodzi, to pójdzie na konto męża :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: szukam kochanka 08.07.06, 16:02 prowizję od sprzedaży rogów męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniana07 Re: szukam kochanka 13.12.06, 14:01 Gorzej będzie jak Ci taki pie..ie z obzyna w łeb albo urwie węża... Znam takiego... Podobno kosa musi w końcu wpaść na kamień.. Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: szukam kochanka 08.07.06, 16:12 ...w zamian gwarantuje grzybicę, chlamydiozę oraz rzęsistka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej2301 Re: szukam kochanka 09.07.06, 18:08 Ja mam 37 żonę i szukam dyskretnej Kobiety jeżeli jesteś zainteresowana napisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: szukam kochanka 09.07.06, 20:41 Czy wyscie ludzie na głowę poupadali...a co to Q...taka moda teraz nastała,ze trzeba miec kochanka/kę.Masz mała problemy w małzeństwie to pokaż ślubnemu co cię kręci,poducz go,porozmawiaj a nie zaraz szukasz...Trzeba sie było przed slubem zastanawiać,że jeden ci nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: szukam kochanka 10.07.06, 09:57 cała akcja okazała sie zrzutem ale dzięki tobie girl była to jedyna normalna reakcja w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: szukam kochanka 10.07.06, 10:57 t-mon napisał: > cała akcja okazała sie zrzutem ale dzięki tobie girl była to jedyna normalna re > akcja w tym wątku A to była zła reakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: szukam kochanka 10.07.06, 11:40 co ja moge wiedzieć - mam włosy spięte gumką ( bo jestem posmarowany bo sie poparzyłem słońcem :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: szukam kochanka 10.07.06, 11:43 Ty też??? oooo...witaj w klubie poparzonych:P _______ Przeważnie jest tak, że gdy nie potrafi atakować się myśli, atakuje się jej autora. Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: szukam kochanka 10.07.06, 12:03 najgorsze że zjarałem sie tam gdzie sie najkrócej opalałem :( czyli na pleckach i karku - ale klate i brzuszek już mam lekko brązowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jareczek112 Re: szukam kochanka 22.09.07, 15:31 Jeśli jesteś z Wrocka możemy sie spotykać mój GG 220052 Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Re: szukam kochanka 09.07.06, 23:59 andrzej2301 napisał: > Ja mam 37 żonę i szukam dyskretnej Kobiety A co, żona niedyskretna? Odpowiedz Link Zgłoś
krcz_2 Re: szukam kochanka 10.07.06, 07:57 Gdzie mieszkasz w krakowie? Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksik2 Re: szukam kochanka 10.07.06, 09:23 Tak wogóle chciałam sprawdzić czy ktoś się zgłosi...tyle się teraz mówi o zdradach,o kochankach zapoznanych przez internet,o sponsorach,ale jestem zadowolona z tych odpowiedzi które dostałam bo widzę ,żę są ludzie którzy małżństwo traktują naprawdę serio(ja się do nich zaliczam).Mój mąż wie o tym wygłupie,trochę się sprzeciwiał,ale wkońcu uległ i teraz się śmieje,że jednak nie tak łatwo znalazłabym sobie kochanka:)Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: szukam kochanka 10.07.06, 09:59 Obawiam się, że kochanka znalazłabyś galopkiem. Powyższe teksty niczego nie dowodzą, a poza tym tak około dwóch zainteresowanych sie pojawiło na 10 postów, więc można przyjąć, że odzew wyniósł 20% :)))). Strach się bać :)))))). To większa popularność niż u większości partii politycznych :))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: szukam kochanka 10.07.06, 10:01 > wygłupie,trochę się sprzeciwiał,ale wkońcu uległ i teraz się śmieje,że jednak > nie tak łatwo znalazłabym sobie kochanka:) ten się śmieje kto się śmieje ostatni :) aktualne... gdy się nie dba o związek Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: szukam kochanka 10.07.06, 10:53 aleksik2 napisała: > Tak wogóle chciałam sprawdzić czy ktoś się zgłosi...tyle się teraz mówi o > zdradach,o kochankach zapoznanych przez internet,o sponsorach,ale jestem > zadowolona z tych odpowiedzi które dostałam bo widzę ,żę są ludzie którzy > małżństwo traktują naprawdę serio(ja się do nich zaliczam).Mój mąż wie o tym > wygłupie,trochę się sprzeciwiał,ale wkońcu uległ i teraz się śmieje,że jednak > nie tak łatwo znalazłabym sobie kochanka:)Pozdrawiam wszystkich Większość tego typu wątków to zabawa,ale nić jest cieniutka,uważaj mała... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: szukam kochanka 10.07.06, 13:50 Toś gupia ci.. i nic więcej. aleksik2 napisała: > Tak wogóle chciałam sprawdzić czy ktoś się zgłosi...tyle się teraz mówi o > zdradach,o kochankach zapoznanych przez internet,o sponsorach,ale jestem > zadowolona z tych odpowiedzi które dostałam bo widzę ,żę są ludzie którzy > małżństwo traktują naprawdę serio(ja się do nich zaliczam).Mój mąż wie o tym > wygłupie,trochę się sprzeciwiał,ale wkońcu uległ i teraz się śmieje,że jednak > nie tak łatwo znalazłabym sobie kochanka:)Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_z_poczty Re: szukam kochanka 10.07.06, 17:32 ja mogę Ci zaoferowac znaczki np z kwaitkami, zwierzaczkami moze nawe owady znajda sie i co Ty na to ????? Odpowiedz Link Zgłoś
podrywacz_30 Re: szukam kochanka 13.07.06, 11:23 Witam jestem chetny 29 letni szalony i romantyczny blondyn. Napisz na podrywacz_@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: szukam kochanka 14.07.06, 22:41 Dziewczyno lepiej pilnuj męża, a jak ci nie pasuje to się rozwiedź i potem rób co chcesz. czy wyście wszyscy poszaleli pakować się na trzeciego do czyjegoś łóżka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: szukam kochanka 15.07.06, 15:10 jeszcze coś mi przyszło Ty już zdradziłaś... ale ludzi czytających twój wątek.. oszukałaś ich.. sama się bawiąc i sprawdzając reakcje męża.. nie świadczy to dobrze o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
r69 Re: szukam kochanka 15.07.06, 21:32 aleksik2 napisała: > Mam 24 lata,mężą ale szukam pana który mógł by mi coś jeszcze zaoferować bez > zobowiązań.W zamian gwarantuję... zapewne jakiegos syfa? dziękuje postoję Odpowiedz Link Zgłoś
daniel8223 Re: szukam kochanka 23.07.06, 16:55 Czesc mam na imie daniel mam 23l i jak cos podaje Ci meila Daniel8223@wp.pl jestem na canpingu albatros 5.5 bosmanem w bazie scandaL I JESTEM TU DO WRZESNIA POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
anjjazlublina Re: szukam kochanka 24.07.06, 10:02 Ja też amandla@op.pl (nie mam męża) Odpowiedz Link Zgłoś
podrywacz_30 Re: szukam kochanka 15.12.06, 14:45 Napisz skąd jesteś i czego oczekujesz na adres podrywacz_30@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: szukam kochanka 25.07.06, 15:51 Gratuluje! Zainteresowanie wzbudzilas ogromne! Maz musi byc z Ciebie dumny! Zenada :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hubi1577 Re: szukam kochanka 09.11.07, 23:49 cześć słoneczko, mam 30 lat, 187 cm wzrostu, szatyn,przystojny. zapraszam do nawiazania kontaktu a napewno nie pożalujesz. email tiktak1977@vp.pl lub sms 504774153 czekam na odp.pozdr H. Odpowiedz Link Zgłoś