Dodaj do ulubionych

śniło mi się......

13.07.06, 19:21
piwo strugane ;-PPP
Obserwuj wątek
    • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:26
      Miałaś poczynić odpowiednie zakupy;-))))
      • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:28
        byłam w sklepie i nie kupiłam,
        gapa ze mnie ;(
        • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:30
          .... gapa ...
          • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:31
            co prawda, to prawda ;(
            • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:32
              To goń teraz, przeciez dzieci Ci nie płaczą;)
              • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:33
                oprócz tego ze jestem gapa,
                to dodatkowo leń ;(
                ale nie bijcie mnie za mocno ;(
                • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:34
                  ...przeciwnie - poklepiemy tylko ...
                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:40
                    na lenistwo to nie pomoże ;P
                    • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:43
                      ...ale będzie miło ...
                      • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:45
                        pomarzyć dobra rzecz ;)))
                        • verona81 Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:47
                          nic mi sie nie sni ostatnio...nawet na sny nie załuzyłam ;-)
                          • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:50
                            mój sen o piwie był całkiem dobry ;)
                            to Broton mieszał mi to piwo ;-DDDD
                            • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 20:51
                              żebyście nic nie myśleli sobie,
                              to było tylko piwo ;(
                              • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:02
                                Opowiedz Fantko jak Broton w tym Twoim śnie wyglądał. Przystojny był??? Miał
                                stringi i podkolanówki czy był kompletnie ubrany??;-))
                                • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:10
                                  Wysoki, przystojny brunet w garniturze ;)
                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:12
                                    No tak i pewnie w krawacie, bo Ty go kojarzysz po Waszycg rozmowach o
                                    komunikacji;-))
                                    • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:17
                                      tak był krawat
                                    • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:19
                                      ... no a jak będzie siwy blondyn ??..
                                      • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:23
                                        siwy blondyn?
                                        to interesujące ;-)))
                                        • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:24
                                          to zależy.... gdzie siwy a gdzie blondyn;-))))
                                          • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:28
                                            a jak lepiej?
                                            • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:29
                                              Nie wiem, nie znam się, zawstydziłóam się;-))
                                            • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:30
                                              ...kiedyś blondyn - tera siwy ...
                                              • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:32
                                                siwy czy siwiejący???
                                                To może byc duza różnica.
                                                • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:34
                                                  ... dociekliwa do bulu - ale nie brunet ..!!!
                                              • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:34
                                                mówi się szpakowaty ;)
                                                • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:36
                                                  Staram się zgromadzic jak najwiecej szczegółów, bo jak narazie nie widzę w
                                                  wyobraźni głowy a tylko od pasa w dół- stringi a dalej podkolanówki:-(
                                                  • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:38
                                                    ... co my na randce rozbieranej , że te stringi tak Cię kręcą ...
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:39
                                                    Tylko w komplecie z podkolanówkami;-))
                                                  • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:42
                                                    ... to jednak rozbierana randka ... to co innego ...może jeszcze kilka
                                                    szczegółów ... pieprzyk na lewym pośladku ...
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:43
                                                    Na randkę w podkolanówkach??
                                                    Chyba prosto po pracy ale taki.... nieuczesany???;-))
                                                  • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:45
                                                    ...ale masz łazienkę - to nawet prysznic wezmę ... w podkolanówkach ...
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:47
                                                    No mam ale ja na pierwszą randkę do domu nie zapraszam;-)
                                                  • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:48
                                                    ... niech od razu będzie trzecia ...
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 21:56
                                                    tylko chwilę mnie nie było,
                                                    a tutaj już trzecia randka rozbierana,
                                                    no, no ;-PPPPPPPPPP
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:03
                                                    No widzisz???
                                                    Trzeba pilnować interesu:-)))
                                                  • broton Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:04
                                                    .... to jak z tą randką ...
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:05
                                                    jeszcze nie teraz... jak powiem, że teraz to teraz;-))
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:42
                                                    Nie ma randki- nie ma Brotona?:-)
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:43
                                                    przepłoszyłaś ?
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:48
                                                    Chyba tak... Jakże mi teraz głupio:-(((
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:51
                                                    Zawołaj, może jeszcze jest?
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:53
                                                    jakby był to by sie odezwał.
                                                    Jest jeszcze mozliwość, że znów zrobił sobie przerwe na papierosa.
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:55
                                                    papieroska?
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:56
                                                    fuj!!!!
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 22:58
                                                    ja Ci nie proponuję, bo nie mam
                                                    tylko nie wiedziałam, że Broton pali,
                                                    jakoś mi to umknęło ;)
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 23:01

też sie dowiedziałam 2 godziny temu;-))
                                                    • Re: Gdzie wszyscy jesteście?
                                                    broton 13.07.06, 21:06 + odpowiedz

... przerwa na papieroska ...
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 23:02
                                                    nie zauważyłam tego wpisu ;)
                                                  • screen Re: śniło mi się...... 13.07.06, 23:04
                                                    Bo Ty tez gdzieś wsiąkłaś;-)
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 13.07.06, 23:08
                                                    ja też wsiąkam ;-PPPP
                                                  • fantka Re: śniło mi się...... 14.07.06, 06:33
                                                    dzisiaj nic - zero snów ;-P
                                                    czyżbym była zbyt zmęczona?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka