quarantina 27.07.06, 14:13 a nic takiego. Sprawdzam ile aniel się ewętualnie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk448 Re: aniela!! 05.01.07, 03:56 quarantina napisała: > a nic takiego. Sprawdzam ile aniel się ewętualnie odezwie. A ja to lubię takie piękne imię Aniela, jakoś mi tak się robi na duszy tak błogo. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.taki Re: aniela!! 08.01.07, 00:08 kiedys tu przychodziła jedna Aniela. Ale gdzie jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: aniela!! 12.01.07, 00:19 anielo, czyzbyś była tozsama z tym cudownym tchnieniem z którym tak wspaniałe, pełne intelektualnej finezji dialogi prowadziłem przed laty? Pozdrawiam najkpiękniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: aniela!! 07.03.07, 19:49 facet.taki napisała: > anielo, czyzbyś była tozsama z tym cudownym tchnieniem z którym tak wspaniałe, > pełne intelektualnej finezji dialogi prowadziłem przed laty? > Pozdrawiam najkpiękniej. A przepraszam ta intelektualna finezja to co to? Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: aniela!! 03.02.09, 21:52 Lepsza sarna z lasu niż wróbel na wieżbie. Odpowiedz Link Zgłoś