Dodaj do ulubionych

watek dla pracujacych w piatek:)))

31.10.01, 15:06
byczacy sie w/w tez mile widziani:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jasmina Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 194.181.38.* 31.10.01, 15:08
      Będę z wami sercem i duszą :-)))))

anka1 napisał(a):

> byczacy sie w/w tez mile widziani:)))

• anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 31.10.01, 15:11
        Jasmina Ty tez?:))) to z kim ja bede gadac? chyba z rozpaczy polaze na calodzienny dyzur do
        czytelni:)))
        • Gość: jasmina Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 194.181.38.* 31.10.01, 15:36
          Tak :-)))) czuję się dosłownie jak na wagarach!!!!! Uwielbiam długie weekendy :-))))
          • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 31.10.01, 15:41
            tez uwielbiam tylko ich nie mam. psia dupa:)) przepraszam wyrwalo mi sie.
            • Gość: trapszo Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: *.access.nacamar.de 31.10.01, 15:45
              Witam!!! Wszystkich pracujacych i nie pracujacych. Czy to ma znaczenie i tak
              przewaznie wszyscy zamiast pracowac siedza na forum.

Pozdrawiam
              • ronja Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 31.10.01, 15:45
                Jasnowidzący jest wśród nas:)))
                • Gość: trapszo Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: *.access.nacamar.de 31.10.01, 15:52
                  Nie jasno widzacy ale obserwujacy.

Pozdrawiam
                  • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 31.10.01, 16:11
                    a przepraszam ze pytam Trapszo skad nadajesz?:)))
                    • Gość: trapszo Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: *.access.nacamar.de 01.11.01, 16:35
                      Z prywatnego.

Pozdrawiam
                      • Gość: onlyania Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 193.227.223.* 02.11.01, 10:18
                        ale co niektorzy sobie weekend wydluzyli.....
                        a ja dzisiaj siedze w prcy i to najpewniej duzo po godzinach......
          • Gość: Baby Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 212.244.106.* 02.11.01, 10:50
            Jejku , jakie to pocieszajace , że tu jesteście ! Bo mysłałam ze tylko ja
            dzisaj pracuje .Ale tylko do 14 , ha.
    • czort Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:18
      Jest piątek i pracuję a tak mi się nie chce. Doszłam do wniosku, że się za
      bardzo nie będę przepracowywała. Jejku , ale bzdury piszę , a może wcale nie
      bzdury. Hugo Kołłątaj - nie będę pracowała - posiedzę na forum.
      • Gość: onlyania Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 193.227.223.* 02.11.01, 10:33
        zesmy sie o tej samej godzinie na tym watku zetnely.............
        • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:45
          czesc pracujacy na forum siedzacy:)))!!!
        • donna Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:45
          Mnie tez "trafia" dzisiejsza praca.W calym biurze z 80 pracujacych osob,
          zostalo nas moze ze 20.....Polezaloby sie, niezdrowego pojadlo.Ech....
    • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:47
      no to moze zrobmy cos zeby przetrwac do konca pracy?
      • donna Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:51
        OK.Tylko co? Bo ja nie mam pomyslu jak przetrwac do 16.30. Moge zaczac wyc, ale
        obawiam sie ze nie skonczy sie to dobrze dla mnie.
        • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:53
          porzadne wycie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. masz balkon albo okno co sie
          normalnie otwiera?
          • donna Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:01
            Mam okno. Slonko swieci, ciepelko /czemu wczoraj tak nie bylo??!!/ papierow na
            biurku, to tak mniej wiecej tona. A tu chcialoby sie...oj, chcialoby sie w
            swiat.
      • hazir Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:51
        Chociaż mogę nogi na biurko wywalić.
    • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:50
      no to moze zrobmy cos zeby przetrwac do konca pracy?
      • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 10:55
        wyjmy! jest pelnia !!! :)))
        • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:19
          proponuje zebysmy wszyscy zawyli o 12 ?
          • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:21
            jeszcze nas z dzwonami na aniol panski pomyla:)))
            • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:26
              bedziem wyc w centrum. tu malo dzwonia :))
              • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:29
                zalezy. u mnie cerkiew niedaleko:)))
                • ellen Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:31
                  To może coś zaśpiewamy? W związku z tą cerkwią możnaby nawet po rosyjsku.
                • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:35
                  a tam dzwonia o 12 ????
                  • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:37
                    no to mozemy spiewac! a dzwonia o najdziwniejszych porach. i jak zaczna to nie moga
                    przestac:)))
                    • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:39
                      hmmmm to wycie odpada. to moze zalozymy bojowke?
                      • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:42
                        bedziemy zwalczac talibow? podobno oni strasznie boja sie kobiet -zolnierzy, bo jak ich kobieta
                        zabije to nie wejda do tego swojego raju. nie wiem dlaczego tego jeszcze Amerykanie w
                        afganistanie nie zastosowali. swiat mialby klopot z glowy!
                        • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:45
                          swietnie to jedziemy do afganistanu. bedziem naprowadzac samoloty na cel. tylko
                          musimy sie zaopatrzyc w berety z pomponami.
                          • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:51
                            o psia kosc! moj dostawca beretow wyjechal na dlugi weekend i bedzie chyba dopiero w
                            poniedzialek:)))
                            • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 11:54
                              no tylko mi sie tu nie migaj. ja mam dwa cieszysz sie ? :)
                              bedziem pomponami naprowadzac amerykanskich bohaterow.
                              • anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 12:04
                                ok wzielabym jeszcze taka czapke jak mial wczoraj Sutherland w zlocie dla zuchwalych:)))
                                • czort Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 12:12
                                  ja wyłam, chociaz pracuje kolo kosciola. ale jaja! dobrze, ze grali melodyjke,
                                  to tak nie bylo slychac, a wy, towarzyszki niedoli, ludu pracujacy?
                                • Gość: Una Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 62.233.128.* 02.11.01, 12:12
                                  Kochani, pracować dziś to prawdziwa przyjemność! To prawie tak samo, jak
                                  spędzać lato w mieście! Nie ma korków, pusto w autobusach, nikt nie dzwoni, nie
                                  przychodzi i nie przynudza... aaaaaa i najważniejsze: NIE MA SZEFA!!!
                                  • Gość: anka1 Re: watek dla pracujacych w piatek:))) IP: 212.33.74.* 02.11.01, 12:15
                                    no wlasnie!!! tez to mowie od samego rana! wiecej takich weekendow:))) !!!
                                • .karita Re: watek dla pracujacych w piatek:))) 02.11.01, 14:28
                                  uwielbiam ten film :) jest jesli sie mozna wyrazic zajebisty :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka