Dodaj do ulubionych

SOS-Bladyneczko

IP: *.enter.net 31.10.01, 21:21
Wracaj i nie zwracaj uwagi na te typy niemile./i te stare straszydla,to tylko
urok dzisiejszego Swieta/ Pozdrawiam Apollo
Obserwuj wątek
    • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:31
      juz warcam ... tylko w miedzyczasie zapomnialam dokad ...
      • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:34
        tez sie w Dziady uwalilas
        • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:36
          i u dziada !
          • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:40
            nie w Dziady tylko Haloween czy jakos tam, w koncu trzeba isc z duchem czasu...
            A nie uwalilam sie tylko lekko odstresowalam, zycie teraz takie nerwowe,
            • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:41
              Nie moglas sie lala podzielic?:(
              • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:46
                ja tam pazerna nie jestem, co to to nie... nawet sie w okolo rozgladalam... ale przy barku bylo bardzo w
                kierunku selfservice wiec myslalam , ze sie wszyscy zalapali
            • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:47
              a pitole takiego amerykanskiego ducha czasow
    • enancjo Re: SOS-Bladyneczko 31.10.01, 21:41
      Gość portalu: Apollo napisał(a):

> Wracaj i nie zwracaj uwagi na te typy niemile./i te stare straszydla,to tylko
      > urok dzisiejszego Swieta/ Pozdrawiam Apollo

.. to chyba tez i do mnie jest .. dosyc nie mile i nie wiem dlaczego .. moze to
      wyjasnisz ... eeee .... zreszta po co .. skoro nawet nie widzisz ze sam sie w ten
      sposob kwalifikujesz do tego grona,
      .. a tak na marginesie ... TY to jaki numer tego APOLLO .. program sie skonczyl
      w ubieglym stuleciu .... aaa .. pewnie nie doleciales a dzis Halloween i duchy
      nas odwiedzaja .... nie wiesz ze teraz powinienes nazywac sie CHALLENGER .. ale
      pewnie do takiego poziomu to Ci .... ciut daleko , a z drugiej strony coz
      wymagac od reka ludzka ... wykonanego ... pomnika ...
      Enancjo
      ps:
      - pocwicz ortografie .. bo nasza Blondynka ma wymagania :)), ale pewnie szukasz
      tej innej ... i niech mi kosmonauci wybacza
      • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:46
        Juz mu mowilam ze ma zglosic sie na zajecia wyrownawcze dla opoznionych w
        rozwoju dzieci ale uciekl wagarowicz sasmarkany!
    • Gość: ...,, Re: SOS-Bladyneczko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 21:45
      Appolo, tak trzymaj, wszystko O.K.
      W razie czego, jak nie będziesz dawał rady, krzycz o pomoc, przybiegnę :)))))

A tak na marginesie, nie wiesz czego te szanowne Panie zazdroszczą
      Bladyneczce .., powodzenia ?........:))))))))))))
      • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:48
        Wielokropku..blondyneczka moze siatki za mna nosic! A moze za gosposie ja
        wezmiemy?Co Ty na to moj skarbie( w doslownym slowa tego znaczeniu!!);)))))))
        • Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:00
          Oj Samanta, bo jutro znowu bede miał anielski zawrót głowy ...:)))))))

• Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:48
        Ciebie
        • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:49
          to bylo do wielkiejkropy, ale sie juz zdziebko zdziadowalam
          • Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 21:59
            A to co znowu polityka ?
            Najpierw marhewka
            Potem kijek ?
      • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:48
        a czego tu zazdroscic/? Apolla? ale u ciebie poczucie humoru... w tych okropnych czasach kiedy baby
        sie wziely i wyemancypowaly leca teraz tylko albo na inteligencje, urok osobisty i poczucie humoru
        albo na szmal... kto by sie tam ogladal za jakims cacusiem !
        • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:51
          ja sie juz dzisiaj 5-tym Zywcem emancypuje
          • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:53
            uwazaj, po 7 mozesz nagle nabrac ochoty nawet na Apolla
            • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:54
              jak to mowia nie ma glupich chlopow, czasem tylko browarku brakuje
              • Gość: Lala Re: SOS-Bladyneczko IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:57
                moze lepiej im nie podpowiadac bo caly szmal w browar zainwetuja i to na dadatek nie dla siebie... o
                kurcze bedzie koniec swiata
              • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:57
                Po dwudziestym browarze nie tknelabym Apolla,tfu!
              • Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:05
                E, Niunia, coś Ci sie pokręciło, odstaw to piwko.
                Po pierwsze chodziło o winko, a po drugie:
                - zaraz powiesz, że Kopernik był kobietą :)))))))))))))00
                • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:10
                  zawsze jak koczysz smianie to idziesz na sikanie
                  moja interpretacja twego :))))))) i 00
        • Gość: Apollo Re: SOS-Bladyneczko IP: *.enter.net 31.10.01, 21:56
          No i widzita kobitki to po prostu taka kolej czasu waszego odchodza mlode
          przychodza mlode.Co do tych zakupow to ci radze samanta moze jakis mlody i
          slepy sie zalapie na twoj problem.Mysle iz przebywanie wsrod mlodych i
          pieknych to Twoj problem a co do ortografii BOGATEMU WOLNO WSZYSTKO.Cial
          starsze Panie i dzisiejsze Duszki
          • Gość: samanta1 Apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:00
            Poniewaz nie jestem bogata i zlotoweczek mi zal na ciebie DUPKU ZOLEDNY wiec
            krociutko:mIm zadowlony?
            • Gość: Lala Re: Apollo IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:02
              a u mnie szmalcu jak lodu a i tak na sama mysl o tobie Apollo dostaje wysypki...
          • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:01
            nie wymiekaj, co w Dziady bez Apolla bedziemy robily, zostan jeszcze, Boski
            Apollinie
            • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:02
              to do apolina
            • Gość: samanta1 Re: SOS-Bladyneczko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:03
              A jestes blond pieknoscia o wymiarach...jakichstam.No Niunia ,jestes? A
              glupiutka jestes jak pantofelek i masz dlugie rzeski?Bo jak nie,to nie masz
              szans u Apcia!;)
            • Gość: Apollo Re: SOS-Bladyneczko IP: *.enter.net 31.10.01, 22:05
              Jestem,jestem bogaty ma duzo czasu/nie mylic z bezrobotnym/a loczkow to ja nie
              szukam chyba ze jakas duszyczke zagubiona.Moze byc nawet po drinku
              • Gość: niunia Re: SOS-Bladyneczko IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:08
                ja po Zywcu, fces mnie
        • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:02
          A co ma zrobic taki, co ma to wszystko ....)))

no czywiscie bez apollo :))) (bez urazy dla apollo)
          • Gość: samanta1 Re: Lala IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:04
            powiesic sie!;)))))))))))))
            • Gość: Apollo Re: Lala IP: *.enter.net 31.10.01, 22:07
              Lalunia jestes ok,proponuje upiornego DRINA w te upiorna noc Pozdrawiam Apollo
              • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:12
                co ty masochista jestes czy co? a moze postanowiles obudzic w sobie ducha chrzescianskiego i
                nagle postanowiles pokochac wszystkich ludzi?
                A tak na marginesie, nie cierrrrrpie Lalunia... moze byc Lala albo Lalka albo Krolica... Lalunia nie
                wchodzi w gre
            • Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:11
              O.K> - ale na szyi Bladynki :))))))))
          • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:05
            Gość portalu: ...,, napisał(a):

> A co ma zrobic taki, co ma to wszystko ....)))
            >
            > no czywiscie bez apollo :))) (bez urazy dla apollo)
            Taki co ma wszystko?
            nie pozostaje mu nic innego jak szukac tego czego jeszcze nie ma...
            • Gość: Apollo Re: Samanta IP: *.enter.net 31.10.01, 22:10
              Moze Kochanie maly czaciczek o 00 moze byc przyjemnie i upiornie
              • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 23:04
                Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!Duch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:14
              Mam wszystko, no Jednego mi brakuje do pełni szczęścia: Blaaaaaaaaadynki
              • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:18
                no i dlatego wynalezli L'oreal .... Blondynka w 30 minut... nie ma sprawy
                • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:24
                  No to zaczynam odliczac te 30 minut ...
                  A pod prysznicem nie zejdzie ...))))))
                  • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:27

> No to zaczynam odliczac te 30 minut ...
                    > A pod prysznicem nie zejdzie ...))))))

mozemy sprawdzic... zawsze masz prawo do reklamacji... L'oreala oczywiscie ... bo ze mnie okropna
                    wydra i pod swoim adresem zadnych reklamacji nie przyjmuje
                    • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:32
                      To profilaktycznie jeszcze kwadransik studencki.., chyba sie doczekam:0

A toto lore coś tam pościeli nie zabrudzi :))))
                      • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:35

> To profilaktycznie jeszcze kwadransik studencki.., chyba sie doczekam:0
                        >
                        > A toto lore coś tam pościeli nie zabrudzi :))))

o jejku ale drobiazgowy jestes... w koncu co wazniejsze blondynka czy jakas tam glupia posciel?
                        • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:39
                          Masz rację jeb... pies pościel, Bladynka ważniejsza, ile to juz minutek minęło
                          Skarbie ?
                          • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:42
                            na oko ze 30 minut... rzut oka w lustro ... definitywnie blondyna... no przynajmniej w pezewazajacej
                            czesci ale mam nadzieje, ze nie jestes drobiazgowy
                            • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:49
                              Nie jestem, ale najlepiej zgasic światło ..
                              • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:50
                                przy zapalonym moze byc ciekawiej... w koncu nie codziennie przytrafia sie z blondynka w
                                przewazajacej czesci
              • Gość: Apollo Re: Lala Samanta IP: *.enter.net 31.10.01, 22:19
                A ja nawet mam blondyneczkeeeee,lecz od przybytku glowa nie boli.Gdzie sie
                podzialy nasze Duszki Mile nieblondyneczki???
                • Gość: niunia Re: Lala Samanta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:20
                  a do mnie, chyba ze fces mnie
                  • Gość: Apollo Re:Nieblondyneczki IP: *.enter.net 31.10.01, 22:36
                    Dzisiaj taki dzien ze w tloku wszysto przejdzie/zart/
                    • Gość: niunia Re:Nieblondyneczki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:42
                      i za to Cie kocham, zes nam Dziady w Apollinaria zamienil, a nie w jakas
                      amerykanska tandete
                      • Gość: Lala Re:Nieblondyneczki IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:44
                        patriotyczna to ty jestes ale az do granic ckliwosci...
                        • Gość: Apollo Re:Nieblondyneczki IP: *.enter.net 31.10.01, 22:50
                          Niunia te wyznania to do mnie jak tak to biere cie taka jaka jestes sobie,i
                          drina stawiam oszoloma!!!
                        • Gość: niunia Re:Nieblondyneczki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:51
                          trzeba dupka dupka dowartosciowac, zeby go nie miec na sumieniu
                          • Gość: niunia Re:Nieblondyneczki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:53
                            a te do lali
                            • Gość: Apollo Re:Nieblondyneczki IP: *.enter.net 31.10.01, 23:01
                              Jestes przeurocza zebys jeszcze byla blondynka
                              • Gość: ...,, Re:NIUNIA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:04
                                Lala ma świetny sposób, Loracośtam - i masz Apolla :)))))
                • Gość: samanta1 Re: Lala Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 23:05
                  I tu tez!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Apollo Re: Pomysl IP: *.enter.net 31.10.01, 23:10
                    Sam w sobie moze i dobry co tylko z taka zrobic jak ja wezmiesz na lodz i
                    zacznie padac i wyjdzie szydlo z worka z nerw tylko zapic bizona/tak se to
                    wymyslilem na zapicie robaka/
                  • Gość: ...,, Re: Lala Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:24
                    Samantko, uciekaj szybciutko na swój wątek, bo tu sie zgorszysz urocze
                    Maleństwo :))))
                  • Gość: ...,, Re: Lala Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:26
                    Zmieniłaś nick, dlaczego :)))))))
                    • Gość: Apollo Re: SOS-koniec poszukiwan IP: 63.94.130.* 01.11.01, 02:38
                      Wszystko dobre co sie dobrze konczy.Dzieki za okazana ;POMOC; w odszukaniu
                      WSPANIALEJ BLONDYNKI Zguba sie znalazla i czas zgasic swiatlo.Robie to ja gdyz
                      to ja je zapalilem Pozdrawiam Wszystkich Apollo.
                      Ps.Bizon nu nu nie miesza mi tu knypciami w moich papierach.Jak tam zabawa
                      dobra co jak wam idzie-stary bizon mocno spi-a pozniej Kaczki kla kla kla
                      • Gość: Apollo Re: SOS-koniec poszukiwan-do bizona IP: 63.94.130.* 01.11.01, 02:42
                        Zapomnialem rad nie bede TOBIE dawal STRATA CZASU,pare niewatpliwie by ci sie
                        przydalo na dalsze zycie Z Powazaniem i Milego Dnia Zycze Apollo
                        Ps.Napisz gdzie zakupiles program do poprawnej ortografii jezyka polskiego
                        • Gość: Apollo Re: SOS-koniec poszukiwan-do bizona IP: *.enter.net 01.11.01, 14:06
                          • Gość: Maciek Re: SOS-koniec poszukiwan-do bizona IP: 24.229.105.* 03.11.01, 08:05
                            Bizonie powiedz coc powiedz po prostu sory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka