kamilar 08.08.06, 11:40 na Przemka Tytonia (Łęczna) czy Fabiniaka (Widzew). Obaj to bramkarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Zewsi, na kogo bys postawił 08.08.06, 11:49 W Widzewie będzie pewnie remis, taka już w Łodzi tradycja. A w Łęcznej może być różnie. Łęczna gra brzydko, a Górnik podobno przyzwoicie. Ale chyba postawiłbym jednak na tytonia. Większa szansa na zwycięstwo i na zachowanie czystego konta. A ja mam spokój: mam rumuńskiego bramkarza Wisły i jakąś popierdułkę nie pamiętam skąd. Obaj nie grają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Zewsi, na kogo bys postawił 08.08.06, 12:01 Ja też mam dwoch niegrajacych bramkarzy, juszczyka i jeszcze jakiegoś cieniasa, chcę jednego sprzedać i kupić, takiego, który będzie grał. Więc to nie jest pytanie na tę kolejkę, ale na cała rundę Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Zewsi, na kogo bys postawił 08.08.06, 12:28 kupiłem Fabiniaka. Straciłem 3 punkty, ale myśle, że to sie opłaci Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Zewsi, na kogo bys postawił 08.08.06, 21:29 Słuszny wybór. Widzew wydaje się ciekawszą drużyną. Chyba i ja muszę dokonać zmian. Odpowiedz Link Zgłoś