kamilar 10.08.06, 15:23 zewsi, kogo wystawiasz na tę kolejkę, bo ja sienie mogę u siebie zdecydować:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Piłkarzyki 10.08.06, 16:22 Zobaczę jak dzisiaj Wisełka wypadnie. Prawdopodobnym jest, że sprzedam Grzelaka z Widzewa, Janczyka z Legii i rumuńskiego bramkarza z Wisły. Z bramkarzami nie będzie kłopotu, tylko do ataku kogo brać, jak nikt nie strzela bramek? Bramkarz pewnie nowy Obrońcy- Kulig, Kokoszka, Edson Pomocnicy-Roger, Iwański, Iwan, Budka Atak - Elton, Edi i dwóch nowych. Jest ciężko kogoś wybrać, mało punktów zdobywają. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 10.08.06, 19:03 ja wystawiłem: Fabiniak (Widzeww) Choto Cleber Kulig Golański Mijailovic Paulista Radzewicz Zakrzewski Elton Soklaski Sie zastanawiam, czy zamiast golańskiego nie wstawić Wasilewskiego i czy brożek nie bedzie już zdrowy i czy nie zagra. To jest właśnie mój kłopot na tę kolejkę. Wasilewski i brożek. Kwieka i Piszczka nawet nie rozważam;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 11.08.06, 12:07 Kupiłem Mielcarza i Matusiaka. Jeśli Janczyk znowu czegoś nie ustrzeli to i jego też chyba sprzedam. Tylko kogo kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 11.08.06, 12:09 Po dwóch kolejakch mam 67 punktów i zajmuję 21008 miejsce. Nie za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 11.08.06, 13:08 Nie martw się, ja niewiele lepiej. Druga kolejka była dla mnie zabójcza (około 30 pkt). W pierwszej z kolei, choć miałem w składzie, to nie wystawiłem Golańskiego, Wasilewskiego, Sokalskiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 12.08.06, 09:27 Zakichany Elton, a ja go kurwa kapitanem zrobilem://////// Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Piłkarzyki 12.08.06, 13:04 Ja też go miałem w drużynie. Nie mogli go złabać dzień wcześniej? Dokonałbym korekt w zespole. U mnie kapitanem na szczęście jest Roger :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 12.08.06, 13:20 Ja teraz myślę o sprzedaży brożka i zakupie Moskały lub Sobczaka, ewentualnie Matusiak. Nie wiem, czy warto czekać aż Broziu wyzdrowieje. Szkoda, że mi wczoraj fabiniak bramkę wpuścił:( Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Piłkarzyki 12.08.06, 13:52 Według mnie czekać nie ma na co. Nie wiadomo kiedy Brożek będzie zdolny do gry. Lepiej, żeby te miliony złotych pracowały na siebie, a nie "siedziały na ławce". Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 12.08.06, 20:51 sprzedałem eltona i brozka, kupiłem sobczaka (myślałem o matusiaku) i moskałe Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 13.08.06, 11:57 A ja znowu głupia dupa wstawilem golańskiego zamiast wasilewskiego:( www.naszaliga.republika.pl/3kolejka/7.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 17.08.06, 10:16 Edsona sprzedają, eltona zawiesili. Kto będzie u mnie zdobywał punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 17.08.06, 10:18 Weź przestań, tak badziewnej kolejki nie miałem nawet tydzień temu. Elton zero golański zero paulista zero Nie wystawiłem Piszczka (2 bramki) i Wasilewskiego (chyba bramka) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 17.08.06, 10:55 w 3 dziesiątce. W ostatnie kolejsce zdobylem az 17 punktów. a 6 stracilem za sprzedaże Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 17.08.06, 10:56 Mam w drużynie Iwańskiego. Chłop wyszedł w pierwszym składzie. Jego drużyna wygrała. On miał dwie asysty i za to wszystko dostał 0 punktów! Ktoś chyba się pomylił! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 17.08.06, 11:15 nie mam pojecia, nie patrzyłem na przebieg meczu, moze karnego nie strzelił, moze kartkę czerwona dostał?? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 17.08.06, 11:55 Kartki żadnej nie dostał. Ale karnego przestrzelił. :-( Mógł trafić, kurteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi IV Kolejka 22.08.06, 14:23 Całkiem niezła kolejka. Kapitanem był u mnie Matusiak, odwdzięczył się 20 punktami. W sumie zdobyłem 46 punktów i wylądowałem na 11534 pozycji. Niezadowolony jednak byłem ze swoich 3 zawodników. Nauczony doświadczeniem, wiem, że nie ma co czekać aż gracz zacznie grać na miarę swoich możliwości. Sprzedałem więc Mielcarza, Iwańskiego i Janczyka. W zamian za nich szerego mojej drużyny zasilili odpowiednio Pawełek, Pawlusiński i Moskała (Cracovia zaskakująco dobrze ciągnie) a od dorobku punktowego w przyszłej kolejce odejmą mi 9 punktów. Ale nic to, nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: IV Kolejka 24.08.06, 11:11 ja tylko 37, sprzedałem Zakrzewskiego i kupilem Gizę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: IV Kolejka 24.08.06, 11:58 Nie nie mam go:( i nie mam zamiaru, jakoś nie wirzę w zagłebie lubin w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: IV Kolejka 24.08.06, 13:48 To dobrze, bo już ustalił warunki kontraktu z jakimś tureckim zespołem i wybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 28.08.06, 14:02 znowu posucha. Jeszcze kurde to pierwsza kolejka w któe jzwątpiłe mw Zakrzewskiego i go nie wystawiłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Piłkarzyki 28.08.06, 14:23 To ja mam pomysł. Przed każdą kolejką będę ciebie pytał w kogo zwątpiłeś, kto Twoim zdaniem nie zasługuje na wstawienie do jedenastki, kogo mie wystawiłeś. Powinienem szybko awansować. :-) U mnie też raczej nieciekawie. :-( Żaden z moich napastników nie strzelił. Bramki, to chyba tylko Iwan i Edson walnęłi. :-( Nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 29.08.06, 23:06 W tym tygodniu mam zamiar zwątpić w sokalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 30.08.06, 17:41 Zewsi, jestem w lidze, best of the best, kod dostepu 2496008463, może też się przyłączysz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Piłkarzyki 30.08.06, 17:59 Dołączyłm się, ale uważam, że powinniśmy utworzyć własną ligę - kopytkową. -- Niech żyje UKOCHANY PRZYWÓDCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Piłkarzyki 30.08.06, 18:10 założyłem, zaprosiłem. Od sponsora dostełem też 1,5 miliona, teraz stać mnie na Gargułę. zastanawiam się czy nie sprzedać Wróblewskiego lub Radziewicza. Tylko, że tydzień temu sprzedałem Zakrzewskiego i to był błąd:( Teraz gram systemem 1-5-2-3 Odpowiedz Link Zgłoś
czamczawala tylko 27 punktóe skosiłem 13.09.06, 19:39 ale sprzedałem Brozia i kupiłem teraz kaczmarka z korony koruptera gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,63865,1747874.html?liga=19276 Odpowiedz Link Zgłoś
czamczawala Re: Piłkarzyki 14.09.06, 09:03 Kopytkowa Liga, jestem jedynym członkiem, ale od sponsora mam 1,5 miliona:) Odpowiedz Link Zgłoś
czamczawala Re: Piłkarzyki 14.09.06, 09:29 wysłałem zaproszenie na zewsi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś